Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Re: Kaj nosite danes?

Re: Kaj nosite danes?

Tara_S in Ena južna, kaj pa vidve, ali imata moderc gor? Meni so ženske, ki si upajo v javnost brez modrca tolk sexy da se to ne da povdat. Sem mislu da me bo Taši76 ali Najlonke še kaj rajcale pa ni nič od njiju.

Pa kaj ti misliš, da ti bom napisala, zdaj sem brez, bradavičke so se nabreknile in se lepo vidijo skozi majico, pa boli me ku…. za take kot si ti in pa za to kaj se mi vidi skoz.
Če pa imaš fetiš še na nakit, boš pa moral bolj o Taši fantazirat, ona je polna nakita. Jaz ga bolj malo nosim. Želim ti veliko užitkov pri drkanju.

Rdeče 7/8 pajkice s čipko, črno vzorčasto prosojno dolgo tuniko in črne salonarje z visoko peto. Pa še za tiste, ki jih tolk skrbi če imam modrc gor, ja imam ga, ob 15:20 bom pa že brez.

Kje se te da videti od 15:20 dalje, prosim?

Danes, črne dolge hlače, rjave tanke samostoječke, bež tuniko in črne salonarje.

Aha, najprej sta te zapalili Taši76 in Najlonke, sta te obe odpikali in zdej bi se slinil name pa na Taro_S. Nič ne bo, zaje.bi.

Drugač imam pa čz dan modrc skor skoz gor, predn grem spat si ga dam pa dol.

Oblečna sm pa dans spet v eni kratki oblekci z naramnicami in obute imam japonke 😉

Temno zelene lanene hlače, vzorčasta majica in rjavi sandali.

Ma sem mislil da ste malo bolj odprte, pa vidim da ste ful zategnjene. Lahko bi se malo bolj razpisale in nas desce bolj tako virtualno rajcale. Sem ciljal na vas ki redno pišete kako ste oblečene, na Taši76 ki ima rada veliko nakita, na vse vas ki nosite najlonke, kratke kiklce in visoke petke. Če ste pa še brez modrca je pa že noro.

Rdeče črno dolgo obleko in črne salonarje z visoko petko.

Danes, črne 7/8 hlače, rjave vzorčaste samostoječke, bež tuniko in črne salonarje z visoko petko in srebrnimi špičkami.

Lepe in privlačne obe dve. Salonarji z visoko petko, njami. A moderc imata oblečen? Taši76 ali imaš ti stalno toliko nakita na sebi kot pišeš v eni drugi temi?

No daj nehaj s takimi neumnimi vprašanji. Če že hočeš beri temo tako kot je, fantaziraj in si ga zraven še drkaj.
Upam da ti bo še katera druga napisala enako.

Ne ubadajte se punce s tem d…. Lepo je prebrati kako ste oblecene in lepo vas je videti lepo oblecene….

A ve to resno…pajke svetlece pa srajce pa…1980
Jao…no je pa res, da sem starejsa od vas…pa vsen..imam 20letnico, pa da se tkole oblece, k ena pise….

(Danes, črne svetleče pajkice, črne tanke nogavice, rdečo tuniko in črne salonarje)
Bi jo pogledala izpod cela, ce je vse ok hehe…no pa brez zamere

Danes nič.

Črne hlače pa močno vijolično majico z dolgimi rrrrrrrrrrrrrokavi.
Pa črne mokasinke.

Dana pa skor jesensko napravljena: kavbojke, sicer svetel jeans, majčko tanko ampak z dolgimi rokavi in obute teniske 😉

Pikčasto midi obleko z dolgimi rokavi.

tole, pa mini topek bel

https://www.manzara.si/legice/legice-tabitha-bele

Se

Se mi zdi da tole leti name.
Ampak, zaradi takega outfita se ni še nihče pritoževal. Pajkice in tunika, kaj pa tukaj ni uredu. Ali po vaše še kaj manjka zraven?

Se mi zdi da tole leti name.
Ampak, zaradi takega outfita se ni še nihče pritoževal. Pajkice in tunika, kaj pa tukaj ni uredu. Ali po vaše še kaj manjka zraven?
[/quote]

Meni so tudi to dobre kombinacije.
Pa priznam, da včasih tudi kaj po Taši pokopiram.
Tistim, ki pa ta stil oblačenja ni všeč, naj se oblači po svoje, tako da se pač počutiš udobno.
Včeraj zvečer sem na žurki v Radovljici vidla ženske v dolgih pajkicah, debelih bombažnih nogavicah in balerinkah. No, a to pa je lepo za videt?

Črne polprosojne pajkice, črne najlonske nogavice, rumeno dolgo majico in sivo dolgo jopico. Ko bom šla ven bom obula črne čevlje s polno peto ali črne balerinke.

Danes pa črtasto pižamo.

Oujeah :)) danes pajkice za doma, črno majčko in čez zeleno majico z dolgimi rokavi, ker me zebe 🙂

Danes, roza pajkice s čipko, tanke temno rjave najlonke, rdečo dolgo majico in natikače z debelim podplatom.

New Report

Close