Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ RAZODETJE ENE SVETOVNE RELIGIJE (NOV SVETOVNI RED)

RAZODETJE ENE SVETOVNE RELIGIJE (NOV SVETOVNI RED)

Pozdravljeni
Ste med prvimi, ki berete razodetje ene svetovne religije, ki so jo napovedovali mnogi, ki so bili označeni za teoretike zarot.

Med tem ko jo mnogi čakajo pa se ne zavedajo, da so že njeni verniki in ji s tem tudi pripadajo in so njeni pripadniki.
———————————————————————-
Vsak od vas, ki to bere se ga omenjena religija-vera že dotika in mnogi od vas se tega niti ne zavedate. Zavedati se pomeni, da zavestno s pomočjo svojega uma dojameš, se zaveš, SPOZNAŠ,uvidiš…, nekaj tako,kot je in ne tako, kot ti je predstavljeno.
——————————————————————
——————————————————————
Predstava je namišljena igra nečesa, ki se hoče pokazati,kot si zamisli,si predstavlja, da bi se predstavilo.
Predstava je delo,ki ustvarja iluzijo. Ko se predstava denimo na odru začne se zavese razmaknejo in razkrijejo predstavo. Vendar pa tik pred tem za zavesami predstava še ne poteka ampak poteka priprava na predstavo.
Tisto, kar je za zavesami je skrito očem, da ne bi pokvarilo same predstavitve-predstave in njeno iluzijo ter sporočilo.
——————————————————————
——————————————————————
Svet ima mnogo religij, verovanj in ver. Prav tako narodov. Narodi so se ločevali tako po pogovornih jezikih,kulturi kot tudi po religiji-verovanjih, katere so imeli in se po njih ravnali,jih doživljali in živeli.

Vsak narod JE IMEL svojevrsten način svojega medsebojnega delovanja,ureditve,družbenega življenja ter kodekse delovanja in obnašanja za vsakega posameznika. Ne glede na to ali so bila pravila pisana ali ne pa se je povsod zaradi miru med ljudmi obnašalo, delovalo po nekih vzorcih spoštovanja med ljudskih odnosov. Tam kjer tega ni bilo tudi ni bilo miru.
————————————————————–
————————————————————–
Kot je mnogo narodov pa tudi religij tako je tudi mnogo verovanj.

Ker se gre za religije-verovanja, pa se le te dotikajo dušnega stanja posameznika ali drugače njegovega duha v prvi vrsti.
Telo posameznika je drugo, saj duh vodi telo in ne telo duha.

Vera-religija je posamezniku podala,dajala,posredovala,svetovala…načine,vzorce,poti…njegovega delovanja, obnašanja v svetu kako in na kakšen način živeti ter se medsebojno razumeti.
——————————————————————–
——————————————————————–
V daljni preteklosti je bilo zaradi naroda, ki je pripadal neki religijski zasnovi, verovanju, kulturi opaziti razlike med posameznimi narodi saj je religija in kultura, ki je nastala ob tej religiji tako močno vplivala na posameznikovo življenje nekega naroda, da si lahko posameznika od glave do pet prepoznal kateri religiji in kulturi pripada oziroma katere kulture pripadnik je.
Seveda opazi in je opazil to lahko tisti, ki je različne kulture poznal.
——————————————————————-
——————————————————————-
Ker je razodetje ene svetovne religije povezano s tem pa je najprej potrebno razumeti predhodne zapise zgoraj, da lahko razumeš in doumeš eno svetovno religijo.

Vsaka religija uči svoja pravila in postavlja svoje zakone človeku v njegovo življenje.

Ker so bili včasih narodi ločljivi ne samo po jezikih in izgledu ter kulturi ampak tudi po veri pa so bili ne zedinjeni in če jih ni kaj drugega ločevalo jih je religija. Ob enem pa jih je ta lahko tudi združevala. Tako ima religija moč združevanja in razdružitve. Moč miru ali vojne. Sožitja in ne sožitja.
————————————————————–
————————————————————–
Sedanji časi pa so prinesli oder na katerem se skriva predstava ene svetovne religije za vse narode ne glede na to ali so se narodi religijam, ki so jih imeli poprej odpovedali ali ne. Tistemu, ki so mu oči odstrnile zavese izpred oči in njegovega duha in uma že gleda predstavo, tisti, ki pa ima pred duhom in umom še vedno zavese zastrte pa predstave, ki se odvija ne opazi pa tudi če sodeluje v sami predstavi ali v njeni vsakodnevni pripravi za predstavo. Je nastopajoči, ki se ne zaveda svojega nastopa. Igralec, ki ne ve, da igra v predstavi.
————————————————————–
————————————————————–
Ker ste med prvimi, ki lahko to razodetje berete pa vam lahko približam pojasnitev bližje vam samim in vašemu okolju v kateremu živite in da iz lastne perspektive lahko opazite predstavo, ki se odvija pred vašimi očmi.

