Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razočarana:(

Razočarana:(

No ko smo že pri prijatelstvu pa rabim en vaš nasvet…Prijateljica ima kup problemov in zaradi tega si je dala zamenjati gsm številko…tako, da nikakor ne morem priti do nje…Prosila sem edino osebo, ki jo ima in mi je noče dati,ker ji je pač tako naročila, da jo ne sme nikomer dajati tako da sem jo v teh dveh tednih prosila že tri krat naj ji reče naj me pokliče, ker ima eno mojo stvar, ki jo nujno rabim,ampak žal klica še nisem prejela…Ali se vam to zdi normalno, da kljub težavam nima minutko časa, da bi me poklicala…Jaz sem prizadeta in se mi že prav neumno zdi saj smo prijateljice in si v hudih trenutkih pomagamo…ne pa zapiramo vrata..kaj mi predlagate?

Le kako smo se sporazumevali, ko nismo imeli mobilcev? Njen naslov imaš, pa ji napiši kako staromodno pismo. Če že nočeš trkat na njenih vratih. Ampak če bi jaz kako stvar tako nujno rabila, kot ti, bi se že zdevala do nje.

Ja imaš parv…samo njo dobit doma…težka:)..zelo težka:)…imaš pa prav poklicala ja bom na domači telefon:)

Koka ni je v imeniku,kaj pa sedaj?

Tjaška, a nas ti mal hecaš?

Če bi bila tvoja prijateljica, bi verjetno imela njeno telefonsko in še kaj drugega. Nazadnje boš rekla, da še njenega naslova nimaš.

Pa tudi, da te ne želi videt je malo čudno… pojdi do nje, vzemi svojo stvar in potem jo pusti pri miru.

se strinjam z mandarino,ce si z nekom prijatelj, valda ves vse mogoce o njem, se posebej kje se ga da dobiti.

Imela sem njeno telefonsko,ampak jo je dala izklopiti zaradi prooblemov, ki si jih je nakopala, sedaj pa ima novo in te številke ni v imeniku, ker ni naročnica. Imam njen naslov,ampak nje nikoli ni doma..beri zgoraj…In sem njena prijateljica zato se mi zdi vse skupaj prav neumno, ker sedaj o njej ni ne duha ne sluha…

Kolk si pa stara, da si še tolk otročja?

tili tukaj sem, da vprašam za mnenje…ne pa dobivam neumesna vprašanja….ki so v tvojem primeru zelo nezrela ..lahko bi se izrazila otročja…in če imaš probleme sama pri sebi se ni treba znašati name…..

hello,
če ste prijateljice, potem veš kje se zadržuje, kdaj ima kakšno obveznost pa jo poišči tam, pošlji ji mail ali napiši pismo;

ampak prijateljice, pa te ne pokliče oz. poišče, čudno?

lp, uredi

K njej domov pojdi, ce pa je ne bo doma, pa ji tam pusti sporočilo, magari listek, naj te pokliče, ker jo rabiš, ali pa da boš še prišla (pa hodi tolko časa, da jo dobiš, pol ji pa še povej, kar ji gre – al ste kolegice al niste). Dej no, eno prjatlco pa res ne more bit tako težko najt 🙂

Če je bolj malo doma, jo pa poišči v šoli oz. službi (kamor pač hodi).

Meni se pa zdi, da se te ta “prijateljica” kar lepo izogiba. Mogoče ti ne bi rada vrnila, kar ti dolguje… Sama sem na tak način ostala brez kompleta knjig.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close