razvlaževalec Zibro D112
MI imamo Zibro D116. Zelo dobro deluje, vlago zelo hitro potegne iz prostora – voda se kar nabira. Prvič nisem mogla verjet od kje toliko vode. Tudi mi smo lani tuhtali ali se splača zibro ali kaj drugega – pa nam sedaj ni žal. Nam pa ta zadeva ne greje prostora – meri vlažnost in temperaturo prostora.
S kakšnim namenom ste ga nabavili – da vam odvlažuje en prostor ali celo stanovanje? Je stacioniran v enem prostoru, pa ga premikate? Ali iz enega prostora lahko razvlažuje celotno stanovanje? Jaz imam 5 prostorov + hodnik, cca. 65 kv.m, s tem, da je najbolj kritična kuhinja. Pa ne vem, ali ga dam samo v kuhinjo, zaprem vrata in je to to. Ali naj bo sredi hodnika, pa da puca celo stanovanje?
Slabo pozanš. Model 118 tudi greje (ga imamo).
Za avtorico. Če ne zmorete spraskati za boljši model, bo dober tudi 112. Boste pač malo pogosteje odlivali vodo iz posode. Mi imamo model 118, ker je bil v času nakupa v akciji, gretje uporabljamo zelo zelo redko. Sicer bi kupili model z nižjo št.
Načeloma stroj uporabljamo za sušenje perila. Če želimo razvlaževati prostore, pa ga postavimo med vrata, po potrebi pa prestavljamo iz prostora v prostor.
Pazi samo da kupis za dovolj veliko kvadraturo. Kar se pa tice razvlazevanja celega stanovanja – problem je hodnik. Tam ponavadi ji dobre ventilacije in zrak ostaja, zato ne bo razvlazilo v ostalih sobah.
razvlazilec je misljen za en prostor oz za res odprt koncept stanovanja.
jaz imam Alberta od Stedler Form in je vrhunski imam ga v kuhinji/jedilnici kjer drzim vlago cca 45-48% – v dnevni sobi je ze malo vecja in sicer okoli 55%. Razvlazi se vedno, ampak ni tako ucinkovito.