V Sloveniji je v tem trenutku in že nekaj časa več predstavnikov nekih religij-verovanj ali drugače pripadnikov nekih cerkva ali drugače svetiščem-hramom.

Tako se nekateri izmed njih izkazujejo za katolike,protestante,Jehovove priče,muslimane, pa tudi mnoge druge duhovne usmeritve in verovanja,ki bi se nazivala za religijo so prisotna. Ne gre jih naštevati, ker bistvo tukajšnjega razodetja ene svetovne religije ni ve tem in se ne nanaša na njih.

————————————————————-
—————————————————————
Kot sem prej omenil duh vodi telo in ne telo duha. Ta izjava je zelo pomembna,še bolj pomembno pa je njeno razumevanje,da jo TI razumeš.

Vera,kot religija ne glede na to kateri pripadaš ali misliš, da pripadaš ali slediš njenim naukom pa ti je usmeritev-kažipot.
Bolj si ji zvest bolj ji zaupaš, močnejši pripadnik ali zagovornik njenega nauka si bolj te ona vodi in bolj se TI po njenih naukih,kažipotih in njenih zakonov držiš. Drugače, Ona ti jih daje, ponuja ali ti jih narekuje,predaja v tvoj obstoj in delovanje ti pa jih upoštevaš in se po njih ravnaš in deluješ ter jih spoštuješ.

Manj si ji pripaden manj verujoč njenih naukov, manj se jih držiš in po njih živiš.

Tako je z vsakim vernikom in religijo-vero, ki jo ima za svojo ali se je z njo poistovetil.
—————————————————————————————————————————————-
Če vzamemo za kratek primer, ki bo najbolj razumljiv tebi,ki bereš in doumeš ter razumeš te besede pa omenimo Islam in Krščanstvo.

Islam in Krščanstvo nista eno niti verniki teh religij in duhovnih naukov niso isti. Tudi če se zdi, da učita podobno in tudi če bi učila enako se ne enačita.
Kaj to pomeni? Pomeni, da se ločujeta, sta ločeni. Zato Krščanstvo ni Islam in Islam ni Krščanstvo. Tudi, če ti smatraš, da bi morali biti eno in da je en Bog pa religiji to nista in ne delujeta in ne učita,kot eno skupno izročilo.
Eni je temelj lahko Kur’an drugi pa Biblija (Sv. Pismo).
Torej že po temelju se ločujeta.
————————————————————–
—————————————————————
Zdaj pa počasi k bistvu vsega prej zapisanega in še enkrat omenim duh vodi telo in ne telo duha.
————————————————————–
Nekdo, ki močno veruje v religijo, ki mu je predana in se je z njo poistovetil ter se ima za njenega pripadnika ter učenca in človeka, ki živi po njenih naukih in izročilih ter zakonih mu to predstavlja GLAVNO VODILO v življenju. Vse drugo in vsi drugi nauki, pravila ter zakoni od drugod so drugorazredni in manj pomembni.
Sledil, spoštoval, ugajal, ter klonil bo le pred zakoni in zakonom, ki jih narekuje religija, ki ji pripada in v katero veruje. Le ta mu bo kažipot. Vsak drug kažipot pa bo zanj nesprejemljiv, če ga ne vodi po poti kažipotov, ki mu jih kaže in postavlja religija-vera v katero veruje.

—————————————————————————————————————
V TRENUTKU ko med sebe in vero-religijo, kateri pripadnik si in s katero si se poistovetil sputiš-dopustiš in se podrediš drugi ali drugemu, drugačnemu, nauku, zakonom, pravilom, naukom,kažipotom pa se odpoveš prvotni veri, ki naj bi ti bila vodilo v življenju in bistvo tvojega delovanja in usmeritve.

Z drugimi besedami, SE JI ODPOVEŠ.

Namreč, vera-religija ni muha enodnevnica ampak vodič tvojemu duhu za vse življenje TI pa vodnik svojega telesa.

Tako je bilo, je in bo.
—————————————————————————————————————–
—————————————————————————————————————–

RAZODETJE VSEM ENE SVETOVNE RELIGIJE:

Ne glede na to ali si pripadnik katere od omenjenih religij ali ne pa si EDEN ZELO REDKIH ljudi na svetu, če ne pripadaš in nisi pripadnik ter podložen zakonom in pravilom ENE SVETOVNE RELIGIJE.

