Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Rdeča barva las

Rdeča barva las

Mene pa zanima, kaj dajo frizerke v barvo, da dobijo živo rdečo – z malo odtenka vijole ali pink? Na embalažah pri barvah je vedno kaka lepa bolj svetlo živa rdeča, na laseh pa pride tista temna, ki jo nosijo starejše ženske.

Kakšen amonik je preveč, potem je struktura las, potem je sivina recimo, pa prebarvanje iz enega v drugega, pa marsikaj. Ni vse v napačni barvi ali napačnem frizerju. Je treba tudi pri laseh globalno, če se že opaža, da nosite ženske štrenaste klase za seboj. In je grdo. Vsaj na videz.

Če pa ni amonika, pa je itak poc. Temnjeno. Če je kaj obratno, prosim mon, da osvetli. Ker je moj ženski Atlas utrujen po 24 urah. Če sem se zmotila, prosim mon popravi. Hvala.

Lase je treba negovati.Tudi ni treba vse kupiti, kar piše v reklamah ali je narisano v letakih.

Bi na mon uvedla malo šolo, ker se skoraj vedno smejim. Hvala vam.

A amonijak je za te zadeve, ne hidrogen?

Ja pač probaj. Da ne boš mene postavljala na laž. Oziroma, kaj bi rada iz prakse? Nisem pa siva. Če sem se kaj zmotila prav pri praksi, me kar popravi. Hidrogen je tisti, ki prime. Ker obstajajo barve, tudi brez hidrogena in je percepcija precej drugačna od teoretične. Pa te, ki imajo hidrogen, so tako hude, da posegajo ne samo na las, temveč tudi na lasišče. Ne vem, kaj me sprašuješ, če bi se še rada pogovarjala?

rdeča barva je že passeee…bljak

Jaz pa nikakor ne razumem te obsedenosti Slovenk z rdečo barvo las.

Toliko umetnih rdečelask kot jih je pri nas ne najdeš nikjer, res ne.

A mi lahko kdo to razloži?

Ja res je,
Po tej posebnosti,nas prepoznavajo tudi v It. pa na Hrvaskem in me kar dostikrat povprasajo kje staknemo te “modne zapovedi”.
Malo za nami,glede barvitosti so le se Madzarke in Avstrijke.

Občudovanja vredno glede izgube kilaže. Bravo.

Tudi jaz bi rada, da mi kdo razloži: imam sodelavko, ki je smotana na kubik, potem si pa še vsakih 14 dni plajha lase z živo rdečo barvo, stara je pa 48 let. Potem pa še obleče rumeno ali travnato zeleno bundo, svetlo modre kavbojke ali roza hlače in je kot Oliva (Oliva in Popaj).

No ja, samo, da je v centru pozornosti, žal – negativni.

Tudi jaz bi rada, da mi kdo razloži: imam sodelavko, ki je smotana na kubik, potem si pa še vsakih 14 dni plajha lase z živo rdečo barvo, stara je pa 48 let. Potem pa še obleče rumeno ali travnato zeleno bundo, svetlo modre kavbojke ali roza hlače in je kot Oliva (Oliva in Popaj).

No ja, samo, da je v centru pozornosti, žal – negativni.[/quote]

Bi rekla, da gre pri vama za zavist med sodelavkama in ne bi bilo nč drugače, če bi bila una bjondina.

Ena, ki je tud v centru pozornosti, kakšni pa kakorkdaj oziroma odvisno pri komu, al moški al ženski spol.

No ja, samo, da je v centru pozornosti, žal – negativni.[/quote]

Bi rekla, da gre pri vama za zavist med sodelavkama in ne bi bilo nč drugače, če bi bila una bjondina.

Ena, ki je tud v centru pozornosti, kakšni pa kakorkdaj oziroma odvisno pri komu, al moški al ženski spol.[/quote]

Ampak dejansko res, bolj ko se leto izteka, manj domišljije imaš;-((

Ne bi rekla, če bi napisala, da sem ji fovš nekaj takega, kar si ne morem privoščiti od danes na jutri. Ampak, rdečo barvo las, da bi ji bila fovš!! ccccc

teb pa ne potegne hitr, a?

rdeča je kul, samo mora biti res pravi odtenek. meni je ful všeč bakreno rdeča…oziroma takšna, kot jo je včasih imela Nina Pušlar (zdaj ma malo bolj oranžkasto, se mi zdi). Je pa res, da to nikoli ni rezultat ene barve, ampak ti pri frizerju vedno namešajo barvo iz dveh oziroma večih skupaj.

New Report

Close