Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razočaranje, spol otroka

Razočaranje, spol otroka

No judgement please!

Mi čakali, da bo otrok 100% fantek. No in danes izvemo da verjeeetno punčka. Mož vseeno zelo zelo vesel, jaz, iskreno razočarana. Ma seveda hčerki bomo dali vse, bo naše vse. Ma kako čerez to razočaranje? Da ne bo fantek ka jaz zmiri upala, da bom možu rodila sina. Rodila bom devočku. In zakaj jaz ful hotela sina? Ka vem kako biti ženska in lažje in lepše biti fant. Jaz enostavno ne hotela da moja hčerka bo stradala in terpela kot jaz terpela. In vseeno bomo jo imeli radi. I……., mamma e papà ti aspettiamo nonostante tutto. 😘❤️

Ja, mama, ki se med nosečnostjo naliva z alkoholom, ima otroka zelo rada.

Odgovor na objavo uporabnika
Dashenkaa, 16.05.2023 ob 14:28

No judgement please!

Mi čakali, da bo otrok 100% fantek. No in danes izvemo da verjeeetno punčka. Mož vseeno zelo zelo vesel, jaz, iskreno razočarana. Ma seveda hčerki bomo dali vse, bo naše vse. Ma kako čerez to razočaranje? Da ne bo fantek ka jaz zmiri upala, da bom možu rodila sina. Rodila bom devočku. In zakaj jaz ful hotela sina? Ka vem kako biti ženska in lažje in lepše biti fant. Jaz enostavno ne hotela da moja hčerka bo stradala in terpela kot jaz terpela. In vseeno bomo jo imeli radi. I……., mamma e papà ti aspettiamo nonostante tutto. 😘❤️

Ker je ženska ima tvoja hčerka zagotovljeno lagodno življenje. Ne bo se ji treba naprezati, da dobi svoje, kot njena mamica sponzoruša.

Prvi odziv je pogosto razočaranje. S tem ni nič narobe, pomembno je le, da bo otrok deležen vajine ljubezni.

A si ti pijana, ali pa polpismena ali pa iz katere od nerazvitih držav ?

Tole je res razočaranje. Samo 2 spola sta v pričakovanju.

Danes je izbira večja in je menda 60+ spolov na voljo. Bodite malo kreativni.

Boš vsaj imela še kaksnega otroka in ne boš ostala pri enem. Pri 4-ih, 5-ih ti bo enkrat skoraj zagotovo ratalo. Nisi pa edina, ko vidim družino s tremi puncami nehote pomislim da so hoteli fanta pa ni šlo.

Jaz bi si pa neizmerno želel punčko, če bi imel priliko imeti otroka.

Jaz sem vedno želela fantka. Ko sem zanosila, sem bila prepričana, da bo fantek. Ko mi je ginekologinja povedala, da bo punčka, je bilo to to. Fantek iz mojih misli se je v momentu razblinil, od tistega trenutka dalje sem imela najraje na svetu svojo punčko.

Meekoo, 16.05.2023 ob 16:02

Boš vsaj imela še kaksnega otroka in ne boš ostala pri enem. Pri 4-ih, 5-ih ti bo enkrat skoraj zagotovo ratalo. Nisi pa edina, ko vidim družino s tremi puncami nehote pomislim da so hoteli fanta pa ni šlo.

Hvala, ma želimo samo 1 otroka…

Uf, 16.05.2023 ob 16:46

Jaz bi si pa neizmerno želel punčko, če bi imel priliko imeti otroka.

Uf, ti pa kopija ot mojego moža. On isti. Mi ka začeli govoriti ot otrokov, on rekel da tudi hčerko bi imel takoj. Jaz pa zmiri govorila samo sin. A vot, u nas devochka navernoe budet.

Pri balkancih je veliko razočaranje, če ni sin.  Hčerka ni vredna nič, tuga kot pravijo tamo dole.

Anonimno 8726, 16.05.2023 ob 18:49

Pri balkancih je veliko razočaranje, če ni sin.  Hčerka ni vredna nič, tuga kot pravijo tamo dole.

Nismo Balkanci, hvala in ciao

Vem, da niste balkanci, samo pravim kako je tamo dole. Preverjeno. Ne mislim na vas.

Anonimno 8726, 16.05.2023 ob 18:54

Vem, da niste balkanci, samo pravim kako je tamo dole. Preverjeno. Ne mislim na vas.

In jaz hotela sina zato ka vem da težko biti ženska. Nobeden ot nas 2, ni Balkanec, niti blizu.

Ja, razumem vas.

A si upaš tole temo hčerki čez 15 let pokazat?

Ves kok bo hcerki fajn. Ker ima mimico ki jo bo naucila biti zenska in cesa ne sme pustit da se dela z njo.

No jz sem si zelela hcerko dobila sina.

In res je kar pravijo, da si potem ko vidis dete, ne predstavljas da bi bil drugacen kot je.

In dasa ko bos rodila hcerko in ce bo zravn tebe lezala zenska s sinom in  bi ti  rekela da zamenji svojo hcerko za sina njenega.

Ji bos rekla ce je nora. Da ti ljubis svojo hcerko in samo njo.

Kdaj pa rodis?

Budala na kvadrat, 16.05.2023 ob 19:38

Ves kok bo hcerki fajn. Ker ima mimico ki jo bo naucila biti zenska in cesa ne sme pustit da se dela z njo.

No jz sem si zelela hcerko dobila sina.

In res je kar pravijo, da si potem ko vidis dete, ne predstavljas da bi bil drugacen kot je.

In dasa ko bos rodila hcerko in ce bo zravn tebe lezala zenska s sinom in  bi ti  rekela da zamenji svojo hcerko za sina njenega.

Ji bos rekla ce je nora. Da ti ljubis svojo hcerko in samo njo.

Kdaj pa rodis?

Jeseni bomo starši. Bo tudi s punčko lepo… in ka bo malo bolj velika bomo šle skupi v shopping. Torbe in čevlji. Saj vem da bo iiitak princessa ot moža 100%.

Ubogi otrok, ki bo imel glupo mamo. Kaj dobrega se bo sploh naučilo to dete. Hodit po sopingih in noge narazen držat starim bogatim decom.

Jadna, 16.05.2023 ob 20:04
    Ubogi otrok, ki bo imel glupo mamo. Kaj dobrega se bo sploh naučilo to dete. Hodit po sopingih in noge narazen držat starim bogatim decom.

Tudi jaz mislim, da je v takih primerih bolje, da se rodi muško kot pa punčka

zanimivo, koliko bolje si pred pol leta obvladala slovenščino

Slovenski moški

Čebela_adela, 17.05.2023 ob 13:25

zanimivo, koliko bolje si pred pol leta obvladala slovenščino

Slovenski moški

Babygirl why you so obsessed with me? Ain’t you got a life of your ownnnn?

In za pogovorni jezik ne veš kaj to, ne? 🤪😂😂😂

jeej, potem bo devočka po horoskopu škorpijonka ? ta bo pa dala tinte pit , he, he .

Dashenkaa, 17.05.2023 ob 13:35

Babygirl why you so obsessed with me? Ain’t you got a life of your ownnnn?

In za pogovorni jezik ne veš kaj to, ne? 🤪😂😂😂

To da se izražaš kot bedak, ne pomeni, da uporabljaš pogovorni jezik.

New Report

Close