Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razstava Lego kock v LJ

Razstava Lego kock v LJ

Jutri gremo na Lego in Barbie razstavo v Ljubljano, pa bi prosil tiste ki ste že bili, če mi poveste koliko časa rabi človek da z otroci pregleda vse kocke ki so razstavljene, ker niti približno ne vem kako je ta razstava velika. Barbike nas ne zanimajo. (sami fantje:))

Hvala.

Ravno včeraj je ena napisala, da je lego kock le za vzorec, le Barbie vsepovsod.

Baje je brezveze, nič pametnega od legic, večina Barbike. Midva s sinom sva tudi nameravala, pa se zdaj res ne peljeva v LJ za nekaj malega kock :). Aja, je bila včeraj ali kdaj ta tema, tako vem :).

Pa ste preračunali koliko vas bo vse skupaj prišlo?? Še posebej, če gre tja cela družina in če niste iz lj. Nore cene!!

Če vas Barbike ne zanimajo, vam svetujem , da ostanete doma. Ker Lega je minimalno.
Celotna razstava je nateg, nikakor ni vredno vstopnine, sploh pa ne vožnje v Ljubljano.

Zal za 9 eur samo 15 min
Pa oce mama in otrok niso druzina. Druzinska vstopnica je za 4 ali vec

Pejte rajsi v Citypark se igrat z Lego kockami.

jah, takole je.

Karte smo kupili na Big deal, tako da smo dobili 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta.

5kart x 4,50€=22,5+15€(za bencin)=37.€.

emm… a poj pravite da bomo stran vrgli 40€?? 🙁

Žal:(

Tako pravi tudi moja sestra. Šli na gospodarca in bili razočarani, v city parku pa – ZABAVA! Je pa v city parku kar gneča.

Torej cca. 100 barbik. 15 razstavljenih predmeto iz lego kock. Vse skuipaj 15 min max.

Tudi mi smo bili danes na GR in zeloooo razočarani!!
Saj barbik je bilo kar za videti – a samo za videti!! Za igrat jih je bilo le nekaj malega.
Lego kock – tudi razstavljenih -pa je sramotno malo. Jih lahko več vidiš ob raznih manjših priložnostih – in to zastonj. Igralnica tudi mini :(.
Po tem kratkem obisku razstave, pa smo se odpravili v Citypark, da so se otroci vsaj malo naigrali – tudi mi imamo same fante
v Cityju:
-Barbi igralnica krasna in bogato založena, zraven igralnica za najmlajše, pa tudi Lego igralnica neprimerno večja,
zraven lego, so pa še avtomobilske steze Carerra.

Tako, da za ogled in zgodovino Barbik na GR, potem, pa z otroci v Citypark :).

V City parku je tudi razstava ali kako? In kako dolgo še bo? Je gneča, sploh kakšno sobotno popoldne? Hvala, če mi katera kaj pomaga! Moj mali je nor na legice in bi bil raj za njega, da jih je naenkrat miljon okoli njega ;))

Tole moram pa tudi jaz komentirati. “Največja evropska…” lepo vas prosim. Sem bila v sredo. Mislim, da bi vsaka vas zbrala skupaj več materiala za razstavo. Barbik je bilo recimo še kar nekaj. Lego kock ima pa po mojem moja nečakinja več. Da ne govorim o ceni vstopnice: 9€ na osebo, tudi za otroke, dva odrasla in dva otroka pa 26€. Jaz sem kupila vstopnico pol ceneje preko ena na dan, ampak sem vseeno morala čakati v vrsti, ki je bila zelo dolga, vmes pa je vstopnic celo zmanjkalo. Sramota! Resnično je bolje, da otrokom kupite novo barbiko ali škatlo kock!

Za manjše otroke dejansko razstava ni primerna. Jaz sem sicer bila nad barbikami navdušena, spomini iz otroštva pa to ;). Pa zelo lepo je narejena, kronološko od prve barbike iz l.1960 do danes – na en način poučno. Tako da za pregled barbik sva s kolegico porabile 50 minut. Če pa greš res samo mimo, brez si prebrat karkoli (so plakati s pojasnili kdaj se je katera barbi pojavila, njeni kolegi, fanjtje, itd..) pa verjamem, da si v 5 minutah skozi. Zarad lego kock pa nikar hodit – je res zgolj par vitrin – smo bli fertik v 5 minutah. Sem tudi kolegici, ki ima 2 majhna otročka odsvetovala ogled, ker je v tem pogledu res škoda denarja. Za kake odrasle (hehe, ženske osebe pač, saj so le barbike vredne ogleda), ki bi se pa malo spominjali na otroštvo je pa super;).

Pozdravljeni! Moram tudi jaz komentirati to največjo evropsko razstavo. Barbik je še kar nekaj, vendar ker imamo samo fante smo ciljali na lego. Katastrofa! Mi imamo doma več lego kock, kot so jih namenili za razstavo. Mene bi bilo kot organizatorja sram, da bi to za 3 minute ogleda lego kock, oglaševal kot največja evropska razstava.Da ne omenjam cene vstopnic in popravkov, ki so med samim oglaševanjem nastali. V začetku so oglaševali družinska vstopnica 2 starša in 2 otroka 6,5 evra; šele kasneje so dodali / na osebo. Je pa res ali 2 starša in otrok ni družina. Še enkrat rečem katastrofa…

informacije glede organizatorja:

NAJVEČJA EVROPSKA RAZSTAVA BARBIK IN LEGO KOCK TUDI PRI NAS

INFO
denis.papic@s5.net, AMC Studio

Zdravo

Tole je en veeeliiik nateg, da jih ni sram…prava KATASTROFA. Legic samo za vzorec…jih imam doma več, sok 2 dc- 2 eur, pena mala 2,5eur….oderuške cene ter popolnoma zavajajoče v smislu največja evropska razstava…resnično ni vredno niti eura.

LP

Na Zvezo potrošnikov Slovenije so prispele številne pritožbe staršev, ki so si ogledali razstavo, vendar jih je neprijetno presenetilo premalo razstavljenih lego kock in zelo majhne igralnice za otroke. Na zvezi zato opozarjajo, da je na razstavi, ki se bo do nedelje odvijala v sklopu Gospodarskega razstavišča, igri namenjenega zelo malo prostora.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost na zvezi potrošnikov, glede na izkušnje staršev, ki so razstavo obiskali, opozarjajo, da je razstava Lego kock in barbik v prvi vrsti namenjena nekoliko starejšim otrokom in ljubiteljem barbik.

Razstavo so sicer oglaševali kot največjo evropsko razstavo barbik in Lego kock, ki je prepotovala skoraj polovico sveta. Vendar so prav vsi starši, ki so se obrnili na zvezo, poudarili, da je predstavljenih Lego kock izredno malo in da so od “največje evropske razstave” pričakovali mnogo več, so še zapisali.

New Report

Close