Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek razvlaževalec Zibro D112

razvlaževalec Zibro D112

Zanima me, če ima kdo razvlaževalec Zibro D112 in kako ste zadovoljni z njim?

Ta zadeva je super ti povem iz prve roke. Tudi ZIBRO D 116S ti svetujem. Temu se reče dobro investiran denar za jesen in zimo.

Zanima me za 112, ker vidim, da imajo tisti z višjimi številkami modela dodatne funkcije, kar seveda zahteva dodatne denarce. Za 112 bi še nekako napraskali skupaj, samo me zanima, če je ok. Bom pogrešala, da ni gretja?

Se opravičujem 116 tudi ne greje. Le za večje prostore je.

Ta zadeva ti iz prostora črpa vlago. Čudili se boste od kje je toliko vode prišlo spodaj v posodico. Pokaže ti koliko stopinj imate v prostoru in kolikšna je vlaga. Ne odlašaj nakupa v december.
Gretja pa nima noben, ker ni mišljeno za gretje sploh.

Jaz ga imam in je super. Žal živim v stanovanju, kjer se ne moremo zmenit za fasado in si pač na ta način pomagam, da nimam plesnivega stanovanja.

MI imamo Zibro D116. Zelo dobro deluje, vlago zelo hitro potegne iz prostora – voda se kar nabira. Prvič nisem mogla verjet od kje toliko vode. Tudi mi smo lani tuhtali ali se splača zibro ali kaj drugega – pa nam sedaj ni žal. Nam pa ta zadeva ne greje prostora – meri vlažnost in temperaturo prostora.

S kakšnim namenom ste ga nabavili – da vam odvlažuje en prostor ali celo stanovanje? Je stacioniran v enem prostoru, pa ga premikate? Ali iz enega prostora lahko razvlažuje celotno stanovanje? Jaz imam 5 prostorov + hodnik, cca. 65 kv.m, s tem, da je najbolj kritična kuhinja. Pa ne vem, ali ga dam samo v kuhinjo, zaprem vrata in je to to. Ali naj bo sredi hodnika, pa da puca celo stanovanje?

Slabo pozanš. Model 118 tudi greje (ga imamo).

Za avtorico. Če ne zmorete spraskati za boljši model, bo dober tudi 112. Boste pač malo pogosteje odlivali vodo iz posode. Mi imamo model 118, ker je bil v času nakupa v akciji, gretje uporabljamo zelo zelo redko. Sicer bi kupili model z nižjo št.
Načeloma stroj uporabljamo za sušenje perila. Če želimo razvlaževati prostore, pa ga postavimo med vrata, po potrebi pa prestavljamo iz prostora v prostor.

Imam. Zelo zadovoljna. Večino časa je stacioniran v kuhinji, v ostale prostore ga vozim tako 1x na teden za čez dan, pa ponoči nazaj v kuhinjo itd.

DANES SLABA- s razvlaževalcem oziroma njegovim gretjem ne bi segreli stanovanja oziroma toliko kot vlage ven potegne. Tako, da komot lahko rečeš da je za vlago in ne za gretje.

Pazi samo da kupis za dovolj veliko kvadraturo. Kar se pa tice razvlazevanja celega stanovanja – problem je hodnik. Tam ponavadi ji dobre ventilacije in zrak ostaja, zato ne bo razvlazilo v ostalih sobah.
razvlazilec je misljen za en prostor oz za res odprt koncept stanovanja.

jaz imam Alberta od Stedler Form in je vrhunski imam ga v kuhinji/jedilnici kjer drzim vlago cca 45-48% – v dnevni sobi je ze malo vecja in sicer okoli 55%. Razvlazi se vedno, ampak ni tako ucinkovito.

New Report

Close