Najdi forum

Splash Forum Koronavirus reakcija po cepljenju

reakcija po cepljenju

O teh cepivih se vce zelo malo, tudi o covidu še premalo, a vseeno vprašam. Več ljudi, več ve.
Po cepljenju je bila par dni kar huda reakcija (slabo počutje, visoka vročina). Je človek v tistem času kužen in , če je, koliko časa še. Ne vem, eno so živa cepiva, eno ne. Kako je s tem?
Vprašanje je mogoče neumno, a o vsem skupaj se ve nekaj na približno, zato vprašam.
Če ne veste odgovora, ne odgovarjat.

NIJZ odgovarja na nekatera vprašanja v vezi cepljenja. Na mnoga zelo približno. Konkretno na tega ne. Mislim, da se veliko premalo še ve o tem.

Nima vsak pravice dohtarjev vprašat o vsem, kar ga zanima v zvezi z lastnim zdravjem?
Pred posegom, ne le za njim.
V kolikor zdravnik ni pripravljen dati podrobnih in točnih odgovorov, vemo, da bluzi.
Ker sam nič ne ve ali ker zavaja.

Vsak, ki dovoli komurkoli posege v lastno telo, ima pred tem pravico, da mu pisno podajo lastnoročno podpisano izjavo, da nosijo vso odgovornost za kakršnekoli nastale posledice.
Tudi za teste.
Če ne bodo podpisali, kar ne bodo, jasno, se lahko mirno obrnemo in gremo domov.
Po toči zvoniti je prepozno.

Še nasvet, vsako sodišče bo reklo, da naša nevednost NI opravičilo za našo zmoto, zavedenost, naše trpljenje.
Nevednost je tako naša krivda.
To smo sebi dolžni.
Se prej osvestiti, pozanimati, izobraziti, dati podučiti.
Torej, tudi dohtarji nas manipulirajo, zavajajo brez krivde in kazni.
Prav vse vzamemo na svoj račun.
Na pogrebih jočemo predvsem zato. Zaradi lastne neumnosti.
Žal.

Si se cepila s prvo dozo?Ta cepiva nimajo ne mrtvih ne živih virusov,”nekako ti pripravi celico ,da bi naj uničil corono”,to tako laično povedano.tega imas ogromno napisanega na netu,ne razum pa kako se gre človek za nekaj cepit in nič ne ve,sploh,če to nova tehnologija cepiva.

Če je pozitiven na kovid, je tudi kužen.
Videno ….

Naj se gre testirat.

Ne, ne nisem se jaz cepila. Kolegica v službi je povedala, da se mož njene sestre cepil in imel par dni reakcijo. Sedaj je malo spraševala okrog.

Vse je razloženo na internetu… Na spletni strani NIJZ, na wikipediji, pdf oblike učbenikov,… Samo poiskat treba. Neumno je pa tu gor iskat odgovore ker ima vsak drugačno mnenje in perspektive o virusih, cepivih itd. V grobem je odgovor na vprašanje o razliki cepiv takšen:
Živa cepiva imajo v sestavi načeloma mikrobe (npr nek virus) ki se lahko razmnožuje vendar ima inaktivirane gene
Mrtva cepiva vsebujejo mikrobe ki so v celoti inaktivirani, tukaj rabiš več odmerkov da se vspostavi imunost, še vedno si pa prenašalec.
RNK/DNK cepiva so novejša oz. so izdelana z novejšo tehnologijo ki vsebujejo del genetskega materiala (dnk ali rnk, odvisno od virusa) in ne cel virus, bolj tudi učinkuje pred ostalimi sevi (nekaterimi) ta cepiva so bolj učinkovita ker rnk kodira beljakovine proti katerimi se telo bori. Celotne razlage pa so dostopne povsod. Da se ne ve veliko pa ni res ker vsa cepiva temeljijo na večletnih raziskavah tako da.. Malo pogledat treba samo
Lp

To ni cepivo.
Je pa genski tretma, s katerim vnesejo kodo v RNA, da naj bi telo imelo podatek o kovidu, da sproži imunski sistem, kot ga poznajo naše T celice, ko zbolimo po naravni poti.
Kaj to programiranje RNA v resnici pomeni za človeški organizem v prihodnosti in kaj še dodatno vsebuje ta koktajl zapisov, ne ve nihče.
Verjetno niti proizvajalec ne.

