Razvajanje žensk
Zanima me kako si ženske želite biti razvajane od svojih partnerjev, ljubimcev, itd?
Kaj razumete pod tem, da moški razvaja žensko?
Kaj pričakujete, ko rečete želim si biti razvajana?
Hvala za vaše odgovore 😉
Npr:
– da ti pripravi pomarančni sok, sveže stisnjen in ti ga servira v postelji,
– da te zmasira ob zvokih kitajske tradicionalne glasbe, zvročimi eteričnimi olji,
– da te nato ljubi, kot pravi moški,
– da se stušira skupaj s tabo,
– da objeta gledata kakšen film v postelji in srkata penino,
– da pripravi sadni krožnik in ga servira v posteljo,
…. in vse v tem stilu. To je moj razvajalni dan, ki mi ga moj moški nudi navadno ob nedeljah.
Ni za kaj! Upam, da ti bodo v pomoč. Sicer pa smo ženske zlo različne, tako, da eni bi to bilo dolgočasno.
zame je pa razvajanje to :
– skupna jutranja kavica pred odhodom v službo neglede na delovne urnike obeh
– da me pokliče tudi enkrat na dan iz službe
– da mi prinese kdaj ko pride iz službe domov rožco, kakšno čokoladco, seksi hlačke, majčko….
– da me doma redno se dotika, me objema, me kdaj zmasira
– da ima z menoj redne spolne odnose-vsaj vsaki drugi dan
– da me pelje na daljše izlete vsaj ob vikendih , med tednom pa kdaj zvečer v gledališče, v bazen, na sprehod
–
–
joooj še in še bi lahko naštevala vse te drobne stvari, ki pa so zame vse zaobjete v besedi RAZVAJANJE
Mas tapravi nik…Jebiveter…to bi mogu vedet..ane, jaz napisem obvoz, Jebivetri..
Za mene razvajanje pomeni ne samo materialno oziroma finančno.
In sicer: -da ti prinese zajtrk, svež pomarančni sok in kavo v posteljo
– da ti kdaj skuha kosilo
– da te pelje kdaj na kakšno večerjo v kakšno fancy restavracijo
-da te kdaj pelje v kino
-da ti za rojstni dan rezervira kakšno masažo ali kopel na katero gresta skupaj
-da te pelje na kakšen koncert
-da ti za valentinovo kupi kakšno seksi spodnje perilo ali čokolado ali je dovolj če ti sam skuha večerjo. 😉
@JebiVeter . Seveda je fino, če me partner pred seksom zmasira z eteričnem oljem. To je najboljše razvajanje. 😉 Ali če pomije posodo, ko jaz kaj skuham. 🙂
Raje se nauči gobec sukati in nakladati. ne boš rabil nobenega razvajanja.
Rasputina pa nobena ne razvaja bogi hehe. 🙂 🙂
Mogoče bo to malo čudno slišat, ampak jaz nočem, da me razvaja. Še vse, ki so me razvajali, sem zapustila – bolj kot so me razvajali, prej sem jih bila sita. To ne pomeni, da želim, da ravna z menoj grdo, niti ne dovolim, da me ne bi spoštoval, ampak razvajanje me odbija. Ne vem, zakaj.
…njanja…od jutra do večera delo na polno,zvećer pa za domačo nalogo knapovski seks?
kaj pa tvoji občutki ,si jih dovoliš?vsaj crkljanje,božanje?
Res ne. Kaj pa tebe, dasa? A zdaj boš spet nakladal, kako je okoli tebe vse polno žensk, ki želijo s tabo resno zvezo?
Sej, ponavadi na karto razvajanja igrajo tipi, ki jih nikoli ni nobena povohala in potem pride do nekega joba in plače 900 eurov in imal ful idejo, kako si bo on kupoval ženske, ki so ga celi lajf zavračale.
?! Kje sem pa napisala, da sem pripravljena sprejeti slab seks?! Da je seks dober razvajanje sploh ni potrebno, vsaj meni ne. Meni je do spolnosti z možem zato, ker me privlači in zato, ker ga občudujem, ne zato, ker bi me pred tem razvajal. Mogoče sem izjema, ne vem (nikoli nisem bila nobena druga ženska kot jaz sama in jaz pač delujem tako od kar pomnim), ampak s predhodniki me razvajanje nikoli ni spravilo v voljo do seksa, kvečjemu obratno, čisto sem izgubila zanimanje zanje.
Forum je zaprt za komentiranje.