Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razpršilka za olje – nadomestilo

Razpršilka za olje – nadomestilo

Zanima me ali je kdo kje ugodno videl razpršilko za jedilno olje (Lidl, Hofer, Špar,..)? Ali pa morda veste s čim bi jo nadomestila? V eni naših trgovin je 19 eur, kar se mi zdi drago, glede na to da je to stvar ki jo potrebujem le za pripravo dodatka k eni jedi.

http://jysk.si/izdelki-za-dom/pripomocki-za-dom/ciscenje/razprsilnik-price-star-480-ml-razni

Mi za olje uporabljamo čisto navadno razpršilko iz jysk-ja.

A res? Gre olje skozi? Potem bom pa tudi jaz to kupila, še danes. Zelo hvala lepa.

Jaz imam pa eno majhno kupljeno v lekarni 🙂

Lahko par stvari vprašam?
Zakaj uporabljate razpršilko za olje? Za npr palačinke in vse kar se v ponvi praži, ali še za kaj (solata najbrž ne?)?
Jo kaj umivate in kako (pomivalec najbrž odpade)?

Ne morem verjeti da to res funkcionira. Jaz sem pa celo premoženje hotela zapravit

Mislim, da se največ uporablja ravno za solate.

Jaz sem hotela probati, nekaj časa prestavljala po kuhinji, nato sem not nalila olje s sivko in ga uporabljam za pršenje po nogah :))) Sem se pa v kuhinji navadila na loček in čopič za olje 🙂

Dizajn nikoli ni bil poceni :)))

Enako, čopič tudi jaz kdaj uporabim, pršilke pa res ne. Se mi zdi verjetno, da bi mi olje žarko not postalo, kolikor malo ga uporabljam…

Jaz sem pršilko kupila za druge namene, pa jo je zasegla hči za v kuhinjo;) Ne porabimo gore olja, ampak še nikoli v pršilki ni postalo žarko. Jo pač napolniš samo do polovice.

O, porkasflek, jaz sem jo tudi preplacala:-( V Sanolaborju sem dala 8 eur. Pa ni dizajn, vsaj rabimo jo v kuhinji.

A res? Gre olje skozi? Potem bom pa tudi jaz to kupila, še danes. Zelo hvala lepa.[/quote]

Sem šla v YSK po točno to razpršilko, a sem razočarana. Ne razprši, pač pa šprica v curku, tako da sem šla zastonj 🙁

Očitno bo kar treba riskirat 19 eur, če bom hotela da bo funkcionialo kot je treba.

je katera probala te svečke? so okej?
http://jysk.si/izdelki-za-dom/dekorativni-program/svece/cajne-svecke-price-star-100-kosov

malo moraš obrnit nastavek na “rilčku” razpršilke. Imaš ves stanj: zaprto / curek / pršenje ipd

New Report

Close