Ako-če nisi eden tistih ZELO REDKIH pa si pripadnik večji ali manjši, dvema ali eni religiji-veri.

Ne glede na to katera naj bi ti bila prva pa je VELIKA VERJETNOST, da ti je, kot religija znana druga in kot drugi si ji veren in ne prva, ki je po številu vernikov največja na svetu.
Če se izrazim drugače ti je ena PRAVO VODILO druga pa ti je HOBI pa se TI tega zavedal/a ali ne.
PRAVO VODILO ti ni tista za katero smatraš, da ji pripadaš in vanjo veruješ ampak tista v katero zares veruješ pa ne veš, da se gre za vero in da si njen vernik ter s tem pripadnik.

—————————————————————————————————-
Ker je vera-religija vodič tvojemu duhu in ji ti to dopustiš se z njo poistovetiš prostovoljno.
Se ji podrediš, jo vzameš za svojo. Tako ji daš del ali celega sebe zavestno in voljno in to lahko storiš, ker imaš svobodno voljo. Svobodna volja ti je moč, da storiš, kar je v tvoji moči in da se ravnaš po svoji duhovni usmeritvi in hotenju.
———————————————————————————————————–
Ker ti je vera če vanjo veruješ vodič in s tem bistvo, ki ga imaš in spoštuješ ter se mu podrediš pa ti ob enem predstavlja oblast nad teboj. Vera je kažipot in ta ti pove kako se boš ravnal in odločal. Zato OBLAST.

Ker telo brez duha je slepo, potrebuje duha, da ta ga vodi in sta skupaj. Zanju je dobro, da sta zedinjena in eno, kot celota. Če sta ločena oba trpita. Zato dve veri, ki sta si različni in nista eno pomenita dva vodiča. Ker imaš le enega duha in eno telo pa potrebuješ le enega vodiča in ne več teh. Če si razdvojen nisi eno. Lahko hodiš le po eni poti in ne po dveh. Lahko slediš enemu vodiču po poti po kateri te vodi in ne dvema, ki sta vsak na različni poti.
(Razcepljenost-cepitev) (Zedinjenje-združitev)
———————————————————————————————————
———————————————————————————————————-

Opazil si, da se v deželi v kateri sedaj živiš pojavljajo posamezniki ali skupine, ki sicer pripadajo drugemu narodu s tem pa tvorijo novo podobo naroda, ki je bil tu pred njimi. TI in ONI postajate EN narod.

Ker jih lahko ločiš od lastnega sebe ali naroda, ki si ga imel za svojega in oni tebe pomeni, da so neke indikacije -pokazatelji – vidne razlike med vam, da jih ti in oni lahko opazite.

Te vidne razlike so posledica različnih kultur, verovanj, družbenih odnosov, religij, verovanj, življenskih praks in podobno.

NE glede na to, da so lahko razlike zelo vidne in bi nekoč predstavljale nepremostljivo oviro za sobivanje v isti deželi TI z njimi in ONI s teboj, pa se je to vseeno zgodilo. Na kratko, narodi različnih kultur in verovanj so postali en narod ob enem pa obdržali svoje kulture in verovanja.

AMPAK, če pred tem so jim bila kultura in njihova verovanja, vere-religije GLAVNI VODIČ jim sedaj NISO VEČ.
Brez pravega zavedanja so sprejeli DRUGEGA VODIČA,kot GLAVNEGA VODIČA prvotni,ki jih je pa vodil do sedaj in jim bil LUČ v življenju pa je postal drugorazreden, ne toliko pomemben ali drugače,kot sem že omenil HOBI. Pomeni, da je izgubil OBLAST nas njimi in njihovim duhom in je OBLAST nad njim prevzel nekdo ali nekaj drugega.
—————————————————————————————————————–

Če ponovno omenim za razumevanje primer Krščanstva in Islama je pred SVETOVNO RELIGIJO katero to RAZODETJE razkriva OBLAST-VODIČa predstavljala, prihajala njunim vernikom od njiju in njunih naukov.

SVETOVNA RELIGIJA pa si je podredila in vzela OBLAST tako nad VSEMI RELIGIJAMI doslej in pa tudi nad vsemi VERNIKI, kateri tem religijam se čutijo,jemljejo,poistovečajo z njimi.
POSTALA JE OBLASTNIK-VODIČ tako VERNIKOM, kot VERAM.
—————————————————————-
Zato ne glede na to katerega vernika ali sebe, če to si opaziš med ljudmi se drži in se SAMOVOLJNO-PROSTOVOLJNO podreja sedaj istim zakonom, kot ti.

