Najdi forum

Real player 10 ?

Hči si želi ogledati starejše oddaje 4×4 o živalih na TV Slo1, za to pa potrebuje real player. Link do tega programa je na strani RTVSLO, žal pa dobi nekakšen vesoljski zvok pri gledanju oddaj. Ima intel Celeron 1200, intel matično z vgrajeno mrežno, VGA in zvočno kartico-AC97. Stvar sem, zbrisal in ponovno naložil vse od XP-jev do tega RealPlayerja pa je še vedno isto. Nato sem e igral po nastavitvah in v enem primeru, če dvokliknem na nastavitve glasnosti za XPje in se mi odpre možnost nastavitev za avdio naprave, potem pri WAVE napravi premaknem jeziček za balance v katerokoli stran zvok postane skoraj dober. Torej očitno stereo kanala imata nek zamik pa pride kot bi govorili iz konzerve in vsi hkrati, pa ne razumeš ničesar. Ali je kakšna varianta, da se to odpravi? Zadeva je enako delovala ko sem zamenjal drugo PCI zvočno in to na platiizklopil. Tako ne vem več kje iskati krivca.
Lep pozdrav

Ljubezen je večna

Probaj malo spremeniti nastavitve na zvočni kartici oziroma inštalirati nove gonilnike… Dobiš jih tukaj:

Meni oddaje oziroma zvok v njih dela brez problema.

Lp, Max

Saj ravno v tem je hec, meni stvar dela brez problema. Hčerin računalnik pa ne glede na zvočno kartico, vedno isto s…. Saj vem plata , ki ima vse gor je en šit samo je bila cela škatla kupljena za ceno dveh pizz in sem rekel zanjo za na internet in za šolo bo že. Jezi me pa ker drugače zvok dela normalno le pri Real Playerju je zbrka.
lp

Ljubezen je večna

V nastavitvah (RealPlayer) –> Preferences –> Hardware –> in nastavi vse na Best Quality.

Lp, Max

Dela
Po vseh apdeitih in nastavitvah končno dela.Zakaj točno ne vem ampak ne diram dokler dela.
Vseeno hvala za trud.

Ljubezen je večna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close