Re: Kaj nosite danes?
Pa kaj ti misliš, da ti bom napisala, zdaj sem brez, bradavičke so se nabreknile in se lepo vidijo skozi majico, pa boli me ku…. za take kot si ti in pa za to kaj se mi vidi skoz.
Če pa imaš fetiš še na nakit, boš pa moral bolj o Taši fantazirat, ona je polna nakita. Jaz ga bolj malo nosim. Želim ti veliko užitkov pri drkanju.
Ma sem mislil da ste malo bolj odprte, pa vidim da ste ful zategnjene. Lahko bi se malo bolj razpisale in nas desce bolj tako virtualno rajcale. Sem ciljal na vas ki redno pišete kako ste oblečene, na Taši76 ki ima rada veliko nakita, na vse vas ki nosite najlonke, kratke kiklce in visoke petke. Če ste pa še brez modrca je pa že noro.
tole, pa mini topek bel
Se mi zdi da tole leti name.
Ampak, zaradi takega outfita se ni še nihče pritoževal. Pajkice in tunika, kaj pa tukaj ni uredu. Ali po vaše še kaj manjka zraven?
[/quote]
Meni so tudi to dobre kombinacije.
Pa priznam, da včasih tudi kaj po Taši pokopiram.
Tistim, ki pa ta stil oblačenja ni všeč, naj se oblači po svoje, tako da se pač počutiš udobno.
Včeraj zvečer sem na žurki v Radovljici vidla ženske v dolgih pajkicah, debelih bombažnih nogavicah in balerinkah. No, a to pa je lepo za videt?