Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Razšla sva se, se oba na novo poročila, ločila in se spet zaljubila

Razšla sva se, se oba na novo poročila, ločila in se spet zaljubila

Poročila se ne bi, ker sta se enkrat že ločila in bi na poroko počakala vsaj še fju let. Problem je, ker v vsej tej zmešnjavi najbolj trpijo otroci. Vidva pa mislita le nase.

Pa so tašča-zmaj še živi? :)))

Naredita kar mislita, da je ok za vaju in nič gledat na druge. Sploh pa ne tu v Sloveniji kjer je folk zelo zelo zaostal in zelo škodoželjen. Kot npr tiste MON-e, ki napišejo v odgovor “ogabno.” Kaj je za njih tukaj ogabnega? To, da so same, zafrustrirane in vsak dan pretepane, zaničevane…oh v tej dežela so nekateri tako zaostali, da je to enostavno nemogoče dojeti.

Jaz bom rekla le….srečno obema in upam, zavoljo otrok, da ostaneta skupaj.

Jaz pa mislim, da če sta si usojena , si pač sta!! In naj se imata naprej lepo in uživata.
Bila sem tudi jaz v podobni situaciji ( mislim, ko se starši med sabo ne morejo in delajo vse mogoče zdrahe!!!), tako, da jaz preprosto verjamem, da ste se razšla zaradi banalnih stvari, potem posledično zamere, in po možnosti neki novi partner na hitro…, ljubezen trenutna, poroka, otrok, in šele potem je prišla realnost, ki se kaže zdaj. Če ni bilo med vama večjih razhajanj poskusita še enkrat.
Bodita pa odkrita sama do sebe najprej, potem do svojih otrok, posredno tudi do bivših partnerjev, VSEM ostalim, pa nimata kaj polagati računov in jim razlagat kako in zakaj!
Rešita še vse za nazaj in potem brez “zgodovine” lahko skočita v nov zakon.
Veliko sreče in ljubezni vama želim, pšrav tako vsem vajinim sončkom!!!
P:S. dragi ljudje, zakaj ste tako zlobni in kritično nastrojeni???
Za to naše”kratko” življenje, si delate toliko skrbi z drugimi, …. vsi sigurno imate polno svojih problemov in se potem znašate nad takimi, ki si upajo!!!
Vso srečo vsem

Ov,zdajle sem naletela na ta zapis,poleti sem bila kar naprej na morju.

Poznam še en podoben par.Imela sta otroka,zidala hišo,se ločila in prodala hišo.

Se spet našla,naredila še enega otroka,novo hišo .Se poročila in živita naprej skupaj.

Tudi vama -srečno!

Svojemu bivšemu ljubezenskemu partnerju sem naredil, da se vrne k ljubezni in mi zaupa bolj kot kdaj koli prej. Vse življenje si nisem nikoli mislil, da bi urok za ljubezensko začaranost lahko vrnil mojega bivšega ljubimca Antona, dokler me prijatelj ni predstavil pravega uroka, preden sem se obrnil na nekaj urokov, da bi mi pomagali, a vedel sem, da bi mi lahko pomagali, so vsi zahtevali več denarja, dokler nisem sledite preprostim navodilom dr. igbinocia preko njegove osebne številke WhatsApp +12162022709 ali Viber +12066713285, lahko sem ga komuniciral in poklical ter dobil od njega takojšnjo pomoč, da bi obnovil ljubezen in srečo mojega zakona Drigbinovia. obnoviti izgubljeno ljubezen ali obnoviti prekinjeno razmerje in ločeni partner se lahko vrne k ljubezni je možno, ker mi deluje v roku 3 dni, moj bivši ljubimec me je poklical po telefonu, da se opravičim in trenutno živiva skupaj v ljubezni in sreči ti lahko dosežete tudi njegov e-poštni naslov na [email protected] Hvala Drigbinovia za njegove nadarjene moči hvala, ker ste si vzeli čas in prebrali moje pričevanje?

New Report

Close