Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Re: turistično zavarovanje

Re: turistično zavarovanje

Jaz sem si vzela celoletno dodatno zavarovanje pri Triglavu, ker pride ceneje kot Coris za vsako potovanje in ( ali ) vsak izlet v tujino posebej. Pa še hči študentka je zraven zavarovana, za eno ceno.

Jaz sem si vzela celoletno dodatno zavarovanje pri Triglavu, ker pride ceneje kot Coris za vsako potovanje in ( ali ) vsak izlet v tujino posebej. Pa še hči študentka je zraven zavarovana, za eno ceno.[/quote]

Tudi Coris ima letno druzinsko, fiksna cena za celo druzino, potuje pa lahko vsak sam. Drugace pa se lahko zavarujes prek neta in zacne veljati naslednji dan. Rabis pa,samo stevilko police.

Jaz sem si vzela celoletno dodatno zavarovanje pri Triglavu, ker pride ceneje kot Coris za vsako potovanje in ( ali ) vsak izlet v tujino posebej. Pa še hči študentka je zraven zavarovana, za eno ceno.[/quote]

Tudi Coris ima letno druzinsko, fiksna cena za celo druzino, potuje pa lahko vsak sam. Drugace pa se lahko zavarujes prek neta in zacne veljati naslednji dan. Rabis pa,samo stevilko police.[/quote]
Ja vem, ampak cene primerjaj !Glede na to, da vem, da ne bom nič rabila 😉

Tudi Coris ima letno druzinsko, fiksna cena za celo druzino, potuje pa lahko vsak sam. Drugace pa se lahko zavarujes prek neta in zacne veljati naslednji dan. Rabis pa,samo stevilko police.[/quote]
Ja vem, ampak cene primerjaj !Glede na to, da vem, da ne bom nič rabila ;-)[/quote]

Imav tri otroke plus midva. Veliko hodimo okoli, tudi samo cez vikend. Plus midva sluzbeno v tujini vsak mesec. In se letni Coris s popustom zavarovalnice vec kot splača.

Nam je pa prišel že kako prav. So nas poklicali iz svicarskega Corisa in prišli na kraj nesreče v pol ure. Urejali vse naprej, bolnisnica, mrtvasnica in prevoz v SLO. Brez ene tezave. Še za ostale v skupini bi organizirali prevoz nazaj, ce bi bilo treba.

A si primerjala cifre kritja?

Meni je tudi CORIS najboljši, pa še kar preko mobilnika ga lahko skleneš!

http://www.adriatic-slovenica.si/tujina-as-coris-prek-mobilnika

Pa srečno 😉

Mi smo se zavarovali pri Generaliju za tujino. Zlo enostavno, preden smo se odpravili na dopust smo šli v Tuša, nabavili hrano in uredili še zavarovanje. Vse na enem mestu!

To zavarovanje za dopust sem gledala v Tušu v Štepanjcu je v trgovini Dobra ideja. Moram počekirat brošuro. Če se ne motim, sem videla pa tudi zavarovanje za dom.

Meni je pa to kul, da lahko sedaj v takšnem trgovskem centru opraviš skoraj že vse in ne rabiš skakati naokrog. Mi smo naredili šoping za na dopust, se zavarovali za tujino in še plačali vse račune, da smo lahko odšli na morje brez skrbi. Takšne ponudbe na enem mestu so zlo priročne in dobrodošle!

Ma to so tiste kao avto karte na otočku, kjer imajo obešene še Free naročniške pakete in darilne Tuš kartice? Ful dobro, nisem vedel, da je to za turistično zavarovanje. Čekiram link!

Splača vzet to zavarovanje v Tušu se pa vse je OK. Plačaš s položnico, ki je priložena.

Koris se mi zdi zelo drag, vsaj če ga vzameš samo za čas dopusta (14-21dni). Pri Mariboru sem letos plačal manj za celoletno turistično zavarovanje, kot se lani plačal za 14 dni Corisu. Nekaj informacij sem našel tudi tukaj: http://zavarovanjeavta.net/nova-zakonodaja-prinasa-vec-dela-lastnikom-pocasnejsih-vozil/

Če se zavarujete samo za Hrvaško, je Coris v primerjavi z Vzajemna tujina 3x dražji. Za druge države je bila cena identična. Kje je zdaj ta famozna ponudba? Link ne deluje.
In ful so veseli tisti, ki stojijo v vrsti za vami, ko vi sklepate zavarovanje.

New Report

Close