Realna cena stanovanja LJ, KR
Pozdravljeni.
Zanima me kakšna se vam zdi realna cena stanovanja.
Eno stanovanje je 36m2 v Lj Trnovo, Švabičeva, potrebno obnove, cena 160.000€.
Drugo stanovanje 45m2, Planina, Kranj, Ul. 1.maja, potrebno prenove, 140.000€.
Kljub temu, da gredo ceno vsak mesec vse bolj navzgor, se vam ne zdi, da je le malo pretirano. Predvsem to v Kranju.
Morda je kdo tudi iz Kranja, da pove mnenje.
Hvala in lep pozdrav. Tijana
in ti bi ravno tega za 140k, ki je potrebno obnove?
To v KR je kar ok lokacija. Blizu vrtec, šola… Zakaj?
Cene v Sloveniji so nerealne, ker 1. je pomanjkanje nepremičnin/urejenih stanovanj, 2. so pričakovanja prodajalcev visoka. Se mi zdi da so ravno v Kranju in v LJubljani najvišje cene.
Jaz sem na koncu kupila na štajerskem oz Savinjska, ker mi je bilo tam najbolj ugodno. :))
Za LJ sem prepričana da lahko dobiš boljšo ceno. Moja sorodnica je lani prodala dvosobno 50m za 110k. Po moje je treba it več stvari pogledat, pa se zdilat. Verjetno je v Kranju isto, če imaš čas čakat in medtem kje živet bi jaz počakala.
Eno je oglaševana cena, drugo pa tista, za katero se dejansko stanovanje proda. Poglejte na portalu prostor: evidenca za trg nepremičnin. Tam boste dobili dejanske, ne oglaševane cene.
Maš čisto prav. Bom jaz kar še malo počakala. Sploh pri takih zadevahg kot je nepremičnina se nima smisla zaletavat. Imam pa začasno bivanje drugje.. 😉
Najlepša hvala. Gledam že nekaj dni in opažam, da so razlike tudi do 30% med oglaševano in prodano ceno.
Forum je zaprt za komentiranje.