Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka rdeča nit

rdeča nit

Lara, brala sem, da boš imela šopek iz rdečih vrtnic. Ali bo ta rdeča bolj svetla ali bolj bordo? Kakšno imaš pa obleko? Jaz bi tudi tak šopek, sicer v kombinaciji s srebrno, belo barvo, glede na mojo obleko. Ali rdeča res ne izpade dobro na slikah? Kakšne barve pa še svetujete? Meni namreč ni všeč kakšna svetlo roza ali druge pastelne barve, saj se mi zdi, da je pol vse tako mrtvo in enolično!

živ žav!

ja jaz bom imela vse v rdečih vrtnicah bolj bordo barve….šopek sem ravno sedaj odkrila en božanski, škoda, ker ga ne morem pripet tukaj gor, če pa želiš ti ga pa pošlem po mailu, samo naslov povej…moja obleka je prima iz mod arta jo lahko tudi na njihovi strani vidiš, upala sem na rdeče čevlje pa še ne vem….ženin bo pa v črni obleki, z malo bež srajco z manšetnimi gumbi in pa bordo rdečim svetlečim telovnikom in kravato….

lp, lara

Lara, sem ti pisala na tvoj mail. Hvala!

Oj, Lara!

A si tako dobra in še men pošlješ sliko šopka – moj bo sicer kakšne nežne barve (meni nikakor ne paše rdeča), amapk nimam nobene ideje za obliko. A maš še kakšne linke za rože?

Hvala, hvala
Ajs

pošljem! še kake bele… 🙂

sem ti poslala en kup stvari pa nekej ni šlo pomoje 🙂 k sem ti čisti mailbox zafilala 🙂

Tri stvari sem dobila, so res super. V predalu imam še malo prostora, tako da če imaš še kaj, kr pošlji, bom ta čas še malo spraznila. Hvala ti!

Lara živjo,

prosim za internetni naslov teh šopkov.

Hvala, Monika

joj sori ampak ne vem naslovov, ker so bili iz vseh vetrov zbrani….he se mi je pa zabasal mail box ko sem puncam pošilala tole okol 🙂 pa ajs sploh nč dobila ni pomoje

Lara!

Sem dobila…..100x hvala,

Ajs

a si res? k men je za vse napisal da ni šlo..kok mejlov si pa dobila?

Dobila sem 4 maile, pa v vsakem nekaj attachmentov. Se še priporočam….

Ajs

cool! 🙂 mojmu računalniku se trga itak 🙂

oj!

Zadnič sem zasledila lepe šopke na Moderen Bride strani.
Jaz sem se premislila in bom imela v avgustu bele kale saj pravijo, da moraš imeti za rdeč šopek dpbrega fotografa, da ni opazen samo šopek.
Anja

New Report

Close