Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rdeče jutranje nebo

Rdeče jutranje nebo

Jutrooooooooooo, žvauca, takle in tisti ostali ki jih je kaj prida.🙃

Dons pa več ni šlo prej pokonc. Sem zmatran delam po cele dneve.

Pogledam ven, evo nebo kakršno po teoretikh zarot zjutraj ne bi smelo bit.☝️😜

IMG 20250109 071448

Ti povem ljubi, da to res ni naravno. Vse to so strupi v oblakih, ki se kot rosa spustijo na moje travniško bilje in ga zastrupljajo, da potem jaz kašljam.

zaskrbljena in užaloščena Freda

Zdaj je že rumeno. Ko bo vzhajalo sonce bo le to še rdeče. In tako ga kabala že od nekdaj serje, veste? Teoretik tumli to vedo. Le ven ne pogledajo.☝️😁

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 09.01.2025 ob 07:30

Zdaj je že rumeno. Ko bo vzhajalo sonce bo le to še rdeče. In tako ga kabala že od nekdaj serje, veste? Teoretik tumli to vedo. Le ven ne pogledajo.☝️😁

Samo to ni naravno, kajneda? Ko sem bila jaz mlada, se spomnim, da je bilo nebo ali oranžno, ali pa rožnato, ko je sonce zahajalo. Zdaj pa je krvavo rdeče. To so vse avioni v zrak spustili, ti povem.

Zelo lepo fotografijo si naredil “MODRI VRAG”.

Kurji drek fredo kar rie kot fašnk v nebesa.😁 Ja saj, če bi bilo drugače, ne bi blo defektno kot je.☝️

🧑‍🎄, 09.01.2025 ob 07:27

Ti povem ljubi, da to res ni naravno. Vse to so strupi v oblakih, ki se kot rosa spustijo na moje travniško bilje in ga zastrupljajo, da potem jaz kašljam.

zaskrbljena in užaloščena Freda

Nejaj no z neumnosti, razlog je povečano delovanje sonca v zadnjih letih, sončne nevihte ali kako temu rečejo, torej dogajanja na Soncu…

Vi pa kar nekaj halucinirate

Anonimno312, 09.01.2025 ob 07:46

Nejaj no z neumnosti, razlog je povečano delovanje sonca v zadnjih letih, sončne nevihte ali kako temu rečejo, torej dogajanja na Soncu…

Kot izkušana astronavtka ti povem, da se motiš. S Frido sva preučevali to zadevo in veva, da to kar pišeš so neumnosti.

Saj res, kje je Frida?

Jp, je kar pošteno zakurilo, se prav čuti puhteči, vroči zrak… a to si vrata od pekla odprl, ko si stopil ven? 😉

Btw, lepa fotka, čestitam.

Konec šihta, pa je že spet tema in to brez rdečega neba. Kurc to pol veste?☝️😁

Ampak bo kmalu bolje. Ni daleč do pomladi. Čeprav, jaz bi vseeno rad imel vsaj kak teden oreng sneg pred pomladjo.☝️

Super fotka😉 uf,men bi tut pasalo še mal snega, no kot da ga je blo kaj😵‍💫 bo pa res pomlad 1,2,3 tu..

Tudi ti haluciniras. Zivim na lokaciji, kjer so tudi soncni vzhodi veckrat rdeci in to neodvisno od aktivnosti sonca. Je pa to odvisno od finih delcev v zrako, od finega prahu do plinov, dima, ker se svetloba drugace lomi kot v cistem zraku, kjer ni ovir za zarke. Pozimi barve postanejo se bolj intenzivne zaradi ledenih kristalov v zraku. In ce si na visji lokaciji, kot je razvidno iz slike, je barva tudi bolj intenzivna kot jo vidijo v dolini.

Bill Gates trosi nekaj iz avijona ali pa Elon Musk priši dol iz svojih satelitov, Darko in Grenivka nas ves čas opozarjata pred tem, ko bomo vsi zastrupljeni, bo pa prepozno.

matias, 09.01.2025 ob 18:17

Bill Gates trosi nekaj iz avijona ali pa Elon Musk priši dol iz svojih satelitov, Darko in Grenivka nas ves čas opozarjata pred tem, ko bomo vsi zastrupljeni, bo pa prepozno.

Zate je tk al tk prepozno😝😝

New Report

Close