Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razočarko…

Razočarko…

Hvala! Ampak ne potrebujem pomoči…obvladam in znam sama in vem-verjamem da vas je veliko, ki bi to radi počeli namesto mene!
Lumpi ste ni kaj…lumpki smo in zato uživajmo…

No saj bi ti tole mejlčkala…ampak si prevelik lumpek in zato kar takole javno šepetam.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne razumem , prvo nakažeš pomoč…….potem pa jo zavržeš
Ti bi se ………….., ne da ti uleti ….

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Štumpi…ne ne razumeš, saj ne moreš ker ne veš…
Razočarko pa dobro ve in to je to…

Cmoka obema!

In seveda bi se nasmejala …do solz…ko bi uletel………Štumpi si pa lump veš…no saj sva oba…smo vsi!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

????????

kako velik pimpek……….????

kak pa veš????

saj te imam rad…skrivnosti pa itak nimava razen ene…hihiihih

no ti bom pa še kaj napisal tako vznemerljivega, lih za tebe ops… za dva..

pa-pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja kako velik pimpek …ja to pa res ne vem…;))!
No vem pa, da me imaš rad, lepo…in skrivnosti…kaj pa je to…nimava jih…jih ne potrebujeva niti ene…nama se pa ja ni treba skrivati…
dovolj je šepetanje pa da ladlc poje in to je to…

Cmoka nagajivko!

Ja z ne vem, in se opravičujem

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

..sonček se hvali…..:obvladam in znam sama in ………….

ja tudi sam sem mislil, da najbolje znam ampak ko pa začutiš nekaj drugega….hihihiih..draga moja, poskusi, je čist nekaj drugega,neznanega,nedojemljivega, SUPERRRRRRRRRRRRRRRRR…

na ti bom napisal tak samo za tvoje oči ..boš videla…in mi povedal menje ..ok?

pridno nagajiova ostani naprej

leta letijo - iščem stevardeso.....

ČIsto po moško…SončeK se hvali…ja..ja.ja…ampak resnica pa je drugačna…in seveda verjamem in vem…čutim… da marsikaj naredi nekdo drugi bolje od mene…no da paše…da zadane…če tisto dela on…ki je taprav…samo tisto kar sva imela v mislih midva prej…ko je letelo mejlanje…pa ne…to delam sama in pika!

Nagajiva pa sem vedno bolj in le čakaj se…cmoka!

New Report

Close