Razšla sva se na grd način
Viharni jezdec, 25.07.2021 ob 08:05
Šnelca_783, 25.07.2021 ob 07:54
Ce je to kar pises vse res. Potem ima ona vecje tezave kot ti.
Normalno je da imas prijatelje in prijateljice, da si z njimi v kontaktu in v zivo se s kom dobis, pogovoris o kaki temi. In da prijateljstvo gojis.
Ne bi si zelela bit na tvojem mestu, se manj na njenem.
Oprosti, njeno ni zdravo in je prevec posesivno.
Tak odnos bi mene dusil. in ce bi se npr oblasala kot ona bi partnerja/ moza zadusila s tem vedenjem.
Ni custveno, ne socialno zrela, pase pa neko ljubosumnost in isce neko pozornost, ki ji v otrostvu ni bilo dano.
Nisi kriv. Glej, na otroka in vzgojo od dalec, stike.
Zaradi njenega posesivnega obnasanja ze postajas nesamozavesten in zmeden, okupiran s tem in z obcutki krivde ki ti jih je naprtila.
… moje mnenje.
To dopisovanje je ena oblika varanja.
Ti pa pojma nimaš o ničemer.
Čestitke za napisano, imaš prav.
Odrasla sta in imata težave. Če bi bila jaz na mestu tvoje partnerke tudi ne bi želela več nazaj. Kljub temu, da ti ne razumeš situacije, je odnos zabredel tako daleč, da po mojem ni rešljiv na način, da bi bila lahko vidva še kdaj srečna skupaj.
Ampak – oba bi morala takoj narediti vse, da bi bilo bolje za otroke. Trenutno mislita, da ju je oče zapustil. Ti pa se obnašaš, kot da je tako. Pojdi na csd in zahtevaj stike. Seveda ne iz zlehtnobe do bivše, ampak iz ljubezni do otrok. Tvoja edina skrb, vloga in naloga naslednjih pet let je blagostanje in srečno otroštvo tvojih otrok! In ko boš to res udejanja, boš morda dojel tudi kaj drugega.
Pa to ne moreš verjet kakšni ljudje obstajajo. Kje imajo svoja načela. Očitno se je z dobo interneta vse “skurbalo” in “zgonilo”.
Taki, kot je avtor uničuje življenja in zdravje.
Žalostno, da ima sploh otroke, daj mlada bitja niso popolnoma nič kriva, pokasirajo pa visoki fotrov davek.
Res pokvarjeno in škoda, ker nisi kastriran!!!!!
V kolikor ste resnična oseba z resničnim primerom vam lahko povem (površno) kje tiči problem.
V kolikor sta dva v kakršnikoli romantični zvezi se bo na neki točki potrebno pogovoriti o tem kaj za nekoga pomeni izdaja oz. prevara in kje se nahajajo vajine meje. Meje enega ali drugega so lahko popolnoma drugačne in vsak jih ima pravico imeti. Moram priznati, da vašo bivšo vsaj v tem primeru razumem. Da bi moja partnerka si pisala in se po pijačkah dobivala z nekimi moškimi bi na licu mesta razložil zakaj to zame ni sprejemljivo in kako se počutim ob takem početju. Nedvoumno pa bi takoj zaključil takšno zvezo.
Pa ne me narobe razumeti, ne mislim, da je problem v tem, da ima nekdo prijatelja ali prijateljico. Mislim, da bo vaša bivša zdele imela kar nekaj novih prijaznih, poslušnih in radodarnih prijateljev…
Ti imaš internetna razmerja, od katerih si odvisen. In ker si postavil svoje virtualne prijateljice PRED svojo družino, je odšla. In prav je imela!
Mogoče boš enkrat doživel, da bo situacija obratna, takrat boš šele razumel svojo (upam, da) bivšo.
Kaj vse to leze po naši zemlji, sej ni ćudno, da smo, kjer smo … Žal mi je otrok …
Vsak oče, ki zaradi svoje trme, niti ne pokliče svojih otrok, 3 mesece je en velik egoist, ki si jih ne zasluži. Ne glede na to kakšen odnos imaš s partnerko, otroci so na prvem mestu ne glede na to, da je tebe sram, si jezen, itd.. Si lahko sploh približno predstavljaš kaj čutijo tvoji otroci? Izdajo, žalost, zapustil si jih! Moje mnenje, takoj jih pokliči in obišči svoje otroke in bodi z njimi, obrazloži jim situacijo, bolje to kot molk in ignor.
