Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Re: Kaj nosite danes?

Re: Kaj nosite danes?

Pikice so pa za mene nora stvar….

Črno oprijeto miniko, tanke svetleče rjave hlačne nogavice, belo srajco in oranžne salonarje ker imam oranžno torbico.

Danes pa prvič letos pižamo s kratkimi rokavi. 🙂

Danes, sivo oprijeto oblekco, rjave mrežaste žabe, rjave čevlje s polno petko in bež pas.

Jaz danes 3/4 hlače, enodelne ženske kopalke, tanga verzija, s kratkimi rokavi, visok izrez, modro majico.

Črna dolga poletna oprijeta obleka brez rokavov
Zlate balerinke, zlati veliki okrogli uhani

Tiesy, srajco, hlače, petke.

Črne oprijete kavbojke, rdečo oblekico z drobnimi cvetki, črne visoke allstarke.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sedaj pa sem sam v pisarni, na sebi imam le črne enodelne kopalke. Kako so lepe, sexi.

V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh🙌

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Bele pajkice s čipko, rjave nogavice, rumeno tuniko in rjave salonarje z visoko petko.

Danes, črno usnjeno miniko, bordo rdečo srajco in črne visoke gladiatorke z visoko petko.

Kaj pa najlonke 😉

Kaj pa najlonke 😉
[/quote]

Danes gole noge. Mogoče pol ko pridem domov, samostoječke pod trenerko.

[/quote]

Čakam, da gre žena v službo. Potem dam nase enodelne tanga kopalke, danes bodo rdeče. Kako mi je to všeč, mhmmm.

[/quote]

Čakam, da gre žena v službo. Potem dam nase enodelne tanga kopalke, danes bodo rdeče. Kako mi je to všeč, mhmm

Nove sive pajkice.

Nove tangice, črne, trakec spredaj, samo za v službo, po delovno haljo, ker delam v zdravstvu.

Lepo

Za packe v tej sicer luštni temi priporočam tole:
[img]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41jocxOisBL._SY450_.jpg[/img]

Tebe bi pa bilo zelo videti, kako si postavna, privlačna. 🙂

Jaz pa krajšo oblekco in tud visoke gladiatorke ampak brez pete 😉

danes nosim odgovornost ☺
za pravilni obračun DDV

Roza dolgo kiklo, belo majico, bele sandale s polno visoko petko.

Tudi danes spodaj enodelne kopalke, temno modro majico, kavbojke.

New Report

Close