Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek rdeča/oranžna barva

rdeča/oranžna barva

Drage mamice pozdravljene!

Sem končno po porodu in želim si spremembe – rdeče oziroma oranžne lase, za točen odtenek se bom odločila sproti.
Pred leti sem se že barvala na rdeče tone, tako, da mi je znano, da se barve kar hitro spirajo.
Mi lahko prosim kakšna rdečelaska ali oranžnolaska svetuje glede izbire barve?
Hvala za odgovore!

upam da nimaš črnih obrvi

Malo ekperimetniraj, pa boš počasi ujela odtenek, ki ti bo najbolj sedel.
Ne glede na to, od katerega proizvajalca imaš barvo pa je dejstvo, da se rdečkasti toni
najhitreje sperejo, ampak danes je predvsem domače barvanje tako poceni,
da je fajn barvo večkrat osvežit. Sodobne barve las ne uničujejo tako kot je bilo včasih.

Kakšen odtenek pa bil pravi zate, boš pa že sama vedela.,

Lahko začneš z živo rdečo, ko se spere, greš pa na oranžno. Meni je delala frizerka, res je dobro zgledalo (imam zelene oči in je pasalo), ampak pri teh barvah moraš bit potem zelo zelo zrihtana, če ne si krneki. Pa pazit tudi, da ne oblečeš kakšne svetlo roza ali svetlo modre majice, ker je grdo. Pa še enkaj, takoj po teh barvah se ne smeš barvat na svetlo, če ne lahko celo na zeleno potegne. Je treba počakat kar dolgo, da preraste. Jaz sem direkt po oranžni barvala na temno rjavo z malo vijola. Zdaj pa ob vsakem obisku pri frizerki malo svetliva, zelo postopoma. Mogoče mi rata, da bom v 2 letih blond:))

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Če boš rdeča ali oranžna bo morala biti tudi garderoba zelena, temno plava, rjava, ne smeš pa biti v oranžni ali rdeči ali roza ali…. ;)))
pa trpalnice morajo bit namazane, sicer boš kot utopljenka :)))
cela znanost ane? ;)))

Jaz sem eksperimentirala na veliko, predvsem sem si želela nekakšen oranžen odtenek, samo ne presvetu in probala sem kar nekaj kombinacij in pa različnih barvu, dokler me ni zadovoljila subrinina barva. Dobila sem ven tako hudo barvo da od takrat naprej uporabljam za barvanje svojih las le subrinine barve. Bila sem tudi na eno od teh promocijskih predstavitev, ki so jih imeli po drogerijah (razen v DM-u, kjer Subrine sploh kupiti ne moreš) in moram priznati, da sem dobila oz. osvojila kar nekaj novih trikov kako z barvami in lasmi. Saj milsim, da imajo še te predstavitve 🙂

Jaz se hodim barvat na oranžno kar k frizerju,ker mi kupljene barve ali ne zagrabijo ali pa so precej temnejše od želenih.Zaradi hitrega izpiranja si potem kar od frizerke kupim obarvan balzam (oranžen),ki si ga nanesem po umivanju;tako barva ostane res lepa do naslednjega barvanja.So pa že zgoraj napisale,da so te barve zelo specifične za kombiniranje oblačil;jaz tako ne nosim vijoličnih,roza,svetlo modrih oblačil.V bistvu je važno tudi,kolk ti sede na polt….Kot utopljenka lih ne zgledam,sem pa bolj blede polti in imam zelene oči,meni se zdi,da mi sede…Moti me tudi,ker se zelo hitro pozna narastek (zaradi kontrasta),se hodim barvat na 3-4 tedne.Je pa tud res,da so ti odtenki mal težji za “vzdrževat”,ker dobro zgleda res samo,če maš frizuro spedenano in paziš,da ti ne zbledi….Jaz jo vseeno še en čas ne bom menjala,ker mi je všeč:)

Jat tudi uporabljam subrinine barve in se z eno komentatorko tukaj povsem strinjam. Barve in lasje po barvanju z subrino so res odlični in o tukaj ni debate. Bolj kot to pa me preseneča dejstvo, da subrine ne morem dobiti v nobeni drogeriji DM, prodajalke pa sploh ne vedo zakaj jo ne prodajajo, namesto tega pa ti ponujajo druge barve, ki sem jih jaz že nekaj probala in so dobesedno zanič. V vseh drugih drogerijah dobiš subrino brez problemov, samo v DM-u ne!

Pozdravljeni! Zanima me, kakšen odtenek rdeče (rdečo-oranžne) barve las bi mi pristajal, imam svetlejše blont (poleti)-svetlo rjave lase po naturi, modre oči in še nikoli pobarvanih “vseh las”? In če bi mi ta barva pristajala ali mogoče katera druga? Prosim Vas za mnenja… 🙂

Lp, Katja

New Report

Close