Razumevanje ravnovesja
ornk si mimo zamahnu s temle 🙂
še nobenega nisem imela, ki bi več kot 20 minut zdržal 🙂 mlajšim pride pa tolk hitr, da se mi ne splača dajat gat dol :))))
POINT je v tem, KAKO to delajo 🙂
ti pravim, da si premlad. ko boš starejši, te bo zanimalo sam še al zna kuhat, pa da še nima plenic, če bi bla še tko lepa in pametna kot jest, bi mislu, da si jackpot zadel ;))))[/quote]
Haha dobra. Ne rabim kuharce, gospidnje, mame ipd… No bomo kdaj drugič. Samo nekaj te pa vseen lahko opozorim. Nekatere poti so enosmerne. Saj sama sedaj veš, da nikoli več ne boš srečna z minimalcev, niti povprečno plačo, ko si enkrat okusila več.. 🙂
Se razumemo kajne.
pred že kar nekaj leti sem delala za minimalca 🙂 že takrat nisem bila zadovoljna s sabo 🙂
še nobenega nisem imela, ki bi več kot 20 minut zdržal 🙂 mlajšim pride pa tolk hitr, da se mi ne splača dajat gat dol :))))
POINT je v tem, KAKO to delajo :)[/quote]
Kako falil. Ravno o tem pišem. Stari kurci so boljši si rekla, pa max je 20min praviš, mladci so pa vsaj 4-5x hitrejši se prav 4-5min. Taka mašina kot jo maš ti se po 20min komaj na delovno temperaturo segreje. Kar je pod so le tisti jerk-off orgazmi, športni, tist se res gat ne splača dol dajat.
Če bi rada pa trebušnjake delala od… pol pa rabiš vsaj 30 🙂 Sem zavohal podhranjeno mačko 🙂
20min je minimalc, kar je manj je pa rdeči križ paket 🙂 Če hočeš nivo tvoje plače rabš 30+ 🙂
s TEM si falil 🙂
iz katerih tabel za vraga si tele podatke pobral :)))))))
Ne verjamem 🙂 Edin če ne veš, da imate ženske HIBRIDNO mašino. KLIT mode se lohk tok hitro zadovoljite k moški, si vržete svoj mini penis pa je podelano, hitro a nič ne vem kaj. VAG mode je pa treba predgret prvo pa segret 🙂 No malo trailerja, nadaljujemo morda kdaj 🙂
mogoče si ti premalo izkušen, da bi vedel, da nis(m)o vse take/enake 😉
mogoče si ti premalo izkušen, da bi vedel, da nis(m)o vse take/enake ;)[/quote]
Stojim za svojim 🙂
res se mau preveč v špeglu ogleduješ… ampak tale je fantastična :)))))))) car, res :)))))))))
škoda, če bi “on stal” pred tabo (oz. mano), bi bila mogoče še kdaj zainteresirana 😀
A nisi razlagal, da je tvoja mati ravnateljica na šol, kako to, da ni dala “naprednih genov” svojemu potomstvu? Mogoče napačen oče, pardon, oplojevalec ? 😀
škoda, če bi “on stal” pred tabo (oz. mano), bi bila mogoče še kdaj zainteresirana :D[/quote]
Sej stoji pred mano, jaz pa za njim (svojim). Jah sej ti ne bom več pisal, ker ne boš več srečna s tem kar maš, je enosmerna pot, kot sem rekel. Ena ženska je bila srečno zaljubljena, dokler je ni ta drug pripeljal do pravega orgazma, je rekla OMG. No vsaj klitke doživljaš, ene še to ne. Ko pa ženska enkrat doživi ženskega, da jo dviguje kot v exorcistu, potem nikol več en bo spustila standarda oz ne bo več srečna z nižjim 🙂 Be careful what you wish for. No bomo morda kdaj. Naj za enkrat ostane pri tem. Treba zaslužit 🙂
ti me pa res razumeš… ;))))))))))) pravi poznavalec žensk, mene še posebej :)))))
IN TIME
https://www.youtube.com/watch?v=ulupmfD-fFk
mogoče 🙂
Kake fukače si te ti mela, jaz se pod 20 minut sploh ne pogovarjam……..
Kake fukače si te ti mela, jaz se pod 20 minut sploh ne pogovarjam……..[/quote]
Hahah, punca ima, tako izgleda, samo en “burst of enery” pa je vsega konc. 😀
kolk časa se ti zdržiš pogovarjat me pa res ne zanima :))))))
Kake fukače si te ti mela, jaz se pod 20 minut sploh ne pogovarjam……..[/quote]
Se ti ne utrudi jezik po 20 min? Imaš dobro mišico… :))
Forum je zaprt za komentiranje.