Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Re: Kaj nosite danes?

Re: Kaj nosite danes?

Rjave svetlikajoče žabe, đins minico, temno modro prosojno tuniko, dolgo rdečo jopico in čevlje s polno peto.

Črno roza trenirko
Spodaj nič

Lepa

Jaz sem bil tudi kolesarska oprema spodaj nic

Jaz pa ne morem nosit prosojnih tunik, sploh če je cela prosojna, ker pol moram imet še moderc gor, če ne se pa vse preveč skoz vidi. Tako da pisane srajčke in sem komot brez modrca.

Jaz pa ne morem nosit prosojnih tunik, sploh če je cela prosojna, ker pol moram imet še moderc gor, če ne se pa vse preveč skoz vidi. Tako da pisane srajčke in sem komot brez modrca.
[/quote]

Crna prosojna tunika in crne nahlonke prava kombinacija

Ja, za doma, ne pa za v javnost.

Doma ja pa se hlacne nogavice spodaj brez 😉

[/quote]
Ne razumem kako si lahko brez modrca. A to si samo doma, a greš tudi ven brez?
Meni bi bilo zelo nerodno da bi se mi bradavičke skozi majčko vidle, zato imam modrc skoz gor.

Ne razumem kako si lahko brez modrca. A to si samo doma, a greš tudi ven brez?
Meni bi bilo zelo nerodno da bi se mi bradavičke skozi majčko vidle, zato imam modrc skoz gor.
[/quote]
Ti pa si čudna. Jaz sem če se le da, brez. Gor ga dam edino za v službo. Če se mi pa nipli čez majčko vidijo se pa res ne obremenjujem še s tem. Tako pač je, taka pač sem ženska, nevem zakaj bi si jih tlačila noter, če hočejo ven.

Temno modre pajkice, rjave vzorčaste nogavice, rdečo tuniko in rdeče balerinke.

Danes, rdečo obleko, tanke črne hlačne nogavice in črne salonarje.

Kot vedno lepa

Črne svetleče pajkice leder look, črne najlonke, bež tuniko, črno usnjeno jakno in salonarje z visoko petko.

To je pa lepa kombinacija lepo za videti

Svetle raztrgane jeanske, belo kratko majco, superge.

Ti pa si čudna. Jaz sem če se le da, brez. Gor ga dam edino za v službo. Če se mi pa nipli čez majčko vidijo se pa res ne obremenjujem še s tem. Tako pač je, taka pač sem ženska, nevem zakaj bi si jih tlačila noter, če hočejo ven.
[/quote]

Nipli se tudi zaslutit ne smejo, kaj šele, da bi se jih videlo. Nekatere ženske imajo to srečo, da imajo ugreznjene, kar je edino spodobno.

Nipli se tudi zaslutit ne smejo, kaj šele, da bi se jih videlo. Nekatere ženske imajo to srečo, da imajo ugreznjene, kar je edino spodobno.
[/quote]
Ja pa kaj potem če se bradavičke vidijo. Če te moti pa preč poglej. Mene bolj moti modrc kot bradavičķe.

Bele pajkice, temno rjave najlonke, bež dolgo majico in čevlje s polno peto.

Ja pa kaj potem če se bradavičke vidijo. Če te moti pa preč poglej. Mene bolj moti modrc kot bradavičķe.
[/quote]

Moti ga vse ker ocitno se marsikaj ni videl

Danes, bele 7/8 ozke hlače, črne mrežaste nogavice, roza tuniko, dolgo sivo jopico in črne čevlje s polno peto.

Kaj pa gate? A ih imaš gor?

Crne pajkice, samostojece crne nogavice, tuniko bele barve, salonarje s petko. Cez pa imam jopico bele barve

Pajkice in samostoječe nogavice? Kako pa to zgleda. A niso samostoječe za pod minico.

Samostojece s cisto malim robom se skoraj ne vidi skozi. Zakaj ne morem imeti to meni je ok ali pa dam hlacne gor.

New Report

Close