Vprašajte se zakaj nekdo piše v bran cepivom? To je plačan človek od ljudi, ki imajo interes, da se cepite. Ti ljudje bodo vedno ustvarjali mnenje na netu in vas zavajali, da so običajni ljudje, ki nam hočejo samo dobro.

To cepivo ne vsebuje nobenega virusa ampak samo njegov RNA zapis zato ne moreš ne zboleti niti biti kužen oz. prenašalec virusa.

Zakaj že morajo ljudje, kljub temu, da so cepljeni, še naprej nositi maske in upoštevati vsa ostala priporočila? Je mar cepivo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}?
Zakaj kljub cepivu zbolevajo?

Zakaj že morajo ljudje, kljub temu, da so cepljeni, še naprej nositi maske in upoštevati vsa ostala priporočila? Je mar cepivo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}?
Zakaj kljub cepivu zbolevajo?
[/quote]
Stroka ti bo povedala o mutacijah, {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščiti, itd, torej zakaj se še vedno nosi maske. Jaz bi rekla takole: kako boš pa na avtobusu, recimo, vedel da je nekdo cepljen? Dobi barven trak za okoli roke? Saj ste brali kako je kakšen varnostnik vrgel ven kakšnega brez maske, če niso še celo pesti pele, in zdaj naj bi cepljeni šel najprej do varnostnika, ter mu kazal potrdilo, ali šoferju na avtobusu? Pa kaj še.
Vprašanje zakaj zbolevajo če so cepljeni – jaz sicer nikogar ne poznam da je bil cepljen in zbolel, govorilo se je o pozitivnih po domovih, če se ne motim je šlo tam za to da so bili že okuženi ali so se okužili tik po cepljenju, tisti dr. iz Afrike je jasno da je fasal sev ki ga cepivo ne pokriva. Da je cepljeni lahko pozitiven na testu je menda jasno, saj če mu nekdo čihne virus direkt v obraz, cepljeni nima električne ograje pred nosom da bi scvrla virus, ali kako si to predstavljate. Virus bo pač dobil, telo ga bo prepoznalo in se borilo proti njemu. So mi pa takšna vprašanja, se oproščam, trapasta – zakaj ljudje zbolevajo kljub temu – manjka podatek kdaj je zbolel, kaj mu je bilo, ne kar vržti neko misel in čakati da takšni kot sem jaz potem pišejo na splošno nekaj.

Stroka ti bo povedala o mutacijah, {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščiti, itd, torej zakaj se še vedno nosi maske. Jaz bi rekla takole: kako boš pa na avtobusu, recimo, vedel da je nekdo cepljen? Dobi barven trak za okoli roke? Saj ste brali kako je kakšen varnostnik vrgel ven kakšnega brez maske, če niso še celo pesti pele, in zdaj naj bi cepljeni šel najprej do varnostnika, ter mu kazal potrdilo, ali šoferju na avtobusu? Pa kaj še.
Vprašanje zakaj zbolevajo če so cepljeni – jaz sicer nikogar ne poznam da je bil cepljen in zbolel, govorilo se je o pozitivnih po domovih, če se ne motim je šlo tam za to da so bili že okuženi ali so se okužili tik po cepljenju, tisti dr. iz Afrike je jasno da je fasal sev ki ga cepivo ne pokriva. Da je cepljeni lahko pozitiven na testu je menda jasno, saj če mu nekdo čihne virus direkt v obraz, cepljeni nima električne ograje pred nosom da bi scvrla virus, ali kako si to predstavljate. Virus bo pač dobil, telo ga bo prepoznalo in se borilo proti njemu. So mi pa takšna vprašanja, se oproščam, trapasta – zakaj ljudje zbolevajo kljub temu – manjka podatek kdaj je zbolel, kaj mu je bilo, ne kar vržti neko misel in čakati da takšni kot sem jaz potem pišejo na splošno nekaj.
[/quote]
Blesavo multinično prizadeto, novi sevi so izmišljotina, ker je cepivo popolnoma neučinkovito, oziroma sploh ni namenjeno zaščiti, ampak genocidu in zaslužku mafije.

