Rdeča poteza Drobniča
Zakaj patetika? Če hočem varen sex se pravi brez otrok se bom potrudil za zaščito, enga ali obeh.Na besedo sej bom pazil ne dam nič.Če ti je všeč sex z različnimi partnerji se potrudi in se zaščiti.Neki je hudo narobe če vajin odnos temelji samo na sexu,sex s kondomom ni slab,Če pa hočta naravo se moraš pa ti zaščitit.Pomisl mal na sebe. A se splača po sexu it na stol, dat noge narazen in pustit tujcu , da ti šari po tvojem talesu, ker ti nočeš otroka, ker konc koncev ti odločaš o sebi.
Poglej, Boštjan, ker sem ljubezniva gospa, ti razkrijem tole skrivnost…če si mislil, da so razni napisi na tej strani kar tako tu, si se zmotil. Prosim, poišči napis “posamična sporočila” ter klikni nanj. Ne, ne bo se pokadilo iz tvojega mlinčka, tvoje oči ne bodo spremenile barve, morda boš samo malce zardel, kar pa je tako ali tako prikupno. Si sprejel izziv in kliknil? Vidiš nit, rdečo nit? Ako ti je to uspelo – za kar ti, mimogrede, čestitam – potem vidiš komu repliciram. In vse tvoje besede, ki si mi jih namenil so kar naenkrat izgubile pomen….pa tako si se bil potrudil.
Pohvalno, da tako razmišljaš in tako tudi delaš.
Če govoriva o prosvetljevanju in misliš s tem razna navodila religij, deklaracij, samoupravnih aktov in podobnih navlak lahko v to uvrstiva tudi predlog Drobniča.Otroc imajo izobraževanje o spolnosti v okviru zdravniških pregledov v ZD. To vrsto izobraževanj je potrebno nadgradit pa se ministrom ne bo več potrebno ukvarjat z našo spolno kulturo.
Kar pa se aids-a tiče pa ne vem če ne bi bil predlog o prepovedi sexa najboljši vendar neizvedliv.Smo ljudje ene P***.Neodgovorni do kraja.
Spoštovani g. mini ster,
nekako vas NE razumem. Namreč iz vašega zadnjega posta ne razumem paralele oz. ne razumem kaj vas teži.
“Če bi npr. ob pojavu AIDSa prepovedali seksat”-pa niso!.. kar tudi Drobnič NI prepovedal…..,
“Tako pa so nas prosvetljevali”-kako pa, a ste tako prijazni pa mi osvetlite geste, dejanja iz tega naslova…” in smo hvalabogu še nekako obstali med živimi”, da bi lahko konkretizirala drugo polovico poante.
lp JO
PODPIRAM MINISTRA DROBNIČA….. pri njegovem ODSTOPU,
ali pa naj natančno pove, kje bo našel denar da bo tako idealno izpeljal svojo strategijo za povečanje rodnosti.To da bo denar prerazporejen iz drugih virov zame ni odgovor.Tudi to da bo država pomagala, naj pove točno kako(koliko evrov) bo pomagala.Naj najprej izpelje ostale točke strategije, pa bomo potem videli če bo sploh še potrebna razprava pod točko plačljivi splav!
PODPIRAM njegovo strategijo za višanje natalitete SLOVENCEV, ampak v obratnem vrstnem redu.
Slovenija bo slej ko prej ciganska in čefurska, saj se samo še ti plodijo in imajo otrok več kot dva, malo razmislite o tem Slovenci, če nimate svojih otrok pa “plačujete in živite ciganske in čefurske” preko davkov itd. Žalostno, ni kaj !
Naša mati domovina pa še podpira vse to, samo glejte koliko dobijo cigani za otroke, tudi po 300.000,00 SIT na mesec, zdaj imamo priliko jih videti te otroke-strojane po TV – ali se vam zdijo s čistim podstrešjem ? Nič zato, saj jih imajo le zato, ker se splača …
Tako je, naša država bi morala prepovedati ciganom imeti več kot dva, tri otroke, toliko kot jih boš lahko preživel, tako jih pa živimo mi Slovenci davkoplačevalci, jaz bi jih tudi imela več kot jih imam (3), če bi zanje dobila toliko denarja, zakaj pa ne, pa še otroškega dodatka nisem dobila niti za enega ne, pa za privat varstvo sem plačevala več kot je bila moja mesečna plača.
Ciganom pa same ugodnosti, glejte tiste strojane po TV, mladi, krepki, za delo sposobni, pa po kavču posedajo, kadijo in čakajo samo kaj bodo pojedli, kaj jim bo država dala …. mi Slovenci bi se morali upret, vsi skupaj stopit, državi ne plačevat ne davkov, ne registrirat avtomobilov itd, pa bi videli kam bi prišli.