Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razočarana Evica Erjavec, ker ji samo redki verjamejo…

Razočarana Evica Erjavec, ker ji samo redki verjamejo…

Kako je reva preživela vse te silne psihične pritiske od nekdanjega partnerja? Pa ona bi morala za vsak dan trpljenja v tem kratkem zakonu dobiti vsaj eno stanovanje od bivšega….

Posli z vlado – Eva Erjavec potrdila pritiske na svojega očeta – Svet24.si

Odgovor na objavo uporabnika
KOHL1 ali KOHL5, 16.07.2021 ob 13:45

Kako je reva preživela vse te silne psihične pritiske od nekdanjega partnerja? Pa ona bi morala za vsak dan trpljenja v tem kratkem zakonu dobiti vsaj eno stanovanje od bivšega….

Posli z vlado – Eva Erjavec potrdila pritiske na svojega očeta – Svet24.si

Jabolko ne pade daleč od drevesa….

Sama barabija.

Njemu bogastvo prav nič ne pomaga: vsak dan je bolj plešast:

Andrej Marčič je lastnik štirih podjetij (Aequalis, Integralis, Marand in Marand plus+), ki imajo v lasti večje premoženje, ki ga dejansko uporablja on osebno: več jaht Brioni, zasebno letalo in velik vozni park luksuznih avtomobilov Mercedes GLS in BMW. Jahte so bile izdelane v podjetju Vanda Yachts, katerega lastnik je bil Marčič, partner pa znani lobist Božo Dimnik. Njegova hči je Diana Dimnik, lastnica podjetja Medis, velikega dobavitelja slovenskega zdravstva. Z IT na področju zdravstva se od lani ukvarja podjetje Better, eno od treh, na katere se je razdelilo podjetje Marand Inženiring.

Vesel oče, 16.07.2021 ob 20:35

Njemu bogastvo prav nič ne pomaga: vsak dan je bolj plešast:

Andrej Marčič je lastnik štirih podjetij (Aequalis, Integralis, Marand in Marand plus+), ki imajo v lasti večje premoženje, ki ga dejansko uporablja on osebno: več jaht Brioni, zasebno letalo in velik vozni park luksuznih avtomobilov Mercedes GLS in BMW. Jahte so bile izdelane v podjetju Vanda Yachts, katerega lastnik je bil Marčič, partner pa znani lobist Božo Dimnik. Njegova hči je Diana Dimnik, lastnica podjetja Medis, velikega dobavitelja slovenskega zdravstva. Z IT na področju zdravstva se od lani ukvarja podjetje Better, eno od treh, na katere se je razdelilo podjetje Marand Inženiring.

Kateri BMW? 116d?

kurba in slovenski mafijoz.

Prava družba Erjavca in podobnih spak.

Kurba je že, unovčenje pizde ji pa ne gre ravno dobro. Ne rata vsaki lot Melaniji.

Danes se golddigerice učijo od youtuberk, influencerk kako svoje pizdovje najbolje vnovičiti…kako priti do tipa z veliko  denarja, zdržati kakšno leto, dobiti otroka in potem izsiljevati visoko preživnino preko otroka.

Samo par slikic vidiš od Evice in ti je takoj jasno kako zadeve stojijo.

Bobu bob, 17.07.2021 ob 17:02

Danes se golddigerice učijo od youtuberk, influencerk kako svoje pizdovje najbolje vnovičiti…kako priti do tipa z veliko  denarja, zdržati kakšno leto, dobiti otroka in potem izsiljevati visoko preživnino preko otroka.

Samo par slikic vidiš od Evice in ti je takoj jasno kako zadeve stojijo.

No dokler se zadeve ne začnejo povešat, še gre…

Korl in Evica sta zavohala dnar k piranhe kri. Zdaj razmišljata kako čim več scuzat, ker to je “once in lifetime” priložnost. Operacija Pralni stroj ni uspela. Korl in Evica sta postala bolj ambiciozna. Zdaj je v igri hiša, dve stanovanji in do življenjska mesečna renta v višini 7.000 EUR. Življenje instagram “zvezde” ni poceni, njen življenjski stil zahteva veliko denarja.

Če je tip pameten se jo bo losal čim prej, se ji ne bo pustil iziljevati preko otroka in dosegel preživnino za otroka kot je po zakonu. Jaz bi še naredil DNK test, ker nikoli se ne ve…

Pametne, odgovorne moške prepoznaš tudi  po tem, da se ne zapletajo z ženskami, ki so za četrtletje mlajše. Da bi takšen odnos funkcioniral je enako kot da pričakuješ loterijski dobitek.

kogve, 18.07.2021 ob 14:02

Pametne, odgovorne moške prepoznaš tudi  po tem, da se ne zapletajo z ženskami, ki so za četrtletje mlajše. Da bi takšen odnos funkcioniral je enako kot da pričakuješ loterijski dobitek.

