Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rdeči lasje

rdeči lasje

Pozdravljeni, moji naravni lasje so zlato-blond, tanki. Leta in leta sem jih barvala v platinasto blond, sama doma s trgovinskimi barvami (schwarzkopf XXL ultra blond). Nikoli nisem imela uničenih las. Potem sem se naveličala barve in pustila, da so mi moji lasje prerasli. Nato sem naredila neumnost. Lepe, zdrave lase sem prebarvala v temno višnjo. In tako se zdaj že dve leti barvam z isto barvo (Subrina saten), lasje pa so zmeraj bolj uničeni, da ne govorim o izpadanju las, imam zelo redke. Ker imam naravne lase svetle, je narastek takoj viden in moram se barvati na tri tedne. Seveda tudi po celotni dolžini, saj je rdeča ZELO izpira.
Kaj mi svetujete, kako naj preidem spet nazaj na svojo naravno barvo las? Naj se postopoma barvam na svetlejšo barvo? Če prav ne verjamem, da bi mi sploh prijela. Kako je z odstranjevalci pigmenta pri že tako tankih laseh?
Prosim za odgovor, LP

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

v tvojem primeru je najpametnejši obisk frizerja. prebarvati barvo temne višnje na tvojo naravno je nemogoče in če si boš sama posvetljevala lase, ne samo, da si jih boš uničevala, še do smešnih odtenkov lahko pride. mislim da boš z obiskom frizerja prihranila čas in denar. če pa iz kakršnega koli razloga nočeš k frizerju, pa ti preostane samo dooolgo postopno barvanje na svetlejšo barvo.

New Report

Close