Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razo!!!Prav imaš!!!!!!

Razo!!!Prav imaš!!!!!!

Jebenti jarca in uho mačkino,da imaš prav!
Zaradi ene prtegnjene švabice,ki ni vedla al bi mi na pultu zaspala…..al s katero ritjo bi se sprdnila svojemu moškemu…in posledično meni….sem moral bit pol ure več v službi!!!
Pička ji materna….kako sovražim neodločne babe!Pizda babja kravja je vedela,da zapiram office tist cajt…pa mi začne zehat…..pa svojega moža iritirat…..pa,da bi se ji fukalo posušilo!
Dec je takoj vedel,kaj bi želel…jasno povedal….pol se pa pustil tistemu krevljastemu vragu z dvema posušenima joškama vplivat!

RAZO!!!KAR ŠE NAPIŠEŠ…….bo moj podpis vedno odspodaj!
Hud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne sekiraj se,ker ne bo nic bolje!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

>>>>>

umiram od smeha :)))))))))))))))

Oj Poletči!
Ti si pa iz drugega testa,kajne?
😉

ma to je sp..besede da se ti rola…lepo nocko..lepe sanje..poletka moja;))!!!

p.s. Kako si mi kaj…tko dolgo se ze nismo brali…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

SončeK kako so se imeli mali škrati v šoli? Naša mala je bila zelo vesela in navdušena baje…komaj že čaka jutri, da lahko gre spet v šolo…

Vidim ja, da ima Sp bogat besedni zaklad…vsaj nasmeji nas :))))))))))))

Ma lahko bi bilo bolje…izpite imam in treba bi se bilo učiti, pa se ne morem poleg spravit…čisto brez zagona sem :(((

Kako si ti?

baje da ja 🙂

Mhm!Bi se kaj muckala nocoj?
😉

aha…še kaj drugega tudi, ne samo muckala :)))

Zapri oči in se mi pridruži!
🙂

Ja sola je pri nas the best;))…me veseli da je vasa tamlcka uzivala..jaz sem super kot vedno..kaj cem jamrat…haha…in sibaj se ucit..saj ves da smo s teboj

New Report

Close