Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razočarana da mi bo počilo srce

Razočarana da mi bo počilo srce

Pogost pojav.Drugo žensko ima v mislih. V svoji glavi ima še upanje glede nje. Ti nisi nič kriva. Nima pa ti jajc to povedati.

Ne obremenjuj se in pojdi naprej. Še se ti bo oglasil in pazi da spet ne nasedeš na prazne obljube. Napisal ti bo glupe izgovore…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna335, 23.09.2024 ob 14:01

Več ne vem kaj naj si mislim in kako naprej. Sem ločena, mislim da ocenjujem  objektivno in zase lahko rečem, da sem urejena delovna zenska,  finančno  samostojna, dobra in skrbna mati,  živim v svoji lastniški hiši, sem  vedno urejenega videza,  nimam viška kilogramov in podobno in najbolj na svetu si želim da  bi  življenje preživela v dvoje z nekim dobrim  človekom , na katerega bi se lahko zanesla in bi mi nudil čustveno varnost. In tu se zatakne. Toliko neresnosti od moških ne bi nikoli pričakovala. Ne razumem da nekdo išče in hkrati ni resen. Potem naj  taki povejo,  da jim  gre le za  priložnostno srečevanje, ne pa da hodijo na zmenke s figo v žepu z nekim, ki si želi resno vezo. Nekoga sem spoznala, všeč sva si bila, začela sva iti na kavo in še eno kavo , pa večerja pri meni in pri njemu,  veliko sva se pogovarjala,  tudi zelo osebne stvari sva si zaupala, dobila sem občutek da bi bila lahko dober par, ker sva se v večini lepo ujela. Tudi on je ločen in mi je dajal vtis, da sem mu zelo  všeč.  Vedno je dajal pobudo za zmenek, klical . Nato sem ga povabila po dobrem  mesecu poznanstva in zmenkov  na  vikend na morju, ki ga imajo starši, da greva čez vikend in eno noč prespiva tam .  Vedela sem da se bo zgodil tudi intimni odnos, pa saj sem si ga tudi jaz želela. Že med odnosom sem začutila spremembo v njemu, kot bi ga minilo, pa sva imela strasten odnos, nisem ležala kot hlod, tudi oba doživela vrhunec (nisem fejkala, s tem nimam težav). Zvečer ko sva šla domov, je bil bolj tih, zadržan, od takrat ne dvigne telefona, ne odgovori na SMS. Nič. Ne vem če si predstavljate, kako se počutim. Kot kur… Ne razumem kaj je bil razlog, najhuje da mi tega ne pove. Vem da je ločen, sigurno ni poročen, lahko da ima še kakšno, ampak telefona ni skrival, ni bilo skrivalnic, klicev kjer bi šel v drugo sobo.. ne vem kaj se mu je pletlo v glavi, nimam priložnosti da bi to izvedela, boli pa tako da mi bo srce počilo. Zelo me je prizadel , najhuje je da sploh ne vem kaj sem narobe naredila . Sem šla prehitro v posteljo? Kaj je sploh bilo narobe.  Pa saj sva se dobivala več kot mesec. Nisva šla na prvem zmenku. Zelo redko grem s kom v posteljo, samo s partnerji , oz z nekom s komer sva v vezi (tu sem mislila da se bo razvilo v vezo). Tako obnašanje ne bi pripisala moškemu staremu 45 let. Zelo težko mi je. Moški, tu vas je veliko, kaj imate v glavi da naredite kaj takega? Zakaj govorite da si želite resno vezo, če ni tako?

Kaj pa če je umrl ali se mu je kaj zgodilo?

To mora biti konec te zgodbe. Nedorasel in nezrel. Dobra šola za naprej. Sem enake starosti in ne zmenjkujem. Številnih žensk v moji okolici nočem opaziti in jim ne dajem signalov. Če bi pa že prišlo do intenzivnejšega kontaktka v kakem življenjskem naključju, pa bi hitro prebral, kako kompatibilna sva. Šele od tu dalje je postelja.

New Report

Close