Kaj pa je za pričakovati od režimskega prisesanca?

Dobro tale Andrej trosi svoje seme naokoli… Četrti otrok s tremi ženskami…

Ker sem ga sama imela sposobnost spoznati, tudi osebno, lahko rečem samo, da me popolnoma nič ne preseneča. Pravzaprav sem takrat, ko se je tu pojavila tema, da sta se poročila, napisala, da bo, tako kot vse ostale, tudi njo varal…

Za pritiske pa… Ni hodil za brezveze z Janšo na Mauricius.

Senza736, 18.07.2021 ob 17:09

Dobro tale Andrej trosi svoje seme naokoli… Četrti otrok s tremi ženskami…

Ker sem ga sama imela sposobnost spoznati, tudi osebno, lahko rečem samo, da me popolnoma nič ne preseneča. Pravzaprav sem takrat, ko se je tu pojavila tema, da sta se poročila, napisala, da bo, tako kot vse ostale, tudi njo varal…

Za pritiske pa… Ni hodil za brezveze z Janšo na Mauricius.

Pač ima Andrej boljši okus in je tebe preskočil…

Pa si takole po forumu malo ližeš rane, ki ti jih je pustil. Ampak Viharc bi te (najbrž) še nekako vzel, saj revež strada  in je zadovoljen prav z vsako…ha, ha

tale kahl in njegova kurbohči sta res govno. AMpak, a ima katera kako fotko nalimano od modela, ki jo je napumpal? Iščem, pa sem našla same take, da ne morem verjet, da je tako grd…a mi lahko katera z linkom pomaga?

qua to nmene briga?

Še noben plešast ni lep.

Torej je hči mandatarja KUL pleh p.

Očitno jo varal ne bo …

Anonimno 123, 18.07.2021 ob 17:21

Pač ima Andrej boljši okus in je tebe preskočil…

Pa si takole po forumu malo ližeš rane, ki ti jih je pustil. Ampak Viharc bi te (najbrž) še nekako vzel, saj revež strada  in je zadovoljen prav z vsako…ha, ha

Jaz se tega tipa niti v rokavicah in s palico ne pritaknem, milijoni in jahte gor ali dol!

O, fuj! Ti pa imaš domišljija…

Veš, ne tripamo vse na to, kar on ponuja.

Nekateri žal, drugi pa na srečo, vemo, kaj se dogaja v ozadju, in nas poznavanje njegovih vzorcev odbija, ne pa privlači.

Tale Karlova bo dobila za pol leta 2 stanovanji v Ljubljani, hišo na morju, in mesečno rento 7.000 eur. Ni slabo za par seksov.

On pa že ne more biti dober podjetnik, da je  par seksov tako drago plačal. Kurba bi bila veeeeeeeliko cenejša.

Morate šteti zraven še ceno marketinga in lobiranja, tako da mislim, da je bilo še poceni. Tudi high class spremstvo ni tako poceni.

Saj punca ima tudi službo, kjer zgleda je potreben tudi malo višji IQ ali se motim.

Pa tudi tip, če bi ga srečali na cesti nebi dol padli od prebliska groze kot nekatere namigujejo. Potem bi morali ne samo z masko hoditi ampak še s pretvornikom lepote, da nebi nam bilo slabo po obroku suhe žemljice.

Čudno se mi zdi da je Erjavec sploh to dovolil, da se hči poroči z nekom, ki je skoraj 30 let starejši od nje. Bil bi ji lahko oče in to je res ogabno.

Danes je v Tarči bivši mož dejal:

Od mene zahtevajo dve stanovanji v Ljubljani, sedem tisoč evrov mesečno in vikend na morju. 

Ja včasih so rekli da kur**rija ni poceni…  Pameten človek se že ne bi poročil z nekom, ki bi ji lahko bil oče…

Danes v Tarči   – katastrofa, je “jokcal”, kako ob ločitvi želijo od njega 2 stanovanji v Lj, vikend na morju in 7 taužnt eur na mesec. Je Židan dobro povedal, da niso zato bii povabljeni v studio.

Pa ppeeeeeessssdaaaa – kaj mamo to mi, “narod”, za poslušat v javni oddaji Tarča? Ločitvene probleme?  Da ga izsiljujejo po “mafijsko”?  Deal with it..

Hja, če se gre “mafijska posla” z nekaterimi alora ex.  “vladniki”, mora to vzweti v svoj zakup. Naj si vse tri dele Godfatherja pogleda, se bo morda še kaj naučil, da mu bo prišđlo sedaj prav. Spečal se je s “tripple six”.

A ti je bilo treba spet delat reklamo za osebke iz družbeno-političnega dna?

New Report

Close