Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Re: Kaj nosite danes?

Re: Kaj nosite danes?

Danes, srednje dolga rdeča oblekca z rožicami, brez modrca, ker ga ima že oblekca všitega in črne visoke gladiatorke z visoko petko.

Mene bi skoraj bolj zanimalo koliko moških bo danes nosilo modrc …
[/quote]

Jst ne vem več, kdo je tukaj moški, kdo je ženska.
Lahko je tudi obrnjeno.
Poljubno po želji kar komu paše…
Imate absolutno svobodo…

drug drugega programiramo

Sem ga dala gor, ja. Bel, gladek od Lisce.

Tukaj ni nihče gladek, modrci so ja …

Dans pa brez kopalk. Kratke hlače, top in japonke. Spremna za pot nazaj v Slo 🙁

Bež majica, črne tanke hlače, svetlo rjavi sandali in lesena ogrlica.

Danes, črne 3/4 hlače, belo tuniko in črne salonarje.

Rdeče 3/4 pajkice s čipko, črno prosojno dolgo majico z vzorcem, črn modrc in belo črne salonarje z visoko peto.

spodaj pa obvezno tangice. Ker se cenim.

Belo srajco z modrimi kontrastnimi dodatki in zlatorumenimi sivi, retro chino hlace v “jeans modri” barvi in sivo modre sportne cevlje. Zjutraj je bilo se kar sveze, pa sem si cez odel se jaknjo v mornarsko modri.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ne vem še grem na frizuro pa se odločam med belo obleko ali črno obleko

Kratke hlače in top.

Hm… A ni top malo neprakticen modni dodatek?!?

[img]http://www.macho.hr/wp-content/uploads/2015/08/topovi-003.jpg[/img]

:-)))

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Črno miniko, roza oprijeto majico in roza japonke z debelim podplatom.

Danes, dolgo oprijeto bež kiklo, temnno rjave mrežaste samostoječke, bež tuniko in rjave salonarje z visoko petko.

Črne kavbojke, modro majico s črtami, enodelne zelene kopalke, rjave čevlje.

Taši76 in Najlonke, kaj pa modrc in spodnje hlačke sta pa spet doma pozabile? Najlonke, a ti kaj bradavičke ven gledajo čez oprijeto majico. Taši se verjetno vidijo še kolobarčki skozi tuniko.

Tebi manjkajo kolobarčki v glavi, ali pa se jih vsaj ne vidi.

Pa kaj ti misliš, da ti bom napisala še kolk prstanov imam, pa pirsov, zapestnic, verižic, ….. Valda, da imam pod tuniko moderc za v službo.

Pa kaj ti misliš, da ti bom napisala še kolk prstanov imam, pa pirsov, zapestnic, verižic, ….. Valda, da imam pod tuniko moderc za v službo.
[/quote]
Ma pusti ga pri miru. Spet en od tistih ki fantazir in si ga drka doma.
Samo toliko, jaz ga imam tud gor, doma sem pa brez, pol mi je pa čist vseeno kaj se skoz vidi.

Krajšo oblekco in ene full luštne sandale.

Lady in red.

[attachment=0]suni.png[/attachment]

[/quote]

Ja daj Taši76, prosim, napiši. Pa ti tudi Najlonke. Vidve sta mi tok dobre, sexy ženske,………..

Ma ne da se mi ubadat s tabo. Preberi si temo o nakitu pa boš videl kaj nosim od nakita.
Trenutno sedim z mojim na terasi, pijem pivo, kadim West Silver 100S. Oblečno imam samo top, brazilke in kratke hlačke. Bradavičke so lepo nabrekle. Noben mi ne teži z nekimi neumestnimi komentarji. To imam najraje.

[img]https://www.hisadaril.si/images/thumbnails/620/620/detailed/20/darila-srcek-ti-si-moj-srcek-219308.jpg[/img]

New Report

Close