Razvajene ženske
Pozdravljeni,
torej v mojem primeru se je zgodilo, da sem pred tremi leti spoznal punco v katero sem se zaljubil. Bila je iz bogate družine.. Hvala bogu sem pravočasno ugotovil, da ne zna dobesedno nič narediti.. Vse kaj jo je zanimalo so bile čage, fb, seks in pijače z kolegicami.. Izpit za avto, avto višjega cenovnega razreda, vse so ji kupili stari, niti mignit ni rabla z prstom.. Kasneje pa me je še začela izkoriščati, da bi ji vse jaz plačal, ker se revici ni dalo delati… sam sem star 22 let, zaključujem faks, polek faksa delam preko študenta, pomagam doma na kmetiji in polek tega sem še vedno imel čas za njo.. Zanima me, kaj se dan danes dogaja z ženskami, da so vse tako razvajene? Ne razumem moških, ki takšne ženske prenašajo, jaz sem raje do konec življenja sam, kot pa da sem z takšno kokoško…
Objava je nadgradnja Borisove in vinkotove highly intelektualizirane filozofije na temo žensk, dober post, da se vrne Lepolaska in hara naprej na star naćin.
V kaj točno si se zaljubil? Ne špilaj zdaj svetnika, očitno v tebi vre enak pohlep in želja po brezdelju. Sicer je ne bi opazil, a ne.
ocitno ze nisi raje sam, in dvomim, da je ona res samo kokoska, ker drugace nebi o njej napisal niti besede, se manj pa objavil cel sestavek na forumu. ja, dragi fant, ce ne das nic pac nic ne dobis. sploh pa ne pri kaksni bolj atraktivni zenski. danasnji moski ste pa v vecini itak obsojeni na propad, ker bi se vsi sli neke kmetovalce, nam so pa vsec dobro stojeci lovci. namesto jamranja rajsi kaj ukreni glede sebe. lahko trdim z gotovostjo, da skoraj nobena (razen tistih neumnih in naivnih in blazno preprostih) ne isce nikogar, ki spada v povprecje.
se psihologi pravijo da moski dajemo in zenske sprejemajo, tako da … sprijazni se.
pa se res je….
Ker moški bolj gledamo na videz nasprotnega spola, še posebej pa dajemo večjo pomen statusu in materiji, imamo občutek, da isto počnejo tudi ženske, deloma že in odvisno je od posameznice, a vsekakor je to res v povprečju vres v manjši meri kot v moškem primeru. IMO seveda.
A ne? 🙂 Meni se zdi za krepnit smešno, ko nek mlečnozobec, ki mogoče zasluži uboge 4€/h trdi, da ga ženska izkorišča za denar. Če res pridno študira in pomaga na kmetiji, prav veliko tudi ne “služi”. Kaj ji je le plačal? Dve kavi? :))))
Po moji teoriji je ta revščina od moškega le zafrustrirana, da ena “neumna ženska” oz. “kokoška” vozi boljši avto od njega. Nič ni bolj patetičnega od tipa, ki ugotovi, da ženski gre bolje od njega. Kaj šele, da bi zaslužila več – kar bi z lahkoto, ker lepe študentke komot potegnejo par jurjev na teden, da stojijo ob štantu na sejmu. Torej, tip je ugotovil, da je punca po statusu dva ranga nad njim, je potegnil surlo in joka pred novodobnim šankom (beri, na internetu), kako so ženske neumne, lene in grozne. :))))
Lepolaska, bolj si rugeljska od Ruglja samega :).
Saj ni pomembno kaj bi rekla sinu na to temo, jasno, da ženi ne poveš kako je danes kosilo za kuxxx (še psoebej če drugače dobro kuha) ali da se celulit konkretno opazi in tako velja za vse bližnje in podobne situacije, ko je treba kaj zaviti, tudi zlagati, da jih ne prizadenemo.
Med lagati in znati povedati je velika razlika.
Tisti ki lažejo, so v glavnem nesrečni, nesposobni in v življenju ne bodo ničesar dosegli. Če imaš partnerja, ki zanič seksa in mu lažeš kolk je dober, ni niti potenciala, da bo kadarkoli boljši.
