Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Re: Kaj nosite danes?

Re: Kaj nosite danes?

Eno majico, za katero ni jasno, ali je moška ali ženska. Je pa za ponucat. Za doma.

No to pa je sploh čist mim. Nagubane najlonke na gležnjih je pa nekaj najgršega za videt. Če si jih že dala gor, bi si jih saj po nogi gor potegnila.

Taši je pa na dopustu in uživa v pižami.

No to pa je sploh čist mim. Nagubane najlonke na gležnjih je pa nekaj najgršega za videt. Če si jih že dala gor, bi si jih saj po nogi gor potegnila.
[/quote]

Monća, ne obremenjuj se. Važno, da ti je bilo udobno. Pa jebeš pol tud nagubane štunfe.

Taš76 uživaj na dopustu.
Kopalke, poletna oblekca, pižama in japonke. Ali se motim?

Dolgo modro poletno obleko, natikače z debelim podplatom in visoko peto in roza jopico.

Monća, ne obremenjuj se. Važno, da ti je bilo udobno. Pa jebeš pol tud nagubane štunfe.
[/quote]

Ne vem kako lahko sploh hodite, če imate štunfe vse nagubane. Pa isto velja za tiste ki nosite kratke nogavičke pa vam pol toliko po podplatu naprej zlezejo da se vam pol pete ven vidi.

Glede na vreme kakršno je, kr dolge hlače, majčko s kratkimi rokavi in obute teniske. Imam pa v avtu tud jopco za vsak slučaj.

Lanene temno zelene hlače na vrvico, bordo majico, temne sandale in ogrnjeno jopico, ker me zebe.

Ne vem kako lahko sploh hodite, če imate štunfe vse nagubane. Pa isto velja za tiste ki nosite kratke nogavičke pa vam pol toliko po podplatu naprej zlezejo da se vam pol pete ven vidi.
[/quote]
Mene to nič ne moti. Če pa tebe si jih pa skoz gor vleči ali pa zapni na trakce. Pa ne glej drugih pod noge, da ne bo vse pobruhano.

Mene to nič ne moti. Če pa tebe si jih pa skoz gor vleči ali pa zapni na trakce. Pa ne glej drugih pod noge, da ne bo vse pobruhano.
[/quote]

Lepo si mu odgovorila

Rdečo dolgo obleko in črne gladiatorke.

Roza sive bele pajkice z army vzorcem iz lycre, sivo zeleno bombažno majico brez rokavov in japonke.

Ooooo. To bi tudi jaz. 🙂

Trenutno imam seveda pižamo. 🙂

Olivne barve tričetrt hlače, belo poslikano majčko in balerinke.

in kje je vse to pizdovje, ki se v drugih temah vsak dan za smeti odnest štima, kot za na rdečo preprogo?
povprečje 22 strani babjih oblek je pižama??????wtf….da bi vsaj nage bile in seksale….potem pa vse tečno, ker je v pižami.

Nisem v pižami bi bila pa z veseljem. Tudi če jo ne nosim, bi jo oblekla, če to pomeni, da grem lahko še malo odspat. 🙂

Sem v teliranih svetlih hlačah in bluzi, pa v balerinkah. Služba pa to 🙁

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Telirane hlače?

Bele hlače danes, pa majica z mornarskim motivom, espadrile.
Upam na sonce :))

Všečno!

Jaz sem danes v modri obleki, ki se konča malo nad koleni. Zraven nosim bele balerinke, bel tanek pas, malo debelejšo zapestnico ter belo torbico z nekaj detajli.

Nič

Jaz pa ne razumem, kako lahko v tej sopari in vročini babure nosite najlonke in tiste nagravžne pajkice, svinjsko morate smrdet, mislite pa, da ste fine joj pa tiste pajkice s čipko ki jih kar naprej omenjate to je katastrofa. Koze grdde

Olivno zeleno dolgo obleko in rjave sandale z visoko petko.

Pisano obleko do kolen, širok črn pa in visoke gladiatorke s petko. Včeraj sem jih dobila in jih moram takoj probat.

Ti pa imaš okus. Najboljš da še najlonke v gladiatorke oblečeš. Pol boš pa extra šik.

New Report

Close