Rdeče jutranje nebo
modrivrag, 09.01.2025 ob 07:30
Zdaj je že rumeno. Ko bo vzhajalo sonce bo le to še rdeče. In tako ga kabala že od nekdaj serje, veste? Teoretik tumli to vedo. Le ven ne pogledajo.☝️😁
Samo to ni naravno, kajneda? Ko sem bila jaz mlada, se spomnim, da je bilo nebo ali oranžno, ali pa rožnato, ko je sonce zahajalo. Zdaj pa je krvavo rdeče. To so vse avioni v zrak spustili, ti povem.
🧑🎄, 09.01.2025 ob 07:27
Ti povem ljubi, da to res ni naravno. Vse to so strupi v oblakih, ki se kot rosa spustijo na moje travniško bilje in ga zastrupljajo, da potem jaz kašljam.
zaskrbljena in užaloščena Freda
Nejaj no z neumnosti, razlog je povečano delovanje sonca v zadnjih letih, sončne nevihte ali kako temu rečejo, torej dogajanja na Soncu…
Vi pa kar nekaj halucinirate
Anonimno312, 09.01.2025 ob 07:46
Nejaj no z neumnosti, razlog je povečano delovanje sonca v zadnjih letih, sončne nevihte ali kako temu rečejo, torej dogajanja na Soncu…
Kot izkušana astronavtka ti povem, da se motiš. S Frido sva preučevali to zadevo in veva, da to kar pišeš so neumnosti.
Saj res, kje je Frida?
Tudi ti haluciniras. Zivim na lokaciji, kjer so tudi soncni vzhodi veckrat rdeci in to neodvisno od aktivnosti sonca. Je pa to odvisno od finih delcev v zrako, od finega prahu do plinov, dima, ker se svetloba drugace lomi kot v cistem zraku, kjer ni ovir za zarke. Pozimi barve postanejo se bolj intenzivne zaradi ledenih kristalov v zraku. In ce si na visji lokaciji, kot je razvidno iz slike, je barva tudi bolj intenzivna kot jo vidijo v dolini.