Razočaranje
A daj no. Moške pozornosti je vedno dovolj. Vsaj za one zadeve;))
A ime zamenjaš in je takoj drugače?
Ja vem da jo je, zame še preveč saj ti pravim, samo ene je pač ne dobijo in morijo drugim bejbam, ni pomoči takim kot je banana 🙂
In spet smo tam, ljudje, ki vidijo srečo samo v parčkanju. Daj vzemi kakšno knjigo v roke, pa s tem ne mislim, da si zabita, ampak malo se razglej, v kakšnem kretenskem pof*kanem svetu živimo. Potem se pa vprašaj kaj ti sploh fali. Sploh če imaš keš, za jest, streho nad glavo….
Druga stvar. Pejt med ljudi, dobi si nov hobij. Nekdo ti je reku, da se vpiši na faks, niti ni slaba ideja. Jst ti lahko pa fitnes predlagam, pa mogoče še kak plesni tečaj. Če pa tam nobenga ne spoznaš, potem pa, bog ti pomagi…
Ja vem v kakšnem svetu živimo, mi je jasno kakšen folk živi okrog nas. Fax imam končan in dobro službo, pisala sem o drugačnem nezadovoljstvu, če prebereš moje prve poste boš dojel. Še bolj žalostno pa je, da človek ne sme na glas povedat da mu je hudo, je takoj tarča napadov. In mislim, da velika večina ljudi samo čaka, da si lahko nafila ego s tujo nesrečo.
Sicer pa, sej te Banane, Ribe, Skele inpodobne niso na prav nič boljšem kot ti (če slučajno misliš, da so). To samo špilajo neke močne ženske, pa se delajo pametne, v resnici pa so glih tok ranljive kot ti, če ne še bolj. Tako mau podrezaš pa že čist napadalna, jezna k ris. Pa vsi vemo od kje ta negativna energija…
Ja mi je jasno da je tako, sploh če prebereš kakšen odnos imajo določeni do vseh ostalih na forumu, ki pišejo.Dober primer je ravno negativka Anabanana. Kot bi se ona počutila ogroženo, če še kdo kaj napiše na forumu. Na vsak post odgovarjat z negativo in pametovanjem ni ravno primeno, oz. ne vem kaj si mislit o takih ljudeh. Saj nisem iskala samo prijaznih besed, ampak nesramnosti tudi ni potrebno stresat na ljudi, katere sploh ne pozna. Določeni bi utapljajočega človeka še dodatno potunkali, sprašujem se do kam sega človeška hudobija.
Ja vem v kakšnem svetu živimo, mi je jasno kakšen folk živi okrog nas. Fax imam končan in dobro službo, pisala sem o drugačnem nezadovoljstvu, če prebereš moje prve poste boš dojel. Še bolj žalostno pa je, da človek ne sme na glas povedat da mu je hudo, je takoj tarča napadov. In mislim, da velika večina ljudi samo čaka, da si lahko nafila ego s tujo nesrečo.[/quote]
Jah, ker njim se ne more nič hudga zgodit, a ne. So že tok izkušeni, modri, načitani, naštudirali life v nulo. Zdej pa ne vem, a to oni dejansko verjamejo v to, da so taki (ker so pač tok bogi v kepo), ali pa se gre spet za tist obrambni mehanizem, s katerim poskušajo zakrit slabo samopodobo.
