RAZPRODAJE
Danes,ze navsezgodaj sem sla v mesto po razprodajah.Opazila sem,da je bilo na policah bistveno manj oblacil,kot prejsnje dni (kot da so pospravili “ta boljso” robo) in tako sem pac izbrala 2 pulija in eno torbico in sla.Za tole sem zapravila priblizno 15 tisoc.Ste tudi vi danes kaj kupovali in priblizno koliko ste zapravili ?
Jaz sem zatem sla se v Mass in si kupla se konicaste skornje za 25 tisoc – moji nakupi so vse skupaj znesli 40 tisoc.
Kaj pa vi ? Kje ste kaj nabavljali?
LP
Bejba, jaz sem pa dobila ravno obraten občutek – se mi zdi, da pred prejšnjim tednom določenih stvari sploh ni bilo na policah. Vedno hodim po istih trgovinah in ko sem že pred novim letom iskala nova oblačila, se mi je zdela izbira ful slabša. Potem sem šla pa prejnšnji teden po “štacuncah”, pa sem odkrila “milijon” stvari, tako da sem že prejšnji teden zapravila pravo malo bogastvo, malo pa še danes.
Jaz sem si kupila pulover za 7.400,00 SIT v XYZ…sem šla včeraj čisto tako…iz radovednosti….in opazila, da mi sploh nobena stvar ne “pade v oči”, da je vse nekako izropano (pa sem bila dopoldne), glede na to, da vedno kadar grem v omenjeno prodajalno najdem zase kakšno stvar v katero se “zaljubim” :))
Tudi jaz sem imela občutek, da so lepe stvari pospravili. Se pa je pojavilo kup stvari, ki niso del zadnje kolekcije, ampak so od lani ali predlani. Medtem ko sem lani na razprodaji porabila okoli 60 000 sem si letos kupila samo en pulover za 7 000. Pohvaliti pa moram Alpino. Oni so znižali vso zimsko obutev in ta lepih modelov niso pospravili. Na žalost pa imam čevljev že res veliko.