P. S. Pisanje s ” prijateljicami” ki to niso, je čustveno varanje partnerja. Vprašaj prijateljice če ti posodijo 100€ ker nimaš za hrano do naslednje plače, pa boš videl ali so prijateljice ali kaj drugega.
Jože621, 26.07.2021 ob 21:59
Hehehehh pa to ni res kakšni odgovori 😂
Sem vam vrgeu kost za glodanje aaahhaha
To kar sem pisal je izmišljeno tak da veste hahhhahh vi pa nasedete 😂
Jože, vsi nismo nasedli. Že po tvojem začetnem nakladanju je bilo jasno, da nimaš vse slame pod streho.
Je pa vzpodbudno, da vam v Polju vsake toliko časa omogočijo dostop do spleta.
Še par let, pa boš mogoče lahko tudi opravil kakšen sprehod po dvorišču, čeprav zaprtem…
Prav ti je. V njenih očeh si jo prevaral, pa se tolaži kolikor se hočeš. Katera ti bo p verjela. Pokliči zdaj te tvoje prijateljice s chata, da te pridejo potolažit. Te nobena noče?
Z vso pravico ti je zamerila, hvala k* da je toliko pametna, da je vedela, da ta zveza nima smisla in je šla. V jedilnik se gleda z namenom, da se je. A žena “čustveno” ni bila dovolj, da si rabil svoja čustva in “občutke” tešiti pri “prijateljicah” in hodit na zmenke. Za gate prat in skrbet za tvoje otroke pa je bila dovolj dobra? Luzer. Če ne bi bil tak sociopat, bi se šel pogovarjat s psihoterapevtom, ne pa z babami po portalih.
Pusti jo pri miru, dogovorite se glede skrbništva otrok ipd., čim prej in to je to. V hudih urah pa se pojdi tolažit k svojim prijateljicam, ki so ti očitno več vredne od tvoje partnerke.
Sem pričakoval burne odgovore, kot bi poslušal mojo bivšo. Zame res predstavlja varanje fizični stik. Ker pa se že mnoga leta poslužujem tega portala nikakor ne morem prenehati saj me notranje zelo zadovoljuje. Sem že bral o tem in o odvisnosti od tega.
Težko bom izplaval iz tega zosa. Toliko se pa poznam, saj sem predolgo v tem.
Sedaj je kar je, naše družinsko življenje je šlo in ga ne bo več. To sem prepričan. Zbiram pogum, da kontaktiram bivšo. Včeraj sem se zadrževal na njihovem območju kjer živijo če bi jih morda videl na igrišču.
Tako kot je nekdo napisal, da telefonski klic terja veliko energije in s tem se spopadam, ker se bojim burnega odziva bivše.
Nisem ravnal prav, ti portali so kot druga, ko padeš notri se težko izvlečeš. Seveda so me pa pritegnile lepe ženske, razvezane. Ni pa šlo za varanje fizično. Zgolj chetanje ali pisanje z sms-i kar mi je zelo ugajalo.
Sedaj se počutim kot nekaj kar nima glave in repa. Vse nekaj razbito na koščke.
Brez dela na sebi mi ne bo uspelo.
Jože621, 25.07.2021 ob 07:28
S partnerko sva zelo grdo končala najino razmerje. Skupaj sva bila skoraj 16 let in imava dva otroka.
Priznam, da sem bil kar nekajkrat v teh letih nepošten (za njo) saj sem se dopisoval z drugimi ženskami iz portala. Tudi na pijači sem se dobival. Nisem pa varal. Partnerka je vse to izvedela že pred leti a je to prenesla in sva nekako krmarila do letošnje pomladi, ko je ponovno počilo ponovno zaradi njene ljubosumnosti. Imam prijateljice iz chata s katerimi se veliko pogovarjam in mi ti pogovori veliko pomenijo. Nisem pa je prevaral navajam ponovno. Zahtevala je celo, da za vedno prekinem s temi ženskami.
Glede tega je moja partnerka bila zelo občutljiva, zato sva se grdo sporekla in od takrat ne govoriva več, saj je odšla z otrokoma v svoje stanovanje. Padlo je nekaj grdih besed z njene strani jaz sem molčal. Označila me je za kurbirja. Zelo sem ji zameril in pojasnil, da so to moje prijateljice in da ne vara zato nisem kurbir.