Lahko bi bila enako hudobna in taki babi zaželela vse slabo v življenju, pa se ne bom spuščala na njen nivo, saj vem da ji gre že tako precej slabo drugače nebi s tako umazanim gobcem okol hodila in pljuvala po vseh in to samo zaradi lastnega razočaranja. Če že ne premoreš normalnega pogovora z nekom se obrni stran, preskoči, karkoli..saj se moraš zavedat da se v življenju vse lahko obrne v sekundi in to na slabše. Nisem iskala da bo kdo jokal z mano kot ta zmešanka tukaj gor piše, ne sedim na tleh in ne tulim v luno, ne potrebujem zdravil hvala bogu. Je res že vse narobe, če človek pove ali napiše da mu je hudo zaradi določenih stvari v življenju? Pametuje drugim, sama pa išče nasvete kam se sama odpravit na dopust? Sama samcata. No, lahko bi tej ančki banančki samo povedala da tragično da je noben moški ne povabi nikamor na dopust 🙂
Hja, če vedno tako občutljivo odreagiraš, ko predse dobiš človeka, ki ti resnico pove brez kakršnegakoli celofana, pa moram priznati, da me ne preseneča, da s prijateljicami ne najdeš več stika in da si moški tvoje družbe želijo zgolj v postelji.
Prepričana sem, da če bi bila manj “neuvidevna do drugih žensk” (citiram tebe), bi bila sposobna Anin komentar prebrati precej manj obremenjeno.
Nothing positive comes from a negative mind.
Vsi postavljamo pogoje. Tudi ti postavljaš pogoje okrog ljubezni in kakšna bi naj bila ljubezen. Že to, da hočeš brezpogojno ljubezen, je že pogoj.
Če naše življenje ne izpolnjuje naših želja, potem to pomeni, da imamo izkrivljeno sliko o sebi. Kar pomeni, da nismo to, kar mislimo, da smo.
Opažam, da ti veliko pomeni zunanjost, saj večkrat omenjaš, kako si simpatična, druge pa bi naj bile grde in zaradi tega zafrustrirane…..Zunanjost pa ni nič drugega, kot le embalaža. Kar sicer na videz deluje privlačno, a ko moški spozna vsebino, postane razočaran in te več ne ceni, zato te prevara, zapusti…..
Embalaža zato ni dovolj, da bi si nekdo zaslužil ljubezen.
Omenjaš, da si imela resne zveze, pa si bila prevarana….Pa me zanima, kakšne težave si imela v odnosu in kaj moški pravijo o tebi.
Če želiš konkreten odgovor, je treba nekaj več napisati o svojih izkušnjah.
Kok bi jst tebe nalomu, če bi bla prilika…Prov živčnga me delaš, ker si tok neumen.
Vem, da bi. Tvoja reakcija je povsem pričakovana in logična, saj si se poistovetil z avtoričino zgodbo.
Tudi ti nenehno poudarjaš svoj “popoln” videz, oziroma embalažo, pod tem pa se skriva nek ranjen, nesamozavesten in občutljiv otrok, katerega nihče ne mara in ki zaradi svoje navidezne popolnosti ne prenaša nobene kritike.
Haha. Sanjaj deda 😉
Sej en dan bom prlepu svojo sliko na forum. Potem pa ocenjujte pa delajte analize luzerji.
Sam to maš pa prov. Tok ma ljubimcev, serviserjev in (samo!) prijateljev (da, tudi to je možno pri vrhunskih kameleonkah), pol gre pa sama na dopust in to še v tujino. Pa da je ni strah, da bi ji kdo kaj naredil, kot da al nima bojazni al pa ni bojazni.
Papina si se pa dobro uprla nasvetom druge vsevede 35letne, sem že mislil, da te bo takoj zdominirala in ti dajala mama nasvete in boš njena bitch a veš. Si pa pokazala suverenost.
Aa glede šole, doktorati so prov prijetni odkar je bolonjska in veliko se jih spari tam, saj ko vidiš sošolka/sošolko na doktorskem študiju že ogromno veš o njem in so takoj flirti in vse. Pa ful je sproščeno, predavanja popoldan, vsi že lepo neodvisni, mega v glavnem, pa mimogrede si še doktor na koncu, kar seveda ne obešaš in ne razlagaš, maš pa v žepu, morda ti kdaj pride prav 🙂
Pa BTW, Robi strela kozle v tej temi, tokrat ga je pa Nekulturni totalno povozil.
