Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Re: Kaj nosite danes?

Re: Kaj nosite danes?

Pa kakšne nogavice to nosite pod pajkicami in v balerinke, salonarje? Menda ne bombažne ali volnene, bruh.

Pa kakšne nogavice to nosite pod pajkicami in v balerinke, salonarje? Menda ne bombažne ali volnene, bruh.
[/quote]
Pa kaj je s tabo?
Še enkrat, za vselej. Nogavice, 100% nylon, RHT tkanje, 15 den. To so klasične nogavice za na pas, vendar jih daš pod pajkice brez, ker jih lepo gor držijo že same pajkice.

Danes, črno belo obleko do kolen, tanke rjave hlačne nogavice s pikicami in črne salonarje z visoko petko.

Kaj pa modrc, najlonke?
[/quote]

Kaka vprašanja :O

Kaka vprašanja :O
[/quote]

Ja prav dosadan je tale tipček s temi vprašanji.

Črne 3/4 pajkice, rjavo dolgo majico in rjave gladiatorke.

Danes, bele 7/8 hlače, rdečo tuniko in bele salonarje.

črni negliže, jeans jakno, japonke

Rdeče hlače, črne tanke samostoječke, črno prosojno tuniko in črne balerinke.

Črne semiške, črne boksar’ce, črne hlače, antracit srajco s potiskom in kratkimi rokavi, ter platneno jaknjo.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Danes, črne pajkice leather look, roza dolgo majico, črne najlonke, tanko sivo dolgo jopico in črne salonarje z visoko petko.

Pa prav nekaj z dolgimi rokavi sem morala navleči nase. 🙁

Črne copate, kratke modre hlače, zeleno majico s kratkimi tokavi.
Spodaj imam sive boxer hlačke in črno majico

drug drugega programiramo

Dolgo pisano kiklo, črne mrežasre samostoječke, črn top, roza jakno in črne čevlje s polno visoko peto.

Danes, črno obleko do kolen, rjave mrežaste žabe, črne salonarje z visoko petko in sivo dolgo jopico.

Danes, 3/4 roza pajkice s čipko, bordo rdeč top, sivo trenerko zg. del in natikače s polno peto.

Danes, roza pajkice s čipko, tanke temno rjave najlonke, rdečo dolgo majico in natikače z debelim podplatom.

fAAk, kakšna balkanska moda 😮

Vsake oči imajo svojega malarja.
Jaz danes zelo podobno, bele pajkice, rdeč top, zgornji del trenerke in pa japonke.

Vsake oči imajo svojega malarja.
Jaz danes zelo podobno, bele pajkice, rdeč top, zgornji del trenerke in pa japonke.
[/quote]
roza pajkice in temnorjave najlonke??? in debele natikače??? na najlonke? cigojnerija

Pisano poletno oblekco in natikače z debelim podplatom.

prosim povejte mi da so ti komentarji sarkastični…ker drugače GROZA kaj oblečete eni nase

Me prav zanima kako je Taši76 danes oblečena. Nič ni napisala. Že pogrešam njene prispevke.

Kopalke, flipflop, slamnik, sončni špegli…

Hujš ko Krokodil Dundee

Sivo roza trenerko, belo majico in rjave najlonske dokolenke, trenutno imam obute espadrile.

Za bruhat, rjave najlonke pod trenerko in v espadrile. Bolš da bi bila brez.

Mam dokolenke dol čist do gležnjev. Ni bilo nič drugega pri roki, bombažnih štunfkov pa nebi glih obula za v espadrile.
Dokolenke sem pa samo tolk dala gor, ker je malo mraz.

New Report

Close