Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ "Razodetje"- "plan"- fikcija, resnica, presodite sami

"Razodetje"- "plan"- fikcija, resnica, presodite sami

>Elon Musk pravi,da Neuralink načrtuje preizkus človeškega vmesnika med možgani in računalnikom za leto 2020.

>Elon Musk pravi,da Neuralink načrtuje preizkus človeškega vmesnika med možgani in računalnikom za leto 2020.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

to razodetje, kje je to?

Družinsko stalno čepeči Rok na monu in narobe ozemljeni, bosta vodila poskuse skisanosti čahure.😁

Teh stvari te ni strah?
[/quote]

Ne, kje pa. Zdi se mi fascinantno in odpira še in še novih možnosti. Napredna tehnika mi je nekoč rešila življenje, privoščim tudi drugim
Čisto človeški izzivi ostajajo, se pa še dodatno razvijajo na nova področja.

No…eni bojo ZA, eni proti. ( na koment od tistega, ki je napisal, da mu je tehnologija pomagala) Ma se bojim, da proti ne bomo mogli bit..to je narobe.
No, Viharni, umir se. Po Novem letu pa res pogledamo poročila, da vidimo, kaj se bo dogajalo v domovih za ostarele, kjer bojo vse cepili. Res me zanima…če bomo sploh slišal, vedel resnico…

Ne, kje pa. Zdi se mi fascinantno in odpira še in še novih možnosti. Napredna tehnika mi je nekoč rešila življenje, privoščim tudi drugim
Čisto človeški izzivi ostajajo, se pa še dodatno razvijajo na nova področja.
[/quote]

Po eni strani lahko pomaga invalidom živet. Tistim, ki si bodo lahko privoščili. Po drugi strani mk ultra…?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz vam le to svetujem. Ce zelite ziveti, zivite sedaj oz. ko lahko. Ne prevec racunati s tem, da boste imeli drugo leto, desetletje ali kdaj ze vec svobode. Sluzite, ko lahko. Fukajte, ko lahko. Karkoli vam je ze pomembno, pocnite, ko lahko. Ker to, kdaj boste lahko, bo vse tezje. In tega, kaj boste lahko, bo vse manj in manj.

Resnica je hujša, kot nam jo servirajo.

Po eni strani lahko pomaga invalidom živet. Tistim, ki si bodo lahko privoščili. Po drugi strani mk ultra…?
[/quote]

Jbg… zlorabe so vedno in povsod mogoče in tudi res prisotne. Najbrže je ni stvari, ki se je ne bi dalo zlorabiti.
Npr energija… fuzijski reaktorji; super stvar – ampak a veš tudi kakšna bomba… če kdo zlorabi.

Druga opcija bi bila, da bi bil zaradi možnosti zlorab proti vsemu. Pa nisem, ker se mi ne zdi smiselno.

Eno so zlorabe, drugo pa je kriminalni rezim/sistem.

Eno je gain-of-function na coronavirusih, raziskovanje za potrebe nacina zdravljenja, npr. Drugo je svet v katerem zivimo, kjer se xyz dela pod pretvezo lepo zvenecih in nobel ciljev, za potrebe dobesedno zasuznjenja populacije.

Tu pa pridemo do politike, in politicnega svetonazora, ki je bistvo vsega. In tu komunajzersko opranoglavi Slovenci spadate v kategorijo “za odpis”.

New Report

Close