Razpadla šolska torba
Otroku je razpadlo hrbtišče šolske torbe in ni variante, da ga kako skupaj spravimo. Dajte mi prosim napisat, kam naj grem po neko kvalitetno šolsko torbo. To moram uredit danes in ker sem iz “neciviliziranega kraja” bom morala v Lj ali KP. Povejte mi prosim s katero torbo ste zadovoljni, ker sedaj je v 3.razredu in bi mu kupila vsaj za dve leti, še raje za več.Hvala vsem,ki se boste odzvali!
Dakine – pa imam fanta, ki svinjsko dela z ruzakom. Znižanega smo dobili za nekaj čez 40 €, opravlja svojo funkcijo opravlja 3 leta in jo bo komot še 3 leta – vsaj kar se mene tiče, če si bo pa gospod sin zamislil nov ruzak, si ga bo kupil sam. Načeloma sem velik jebiveter za firme in redko kaj kupim zaradi firme, ampak pri ruzaku se je to krepko obrestovalo. Priporočam Outlet na Trubarjevi, je pogoso kaj znižano po 50 do 60 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in daš manj, kot za kako mercatorjevo sranje, zdrži pa res ogromno.
Odlični so tudinahrbtnili Walker, ki jih prodaja Leonardo ter Muller. Morajo zdržati najmanj do konca OŠ. Imajo super razporeditev in so enkratno na hrbtu. Moji jih zelo pohvalijo.
Poglej TUKAJ.
Target ruzaki so poceni in dobri. Mi jih sicer nismo kupovali, jih je mož dobival za poslovna darila od enega partnerja in eni so bili super za šolske knjige, eni za telovadno opremo, neuničljivi in vzdržljivi, jaz ga imam za na fitnes že skoraj 10 let, enega je po sinu nosila še nečakinja, oba po 4 leta, itd., skratka odlični in cenovno ugodni. Sem jih gledala potem po trgovinah in so cene smešne v primerjavi z nekimi kao markami.