Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Re: Kaj nosite danes?

Re: Kaj nosite danes?

Dans kr spet trenirko, je mraz 😉

Se ravno odpravljam na trg. Kavbojke, polo majica in tanka jopa

Danes, bele pajkice z rožicami, rdeč top in japonke. Grem v pekarno. Pol pa skočim v bele kopalke.

Skoki v kopalke so trikrat bolj zanimivi kot tisti v Planici.

Za vse, ki tu same sebe tolažijo s pomankljivim oblačenjem, bi zagotovo bilo najbolje, da so zavite kot musliamnke, da se samo oči ven vidijo.😁

Za enkrat še v pižami.

Črne športne pajkice, roza top in japonke.

Ali sta danes tudi brez modrca?

Ja itak, da.

Pojma nimam kaj naj dam gor. To kilavo vreme, pa te nizke temperature me že malo jezijo.
Zaenkrat sem še v pižami.

Pero…to je pa tvoja lepooka a ne?
Tiste rdece cevlje, k jih ima, si ji ti kupil..ce se prov spomnim.
Razn ce si jih dal ljubici 😋

Sm kr v trenirki, vsaj zaenkrat še 😉

To je moja edina ljubica. 😉

Ja, rad ji kupim kaj lepega. Lepim zenskam pristajajo lepe stvari. V bistvu sem na tej sliki vse jaz kupil. Vljucno s tistim, cesar se ne vidi. 😉

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Desi
Lepo da ji kupis . lepo se zna oblect. Fejst babo mas. Obleka mi je res vcsec. In cevlji.
A to kupis po netu .
Kaj ma pa spodi.katero barvo. Rdeco ali belo ali crno.

Perverznezi. :-))) Spodaj je nekaj, kar lahko najdes v svilenem asortimaju na Aubaude (Pariz)[/url]. Vec ne izdam. 😛

Ja, vecinoma narocam preko spleta. Vcasih kaj posnjofam v trgovini, potem prespim… in ce je le moznost izberem potem moznost spletnega nakupa.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Danes, roza črno trenerko, natikače z debelim podplatom in visoko peto.

Tasi .
Dej kako se ti oblacs a nimas nc okusa.
Hohohohohohoho za bruhat.

Danes sem krstila novo trenerko, ki sem jo dobila za rojstni dan, siva , s tanko modro črto, prav mehka je 🙂

Me noben ne vidi. Sem na jadrnici.

Me noben ne vidi. Sem na jadrnici.
[/quote]

Na jadrnici si lahko tudi gola, če sta sama z možem. Zraven otrok pač ne. Ti že veš. Sem pa prepričana, da pod trenerko nisi imela modrca. Ali se motim?
Jaz grem počasi v pižamo. Jutri imam šiht.

Črno usnjeno obleko, pete.

Kam se odpravljaš?

Kam se odpravljaš?
[/quote]

Veeen 😉 ženski večer 😉

Kaj pa modrc, najlonke?

Črne pajkice, tanke črne nogavice, bež tuniko in črne balerinke.

New Report

Close