razširjene pore na obrazu – rabim pomoč!
Živjo, tudi jaz sem imela od najstniških let naprej težave s porami, začelo pa se je z mazolji..ti so šli, ostale so mi brazgotine, mazolje sem imela velikokrat vnete, skratka pore so vidne in je grdo. Če se pudram se mi zdi da poro zafilam in je še grše. Sprobala sem veliko stvari od cenejših, dražjih, lekarniških, doma narejenih… Skratka lahko bi ti naštevala do jutri kaj vse sem sprobala, ampak bom kratka. Trenutno imam najmanjše pore bilo kdaj v življenju, uporabljam pa polževo kremo. reklama na tv mi je dala novo idejo, potem sem pa veliko guglala na to temo in ugotovila da to pa sploh ne more bit zgrešeno. Polž si s svojo slino lahko v roku dveh ur popravi svojo hiško, si vedela? hahaha, to je edino kar sem si zapomnila, pa tko luštno je slišati. Skratka, uporabljam neko kremico za regeneracijo poškodovane kože na podlagi polžjega ekstrakta. Kožo imam mehkejšo, pore so vidno ampak res vidno manjše, pa nobene rdečice nimam več. A veš k je na obrazu neka nepravilnost bodisi od mazolja in je ta rdeča kot nek madež? no, tega ni več. Pa seveda čiščenje kože in čiščenje por, drugače se hitro spet kej vname. Upam da sem ti s svojim odgovorom kaj pomagala. Lej poskusiš lahko, če bo pa pomagalo boš pa videla sama. Brigita