Blesavo multinično prizadeto, novi sevi so izmišljotina, ker je cepivo popolnoma neučinkovito, oziroma sploh ni namenjeno zaščiti, ampak genocidu in zaslužku mafije.
[/quote]

Robi, podpis in ploskam ti.

[/quote]

Babše, a res ne moreš najprej prebrati predhodnega komentarja, preden komentiraš mojega?

Kaj je napisal moj predhodnik?

Da pa smo v fazi označevanja in razločevanja, podobno kot je bilo pred drugo svet. vojno, pa nam je mnogim že kar nekaj časa jasno.

Da pa si še malo razširiš obzorja in zveš zavsaj en primer, ki ga ne bi smelo biti – ta teden je potrjena okužba pri vsaj enem človeku, ki je bil drugič cepljen več kot tri tedne nazaj in bi torej moral biti polno zaščiten.
https://www.dompodgorco.si/novice.html

Babše, a res ne moreš najprej prebrati predhodnega komentarja, preden komentiraš mojega?

Kaj je napisal moj predhodnik?

Da pa smo v fazi označevanja in razločevanja, podobno kot je bilo pred drugo svet. vojno, pa nam je mnogim že kar nekaj časa jasno.

Da pa si še malo razširiš obzorja in zveš zavsaj en primer, ki ga ne bi smelo biti – ta teden je potrjena okužba pri vsaj enem človeku, ki je bil drugič cepljen več kot tri tedne nazaj in bi torej moral biti polno zaščiten.
https://www.dompodgorco.si/novice.html
[/quote]
No, če so podatki pravi, vzemimo kalkulator v roke, pa računajmo: torej, če prav berem, je oskrbovanec v bolnišnici in to tri tedne po cepljenju. Ker seveda ne greš v bolnišnico 1. dan ko se okužiš, pa predvidevajmo da je bil s simptomi vsaj 3 dni v domu, pa dodajmo še vsaj 5 dni ko poslušamo že celo leto da traja od okužbe do simptomov, je že to minimalno 8 dni. Torej obstaja velika verjetnost, po podatkih ki so jih zapisali da se je okužil v dneh po drugem cepljenju ko zaščita sploh še ni bila razvita.
Babše.

No, če so podatki pravi, vzemimo kalkulator v roke, pa računajmo: torej, če prav berem, je oskrbovanec v bolnišnici in to tri tedne po cepljenju. Ker seveda ne greš v bolnišnico 1. dan ko se okužiš, pa predvidevajmo da je bil s simptomi vsaj 3 dni v domu, pa dodajmo še vsaj 5 dni ko poslušamo že celo leto da traja od okužbe do simptomov, je že to minimalno 8 dni. Torej obstaja velika verjetnost, po podatkih ki so jih zapisali da se je okužil v dneh po drugem cepljenju ko zaščita sploh še ni bila razvita.
Babše.
[/quote]

In kdo ga je okužil?
Zanimivo bi bilo izvedeti, se ti ne zdi?

In kdo ga je okužil?
Zanimivo bi bilo izvedeti, se ti ne zdi?
[/quote]
No, če bi vedeli kdaj je bil stik bi pa lažje vedeli pri čem smo. Ampak če povzamem iz svojih izkušenj, teta v domu, sicer pokretna, sredi decembra, ko so bili brez obiskov ter zaprti v sobah že 2 meseca,dobila virus. Od kje, ne vedo. Pa ne me hecat.

Pa še to, nikjer ne omenjajo non responderjev. Glede na to da so pri vsakem cepljenju, predvidevsm da je določen odstotek tudi pri tem.

No, sedaj že vemo, kar nekaj preverjenih dejstev, namreč,
.Da se ne sme nikogar cepiti, če se je prej že cepil za gripo, oba tipa, tako A kot B,
. Če je že prebolel, zbolel za kovid virusem

In to ne glede na starost cepljenega.
Vzroke imamo priložnost videti v živo, je dovolj tem o tem.

O samih testerjih pa sploh ni debate.

