Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Re: Kaj nosite danes?

Re: Kaj nosite danes?

Črne pajkice s čipko, črne nogavice s črto, dolgo rdečo majico in črne balerinke.

A to temo dalje fura en preverzneš, ki si ga d*** na predstave o tem kaj ženske nosimo???

Salco s kofetom gor pa dol ko mačka mlade, danes sem nekaj neorientirana

Koliko vidim okoli sebe, jih predvsem večina nosi puhle betice, kar je v skladu z današnjim trendom.😁😁😁

Svoji k svojim

Svoji k svojim
[/quote]Verjetno da hodite svoji k svojim, kar niti ni težko, saj vas je večina enakih in ste vidni na vsakem koraku, se že na zunaj takoj opazi.😁😁😁

[img]https://thumbs.dreamstime.com/b/achieving-happiness-concept-compass-needle-pointing-word-well-beign-motivation-35720369.jpg[/img]

[img]https://thumbs.dreamstime.com/b/achieving-happiness-concept-compass-needle-pointing-word-well-beign-motivation-35720369.jpg[/img]
[/quote]

Ja tale kompas bi mi prav prišel
Danes je nek čuden dan

Glihkar sm se stuširala in oblekla: kraktke hlače, oprijet top, ko spijm kavico dam gor še japonke in pičim 😉

Ja tale kompas bi mi prav prišel
Danes je nek čuden dan
[/quote]
Babšetom tu noben virtualni komaps ne bo pomgal, tudi obe s taro bosta enako smrdeli tu cel dan in še pozno v noč, kot vsak dan doslej…..jaoooo, zemlja odpri se😁😁😁

Kam picis mala.?

Babšetom tu noben virtualni komaps ne bo pomgal, tudi obe s taro bosta enako smrdeli tu cel dan in še pozno v noč, kot vsak dan doslej…..jaoooo, zemlja odpri se😁😁😁
[/quote]
Stric polarni ne, ne.. danes pa ne bom mogla viseti tukaj cel dan ker me ne bo doma. Ampak nič se ne sikiraj kmalu bo ponedeljek

Kam picis mala.?
[/quote]

Na lepš 😉
Ma ne, bom šla zdej mal v shopping po BTCju, potem pa še ni čist zmenjen kam.

Stric polarni ne, ne.. danes pa ne bom mogla viseti tukaj cel dan ker me ne bo doma. Ampak nič se ne sikiraj kmalu bo ponedeljek
[/quote]
Škoda, v vsakem primeru te bom zamudil, tudi če boš danes ostala tu, ker grem čez kako dobro uro malo na šiht pogledat, če še vse stoji tam.😁

Škoda, v vsakem primeru te bom zamudil, tudi če boš danes ostala tu, ker grem čez kako dobro uro malo na šiht pogledat, če še vse stoji tam.😁
[/quote]
Ne, ne danes ne morem ostati tu
Čestitam da si dobil službo končno nekaj koristnega

Na lepš 😉
Ma ne, bom šla zdej mal v shopping po BTCju, potem pa še ni čist zmenjen kam.
[/quote]

Kaj lepega si kupi 🙂

Sedaj nosim pa nasmeh. 😉

Ne, ne danes ne morem ostati tu
Čestitam da si dobil službo končno nekaj koristnega
[/quote]
A bejž no, kdo pa pravi da sem dobil, le prestavil sem se v javni sektor, je vse zazihrano, ne pa da se matram vsak mesec, koliko bom kam moral prispevat.😁

Kaj lepega si kupi 🙂
[/quote]

Itak, neki tko za vsak dan pa za na morje, nobene elegance. Najbolj pa rabm kakšne Tevice al neki podobnga za špancirat na morju.

Itak, neki tko za vsak dan pa za na morje, nobene elegance. Najbolj pa rabm kakšne Tevice al neki podobnga za špancirat na morju.
[/quote]
Oh morje že sama misel nanj me razveseljuje s tevicami ali brez
Bi se kar teleportirala tja 🙂

A bejž no, kdo pa pravi da sem dobil, le prestavil sem se v javni sektor, je vse zazihrano, ne pa da se matram vsak mesec, koliko bom kam moral prispevat.😁
[/quote]
A zato te ni več toliko sad moraš da radis nema vise free time a
Ti samo deli moški mora delat

Oh morje že sama misel nanj me razveseljuje s tevicami ali brez
Bi se kar teleportirala tja 🙂
[/quote]

Še mal pa se boš 😉

Še mal pa se boš 😉
[/quote]
Odštevam :))
Prav pogrešam mojo hiško, okoliške plažice sonce, shoping izlete s trajektom v split

Noge imaš obrite? :))))

Odštevam :))
Prav pogrešam mojo hiško, okoliške plažice sonce, shoping izlete s trajektom v split
[/quote]

Vrjamem, tud jaz. Ampak pri men bo letos spet bolj Istra glavna, za par dni pa mogoče tud Dalmacija, še ne vem kdaj 😉

New Report

Close