Vsi postavljamo pogoje. Tudi ti postavljaš pogoje okrog ljubezni in kakšna bi naj bila ljubezen. Že to, da hočeš brezpogojno ljubezen, je že pogoj.
Če naše življenje ne izpolnjuje naših želja, potem to pomeni, da imamo izkrivljeno sliko o sebi. Kar pomeni, da nismo to, kar mislimo, da smo.
Opažam, da ti veliko pomeni zunanjost, saj večkrat omenjaš, kako si simpatična, druge pa bi naj bile grde in zaradi tega zafrustrirane…..Zunanjost pa ni nič drugega, kot le embalaža. Kar sicer na videz deluje privlačno, a ko moški spozna vsebino, postane razočaran in te več ne ceni, zato te prevara, zapusti…..
Embalaža zato ni dovolj, da bi si nekdo zaslužil ljubezen.
Omenjaš, da si imela resne zveze, pa si bila prevarana….Pa me zanima, kakšne težave si imela v odnosu in kaj moški pravijo o tebi.
Če želiš konkreten odgovor, je treba nekaj več napisati o svojih izkušnjah.[/quote]
Robi predvidevam da tudi sam nimas nikakrsne srece v ljubezni, prav rada bi vedela koliko let imas? Nekateri damo veliko tudi na zunanjost, ce pa ti okrog hodis z bojlerjem okrog pasu in povdarjas da si ok tak kot si, potem vemo kak je. Jaz se nasmejem ker sem tolk pritegnila pozornost nekaterih, ki uzivajo da lahk komu pametujejo in s tem za minuto pozabijo na svoj “zavaljeni” life !
S tem postom si povedala vse, kar si. Tudi ti boš nekoč stara, ovela in zgubana pa še tečna povrh, no to si že zdaj…
Sam to maš pa prov. Tok ma ljubimcev, serviserjev in (samo!) prijateljev (da, tudi to je možno pri vrhunskih kameleonkah), pol gre pa sama na dopust in to še v tujino. Pa da je ni strah, da bi ji kdo kaj naredil, kot da al nima bojazni al pa ni bojazni.
Papina si se pa dobro uprla nasvetom druge vsevede 35letne, sem že mislil, da te bo takoj zdominirala in ti dajala mama nasvete in boš njena bitch a veš. Si pa pokazala suverenost.
Aa glede šole, doktorati so prov prijetni odkar je bolonjska in veliko se jih spari tam, saj ko vidiš sošolka/sošolko na doktorskem študiju že ogromno veš o njem in so takoj flirti in vse. Pa ful je sproščeno, predavanja popoldan, vsi že lepo neodvisni, mega v glavnem, pa mimogrede si še doktor na koncu, kar seveda ne obešaš in ne razlagaš, maš pa v žepu, morda ti kdaj pride prav 🙂
Pa BTW, Robi strela kozle v tej temi, tokrat ga je pa Nekulturni totalno povozil.[/quote]
Tocno tako:-) Njeno poslanstvo in se od marsikoga je da pljuva po drugih in iz sebe dela zazeljeno divo potem se mora pa sama odpravit na dopust. Verjetno tudi na plazi tezi ljudem. In potem zaradi takih kot je ona moski mislijo da smo vse zenske enake. Glede varanja naj pojasnim ker se Robi ocitno smeje temu. En bivsi me je varal s sodelavko, en je varal kadarkoli je sel kam. Mislite, da je vedno kriv tisti ki je prevaran? Je danes res fucking tako malo vreden tisti ki ljubi in zeli ljubezen? Vsak je ze bil ali bo na istem enkrat, ravno vi ki se smejete drugim. Morda bom takrat jaz tista, ki se bo smejala vam 🙂
S tem postom si povedala vse, kar si. Tudi ti boš nekoč stara, ovela in zgubana pa še tečna povrh, no to si že zdaj…[/quote
Se FOSILI mi zelijo svetovat 🙂 Cudovito 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.