No, sedaj že vemo, kar nekaj preverjenih dejstev, namreč,
.Da se ne sme nikogar cepiti, če se je prej že cepil za gripo, oba tipa, tako A kot B,
. Če je že prebolel, zbolel za kovid virusem

In to ne glede na starost cepljenega.
Vzroke imamo priložnost videti v živo, je dovolj tem o tem.

O samih testerjih pa sploh ni debate.
[/quote]

Dodajam še to, da cepljeni ne smejo zboleti za nobenim prehladnim obolenjem, ki je povzročen s korona virusem.
Koliko teh je, je pa nebroj.
Kaj smo dosegli s tem, se že kaže.
Kaj se se bo pokazalo, si raje ne predstavljam.

Na vprašanje kje je stik, se sprašujejo še marsikje, ne le v tem primeru.
Res žalostno, da javnosti lažejo zaradi bajnih zaslužkov izvoljenih posameznikov na račun množic.
Tudi to, da mnoge cepijo na silo, brez privolitve.

Dodajam še to, da cepljeni ne smejo zboleti za nobenim prehladnim obolenjem, ki je povzročen s korona virusem.
Koliko teh je, je pa nebroj.
Kaj smo dosegli s tem, se že kaže.
Kaj se se bo pokazalo, si raje ne predstavljam.

Na vprašanje kje je stik, se sprašujejo še marsikje, ne le v tem primeru.
Res žalostno, da javnosti lažejo zaradi bajnih zaslužkov izvoljenih posameznikov na račun množic.
Tudi to, da mnoge cepijo na silo, brez privolitve.
[/quote]
Zakaj ne bi lagali, če je javnost tako glupa in jo je možno z lažmi zmanipulirati ter izkoriščati.

hhaha eni očitno trgujejo s hudičem ..zmagovalci pa smo čiste duše ,,,,,,yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Babše.
[/quote]

Res, dajmo računat. A s pravimi podatki.

Za cepivo Comirnaty, s katerim cepijo starostnike, velja, da se zaščita vzpostavi v enem tednu (to je 7 dni) po drugem cepljenju.
https://www.kclj.si/mobile/index.php?dir=/pacienti_in_obiskovalci/klinike_in_oddelki/klinika_za_infekcijske_bolezni_in_vrocinska_stanja/cepljenje_proti_covid19

https://www.nijz.si/sl/najpogostejsa-vprasanja-in-odgovori-glede-cepljenja-proti-covid-19

Na tej drugibpovezani je tudi napisano, da ‘tudi cepiva proti novemu koronavirusu ne zagotavljajo popolne zaščite vsem cepljenim. 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} učinkovitost pomeni, da je 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cepljenih zaščitenih pred okužbo, 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa jih lahko kljub cepljenju zboli.’

Na strani UKC tudi piše:
https://www.kclj.si/mobile/index.php?dir=/pacienti_in_obiskovalci/klinike_in_oddelki/klinika_za_infekcijske_bolezni_in_vrocinska_stanja/cepljenje_proti_covid19/strokovne_informacije
‘Kot pri vseh cepivih morda tudi serija cepljenja z 2 odmerkoma cepiva Comirnaty ne bo povsem zaščitila vseh cepljenih oseb, prav tako pa ni znano, kako dolgo zaščita učinkuje.’

Sedem dni po drugem cepljenju naj bi bil moški zaščiten. Pa dodajmo 10 dni, kolikor sedaj trajajo karantene po stikih s potencialno okuženimi.
7 + 10 = 17, kar je manj kot 21, ki pomenijo tri tedne. Pa zelo verjetno ni bil tri dni s simptomi v domu, ampak so reagirali takoj.

Kakorkoli, še proizvajalec in zdravniki ne trdijo, da je zaščita s cepivom 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, sploh v starejši populaciji, ampak to vas nekatere ne odvrne od tega, da to vseeno trdite.

[/quote]

V tvojih možganih tudi manjka podatek, po kakšnem principu funkcionirajo mRNK “cepiva”.
A ni zanimivo, da mtDNA podedujemo po naših materah, čeprav mitohondiji niso v celičnem jedru?

New Report

Close