Ona tega ni razumela, saj tudi sama ni imela prav nobenega prijatelja. Večkrat sem ji tudi očital, da bi morala imeti kakega moškega prijatelja, da bi se z njim pogovorila in bi potem razumela mene.
Otrok in tudi nje nisem videl že nekaj mesecev tako da ne vem kako se jim godi.Niti ne pokliče, ne pošlje sporočila. Nič.
Priznam, da sem sam bolj zaprti tip in nimam poguma, da bi jo kontaktiral. Kako začeti in navezati stik z njo me zanima, saj sem čustveno uničen.
Vem da mi je zamerila. V bistvu jo imam še vedno rad. Kako bo naprej ne vem. Kako bomo uredili to naše življenje.
Da ne bo pomote nimam nove ženske. Imam pa ženske prijateljice iz chata ( ona. On) ki so ločene in se z njimi pogovarjam o teh rečeh. Vse so izkušene in pravijo da moram to zgodbo zaključiti in se morava pogovoriti s partnerko. Te prijateljice so bile že na raznih zakonskih terapijah in vejo kako se stvari streže. Dobim zelo koristne nasvete z njihove strani.
Tu nastopi moja težava kako pristopiti. Bojim se, ker vem, da me bo bivša partnerka ponovno obtožila in rekla, da sem kurbir in se bova sporekla zato ne bomo nič rešili.
Moja slaba stran je tudi trma, sem zelo trmaste sorte se hitro ujezim in težko kaj oprostim.
V bistvu vse te težave tlačim v sebe, poskušam, da ne bi o tem razmišljal a da bi se lotil reševat zadeve nimam poguma. Naložil sem si ogromno zadolžitev, dela ki me zaposli za celi dan da le ne razmišljam o tem, ker ne vidim izhoda. Najbolje se počutim v domači delavnici kjer neumorno kaj popravljam in da pozabim na težave. Zavedam se, da to ni prav.
Najhuje pa je zvečer, ko se uležem pridejo te misli na dan in me utesnjujejo. Vsak trenutek čakam, da me pokliče, da bi se normalno pogovorila a mineva že tretji mesec odkar je tako.
Kako rešiti situacijo, če sam nimam poguma? Nimam moči, da bi jo poklical.
N. N.
A Ti povem. Če je kdo tvoj prijatelj, me seznani, ko me spoznaš. Da jih imaš kasneje, pa moram izvedeti, pač nisi pošten! Ti pol loh vse nategnes zaradi mene, brez mene. 🤣😂😂😂😂😂
Ha ha, kakšne glupe, GLUPE babe najdeš tu gor. Glupače od glupač.
Prav kokoši blesave, a moške prijatle pa lohka ma partner z katerim ste v vezi? Ker ludje smo itak sam hetero pol so pa še pedri, ki so prišli iz vesolja in jih lahko samo po tv vidiš. V resnici je pa večina ljudi biseksualnih in večino če ne veliko pa vsaj čisto mičkeno privlači isti spol. Samo moški to ne bodo NIKOLI, NIKOLI priznali, še več še sami sebi lažejo, da če to ne delajo pol to niso!!!
Ženske prijateljice jim za vsak slučaj prepoveste, čeprav vam zagotovijo, da nimajo nič z njimi. A jim boste za vsak slučaj prepovedale še moške prijatelje. Butaste in vase negotove babe.
Mogoče ste pa take krave, da se raje moški s svojim prijateljem(neglede na to katerega spola je oseba s katero prijateljuje) pogovori o intimnih stvareh ker se mu zdi da se z vami ne more. Ker gdo pa bi se pogovarjal z tako zategnjeno kravo.
Včasih so družinski člani preprečevali družinskemu člani, ki je rabil psihološko pomoč, da bi govoril z psihiatrom, češ da ne bo tujcu razlagal družinskih zadev. In le zakaj vi mislite, da ste manj debilne od teh debilov???
Da ne govorim, o kmetavzarkah, ki govorijo čez muslimane. Pa poglejte sebe čudakinje: ženske z ženskami(brez moških ki niso družinski člani) in moški z moškimi(stiki le z družinskimi članicami in družinskimi prijateljicami). Ista mentaliteta ste ko muslimani le manj ekstremna, govedo slovensko balkansko vzhodnoevropsko.