Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razšla sva se na grd način

Razšla sva se na grd način

Najbolje, da za nasvet vprašaš prijateljice iz ona.on. Si že sam rekel, da so izkušene.

Odgovor na objavo uporabnika
Metka445, 30.07.2022 ob 22:22

Doorstep, 27.07.2022 ob 08:57

Iz istega razloga sem se se ločila tudi jaz. Po 20.letih.

Ampak tega moški ne razumete in nikoli ne boste.

In starejše kot smo,nižja je toleranca do nespoštljivosti. Zato se po tolkih letih upanja,da bo kdaj bolje,enostavno odselimo.

Kakšno nakljućje. Jaz tudi zaradi spletne klepetalnice. Ampak on se je šalil nezankam še, da sem debelorita. To pa tako boli.

Ojoj. Ampak pol je v bistvu v redu, da so klepetalnice, da lahko sploh vidiš realno sliko tacga tipa, drugač bi se lahko še leta pretvarjal. Mogoče bi jih mogl pa pošiljat chatat, da ženska vidi kaj si v resnici tip misli. Ali pa ona, sej tud ženske chatajo in si dopisujejo.

Jože621, 25.07.2021 ob 07:28

S partnerko sva zelo grdo končala najino razmerje. Skupaj sva bila skoraj 16 let in imava dva otroka.

Priznam, da sem bil kar nekajkrat v teh letih nepošten (za njo) saj sem se dopisoval z drugimi ženskami iz portala. Tudi na pijači sem se dobival. Nisem pa varal. Partnerka je vse to izvedela že pred leti a je to prenesla in sva nekako krmarila do letošnje pomladi, ko je ponovno počilo ponovno zaradi njene ljubosumnosti. Imam prijateljice iz chata s katerimi se veliko pogovarjam in mi ti pogovori veliko pomenijo. Nisem pa je prevaral navajam ponovno. Zahtevala je celo, da za vedno prekinem s temi ženskami.

Glede tega je moja partnerka bila zelo občutljiva, zato sva se grdo sporekla in od takrat ne govoriva več, saj je odšla z otrokoma v svoje stanovanje. Padlo je nekaj grdih besed z njene strani jaz sem molčal. Označila me je za kurbirja. Zelo sem ji zameril in pojasnil, da so to moje prijateljice in da ne vara zato nisem kurbir.

Ona tega ni razumela, saj tudi sama ni imela prav nobenega prijatelja. Večkrat sem ji tudi očital, da bi morala imeti kakega moškega prijatelja, da bi se z njim pogovorila in bi potem razumela mene.

Otrok  in tudi nje nisem videl že nekaj mesecev tako da ne vem kako se jim godi.Niti ne pokliče, ne pošlje sporočila. Nič.

Priznam, da sem sam bolj zaprti tip in nimam poguma, da bi jo kontaktiral. Kako začeti in navezati stik z njo me zanima, saj sem čustveno uničen.

Vem da mi je zamerila. V bistvu jo imam še vedno rad. Kako bo naprej ne vem. Kako bomo uredili to naše življenje.

Da ne bo pomote nimam nove ženske. Imam pa ženske prijateljice iz chata ( ona. On) ki so ločene in se z njimi pogovarjam o teh rečeh. Vse so izkušene in pravijo da moram to zgodbo zaključiti in se morava pogovoriti s partnerko. Te prijateljice so bile že na raznih zakonskih terapijah in vejo kako se stvari streže. Dobim zelo koristne nasvete z njihove strani.

Tu nastopi moja težava kako pristopiti. Bojim se, ker vem, da me bo bivša partnerka ponovno obtožila in rekla, da sem kurbir in se bova sporekla zato ne bomo nič rešili.

Moja slaba stran je tudi trma, sem zelo trmaste sorte se hitro ujezim in težko kaj oprostim.

V bistvu vse te težave tlačim v sebe, poskušam, da ne bi o tem razmišljal a da bi se lotil reševat zadeve nimam poguma. Naložil sem si ogromno zadolžitev, dela ki me zaposli za celi dan da le ne razmišljam o tem, ker ne vidim izhoda. Najbolje se počutim v domači delavnici kjer neumorno kaj popravljam in da pozabim na težave. Zavedam se, da to ni prav.

Najhuje pa je zvečer, ko se uležem pridejo te misli na dan in me utesnjujejo. Vsak trenutek čakam, da me pokliče, da bi se normalno pogovorila a mineva že tretji mesec odkar je tako.

Kako rešiti situacijo, če sam nimam poguma? Nimam moči, da bi jo poklical.

N. N.

o otrocih pa ni besede glede na to da niste u kontaktu par mesecev..štrik pa na drevo tele..

No, to je pa doba interneta.

Pred kratkim sedim na avtobusu in čakam, da odpelje. Sedela sm ravno ta šoferjem. On vztrajno tipka neznanki (prav videlo se ne, da je bil na ON ONA), ko je zapru aplikacijo. Bil je tako zamišljen v telefon, da je zamudil odpeljati iz postaje za eno minuto.

Tip ima doma ženo in par otrok. Se ne čudim,  da gre vse v maloro, če pa so vam vaši telefoni veliko več, kot domači.

Vse gre v maloro, narava, ljudje, odnosi.

Kje je tu smisel, da četaš s kar eno tam nekje na drugem svetu?

Zakaj niste potem taki raje samski in poročeni s svojim telefonom?

New Report

Close