Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razprodaja v Austriji

Razprodaja v Austriji

Pozdravljene! Ali ve katera kdaj se začnejo decemberske razprodaje oblačil v Austriji (West center,City park,….)? Natančneje…zanima me za trgovino H&M,mislim pa da imajo vse trgovine hkrati razprodaje.Vem samo,da imajo prej kot pri nas.Še ve mogoče katera za kakšno “cool” trgovino v Gradcu ali Lipnici?
ina

A v Auuustriji? Pojma nimam, vem samo za Avstrijo!

Veš, nekaj pravopisa je pa že dobro tudi tukaj upoštevati!

V Hetlage je razprodaja oblačil za dojenčke, oz. tja do tretjega leta. V HM pa že dolgo nisem bila. V Kastnerju se tudi že kaj najde, ampak tiste ta prave razprodaje pa še ni. Niti ne vem, kdaj bo.

Ja rasprodaje v austriji so fajn…

Tudi jaz sem malo mahnjena na pravopis. Pa brez zamere, to je bolj hec!

Kako smo pikre!!!!!!!!!
Menim, da je forum lahko tudi bolj sproščen in ni treba ravno upoštevati pravopisja, ker je tako bolj domače.
Babe, babe, se vidi da ste babe, zaradi takih kot ste ve senca pade tudi na boljše, ki se ne obnašajo kot babe ampak kot ženske, ki so ponosne na to, da so ženske.
Brez kregov in pikrih pripomb.
Ja Ženski kolektiv je najhujši, polena pod noge in to jih najbolj zadovoljuje.
Če nimata kaj počet kot gledati kako je napisano in dajati pripombe pojdita raje stran ali pa se zadržita.
Tukaj smo da odgovarjamo, se pogovarjamo, pomagamo in ne da iščemo napake.

…in na koncu še vedno ne vemo kdaj so te presnete razprodaje! Vemo pa da se piše Avstrija z v-jem in z veliko začetnico….jupi za forum hahahah

Joj…. se pardoniram le-ona,ne bo se ponovilo! Mi oprostiš? Prosim,prosim,prosim…oprosti mi! Sicer pa te nisem prosila za lektoriranje testa!!!!!! Če ne veš kdaj so razprodaje v Austriji – ups…Avstriji,se ne oglašaj!
Želim ti še veliko uspehov na področju slavistike!

ina

P.S.Hvala Mojca!

Pred eno uro sem se vrnila iz Celovca. V H&M še ni razprodaj, razen desortirane robe, v Woolworth-u pa je kar nekaj znižanega, precej zimskih stvari, moških in ženskih.Otroško ni nikjer znižano, vsaj tam kjer sem jaz hodila ne.
LP RENI

Malenkost

Zdaj pa čisto bres heca danes sem bila v zajerzbergu to je tik pred gracom je ugromna stvar samo ni še nobene rasprodaje mogoče gdaj čes kakih par dni lep pozdrau

OBLJUBIM, da ne bom več! To je bila moja zadnja pikra.

Ja pa vredi no,pač sem se zmotla,pa kaj!? Ti pa res ne veš kako se napiše Seiersberg,zato si še ostalo spačila,da ne bi butasto izpadla.Ha ha pa sem te! Saj ti ne zamerim pa tudi nič slabega nisem mislila. V ponedeljek pa grem v AUUUUUUstrijo,pa če je kaj znižano ali ne,ker nimam več kaj za oblečt.
ina

Cool trgovino imaš v Gralli ( po stari cesti od Lipnice proti Gracu), ki je blizu Lipnice. Na enem krožnem križišču, ko je Hofer in Obi ali Baumax(ne vem katera izmed teh) na desni strani, zaviješ na desno in imaš tako nakupovalno “cesto”. Tukaj je C&a, Jello, Intersport, Vogelle pa še kup drugih trgovin. Jaz dostikrat grem, ko nimam časa za Grac.

Za razprodaje ne vem kdaj točno so… žal. Vem edino to, da se pričnejo prej kot pri nas.

Uspešno nakupovanje.

Monika

V Seiersbergu je bilo v posameznih trgovinah že kar nekaj znižano, npr. C&A, Orsay, nekaj malega H&M,…

Tina

Monika, hvala za informacijo, poznam trgovine v Gralli in bom šla tudi tja pogledat nazaj grede. Upam da se bo kaj pametnega našlo. Lep pozdrav!
ina

mislim, da se razprodaje v avstriji zacnejo nekje po novem letu (okrog 4.), drugace sama dosti stvari najdem v h&m, v west centru bolj kot pa v seisbergu ter c@a,pimky,…..

veliko zabave pri nakupovanju!!!!!

lp

Tasha

Hey,
sama delam v H&Mu in ti zanesljivo sporočam da H&M nima pravih razprodaj. Veliko stvari se je znižalo že prejšnji teden, veliko pa se jih še bo (vendar ne vse). Katere dneve točno ti nebi znala povedati saj se stvari znižajo ko trgovina prejme zahtevo, to pa je lahko takrat ko se jim pač zazdi. Sigurno pa ne na dan ko se začnejo “prave” razprodaje.

Lp

A kdo ve kdaj se začnejo v Italiji? Sicer sem brez denarja ampak bom vseeno šla pogledat kaj nudijo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close