Ker slovenske mame lažejo svojim sinkom in hčerkicam, kako je važno sodelovati in ne zmagati, in se hodijo kregat z učitelji, kako njihov otrok zna, imamo kup pomehkuženih riti. In to vse z namenom, da ne bi naših ubogih otrok “ranili”. V resnici se pa samo proizvaja za življenje nesposobne ljudi. Dober starš bo otroka vačkrat in po malem ranil, ko mu bo stvari prepovedoval ali ga kaznoval, ko bo kaj ušpičil, to je neizogibno. In otrok bo prizadet, ker misi, da sam ve bolje, vendar bo pri 15…20-ih odrasel in odgovoren.
Nasprotje temu je permisivna vzgoja, kjer otroku lažeš, kimaš in mu ničesar ne prepoveš. Dobiš pa 30-letnega nesposobneža, ki ne razume, kaj je narobe s tem, da hodi njegova mama na razgovore za službo in da šef ni zadovoljen z njim. Je prepričan, da je svet krivičen do njega.
Skratka, če imaš kogarkoli rad, ga boš ranil. Vedno in neizogibno. Starše, partnerja, otroke in tudi prijatelje, ker drugače nihče ne zraste. Vsi ostali ste brezhrbtenični mehkužci, ki mislite, kako delate svetu uslugo, v resnici ste pa samo brez jajc. Za to imamo dober rek: stopate po poti v pekel, ki je tlakovana z dobrimi nameni.
Kakorkoli je nekaj pomembno, ne moreš tega reči na isti način neznancu na spletu in bližnjemu, seveda tudi lagati ne gre kat tak, premalo sem definiral. Lagal bi manj pomembne, banalne vsakdanje stvari, ki kakršnekoli so, kvalitete življenja ne bodo spremenile nobenemu.
Pa dobro, spoznal oziroma zaljubil si se v eno. NE moreš zdaj govorit, da so vse take. Če pa same take privlačiš oziroma te nevede zanimajo, pa je to drug problem. Ampak to še vedno ne pomeni, da so vse take.
Marko pa copy paste s to foro “Če pa same take privlačiš” že odkar sem ga prvič prebral…. jebote model, spij nekaj
Marko pa copy paste s to foro “Če pa same take privlačiš” že odkar sem ga prvič prebral…. jebote model, spij nekaj[/quote]
“Če pa same take privlačiš” izhaja iz avtorjevega zapisa, da so VSE razvajene. Če bi trezen bral, bi razumel. 😉
Zaljubil si se v napačno … kar ni nič narobe. Poglej raje kaj si se naučil in kaj si pridobil. Dobra novica je, da niso vse take. Glej naprej, pojdi naprej in upaj, da boš naslednjič bolj pozoren na lastnosti, ki so ti najbolj pomembne, ampak ne išči perfekcije, ker je ni. Zato si ne ustvarjaj nerealnih pričakovanj.
Še vedno obstajajo neke meje, do kod to lahko te rane sežejo. Pri tebi kokr berem forum žal včasih dobim občutek da se dobesedno izživljaš nad drugimi iz dolgčasa ne pa z namenom da bi komu pomagala.
Sorry ampak to teoretiziranje se s stališča mene kot zunanjega opazovalca zdi opravičevanje lastnih grehov. Žal ti NISI Dr. Rugelj in če si sebe uspela prepričat da to počneš v njegovem imenu te moram razočarat da predstavljaš žalitev zanj.
Del socializacije ki poteka vse življenje je tudi negativen odziv okolice na posameznikova dejanja. Tisto, kar je družbeno nesprejemljivo nikakor ne bo človek zavestno izvajal saj ga kot sankcija čaka zavrnitev s strani družbe. V tvojem primeru jaz nikakor ne odobravam tvojega početja. In še v razmislek:
Upaš javno vprašat koliko ljudi se strinja s tvojimi “psihološkimi metodami” ?
Mene vse to njeno pisanje spominja na Andrejo, ki je na tem forumu že pisala. Včasih se vprašam, če je Lepolaska pravzaprav ona.
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=124&t=11046702
(druga stran, komentar fdfdfdfdfdfdfdfdfdf in tretjič)
Njenih komentarjev sploh ne smete jemat resno ker je to en otrok brez lajfa ki trolla forum. Vprašanj ki jih ne more oziroma ne zna odgovoriti se izogiba in raje žali in živi naprej v svojem mehurčku, v naslednjem postu pa piše kako je pametna. Izpade pa kot zoprna stara mona, ki ve da ji grim reaper že kaže na uro 😉 .
Tudi če boš zamenjal 37 nickov, bodo še vedno vsi takoj pogruntali, da si isti luzer, ki ga ženske ne povohajo. Smrdiš namreč na daleč, tudi prek internetne povezave.
Forum je zaprt za komentiranje.