Naj bo pripadnik Islama ali Krščanstva oba se podrejata zakonom PRAVNE FIKCIJE-ILUZIJE-PRAVNE UREDITVE in NJENE ENTITETE. Tako je nova SVETOVNA RELIGIJA postala PRAVNA ENTITETA, ki se lahko kaže z mnogimi obrazi, izrazi, predstavami, iluzijami in poimenovanji, kot je eden izmed njih, npr. DEMOKRACIJA.

Kaže se kot NOV SVETOVNI RED,ki ga in so ga uvajali posamezniki in ga tudi tvorijo in spoštujejo ter udejanjajo posamezniki. Bodisi, kot povezane strukture ali ne. Vsekakor pa delujoče v mrežo sorodnih zakonitosti.

PRAVNA FIKCIJA-ILUZIJA-SISTEM ALI SISTEMSKA UREDITEV.

Njena MOČ in OBSTOJ ter OBLAST temeljita na verovanju. Prav tako, kot na drugih religijah, ki temeljijo le na verovanju posameznikov in njihova moč izhaja iz MOČI VERE V VERO SAMO.

Tako, kot je prvobiten vernik Islama ali Krščanstva verjel v veronauk po knjigi, ki mu je razlagala vero (Kur’an, Biblija) tako danes oba izmed njiju verjameta v knjigo pravnega zakonika.

——–IN NAJPREJ SE RAVNATA PO NJEJ———–

S tem pa je PRAVNA FIKCIJA-ILUZIJA postala oblastnik-vodič in kot nova religija obema in si ju podredila,kot DVE MUHI NA EN MAH.
Seveda v sami praksi in resničnosti tudi druge religije in njihove vernike.

Namreč PRAVNA FIKCIJA,ILUZIJA-UREDITEV (STATUTARNI ZAKONI in podobno) temeljijo le na UTVARI in VERI mnogih posameznikov, ki so tej religiji-veri podložni z vsem svojim bistvom in življenjem. Tako duhom, kot telesom od rojstva do smrti.
In so to vero in po njej tudi pripravljeni živeti in jo deliti z drugimi pa tudi vsiljevati.

RAZODETJE NOVE RELIGIJE IN NOVEGA SVETOVNEGA REDA saj je ta postal in zavladal ter zavladala NA SVETOVNI RAVNI VAM in TEBI je tako razkrito in to je bilo bistvo in poslanstvo tega RAZODETJA.

————————————————————————-
Po RAZODETJU in tisti, ki ga je DOUMEL tako lahko opazi, da vsi, ki pričakujejo, da bo ena svetovna religija postala resničnost lahko imajo možnost spoznati, da je ta že kar nekaj časa prisotna na svetu le, da se je širila na tak način, da je zajela čim več svetovnega prebivalstva in pridobila čim več vernikov pa se oni, da to so zavedali ali ne.

Namreč ena izmed lastnosti te religije je, da je bistvo ona sebi in ji nisi TI bistvo.
Bistvo ji je oblast nad teboj in nad vsem kar si bil, si in boš. Naj bo to skozi tvoje trpljenje ali pogubo ona se svoji OBLASTI ne odpove. Ne prizna ti svobodne volje zato ti bo postavila zakon povsod in v vsem kjer te bo hotela imeti pod oblastjo, tako tebe, kot vse kar imaš. S tem ko tebe ima in ji pripadaš ima vse kar si in tebi pripada.

Ni knjiga, ki je že napisana in so zakoni že postavljeni. Ampak je knjiga, ki je že napisana,so zakoni že postavljeni, se bo knjiga še pisala in zakoni še postavljali ter spreminjali.

LE TI SI TO KAR SI VEDNO BIL

Bodi kar si. Do drugih se vedi, kot želiš da se oni vedejo do tebe. Prakticiraj svojo religijo vedno, povsod – v svoji glavi in v svojem srcu, kajti tam se nahaja tvoj, moj, njihov, vsak bog. Nobenih zgradb, duhovnikov, zborovanj, pridig, žrtvovanj, čaščenj. Nobene religijske hierarhije. Nobenega izkoriščanja in pobijanja v imenu religije. Vest je edini in najbolj pravičen sodnik. Religija iskrenosti, medsebojnega spoštovanja in poštenosti.

Objava čaka odobritev

New Report

Close