Rebeka Dremelj zgleda tako lepa in mlada?
Ne vem zakaj, ampak meni je antipatična. In kaj vidite lepega na njej? Čisto obična ženska. Veliko jih je lepših, pa se ne afnajo po TV, časopisih.
Spomnim se, enkrat nazaj, kako se je razburjala, ker hčerko niso povabili na rojstni dan. Jaz ne poznam njenega karakterja oz kako se obnaša v privat življenju. Mogoče pa je bila ona kriva, da hčerka ni bila povabljena? Mogoče je hčerka afnasta? Ni vedno krivda v drugih.
Poglejte samo, kako se Rebeka pojavlja v medijih. Kot ptica, ki bo vsak čas poletela, z dvignjenimi rokami, otroka pa jo gledata in mi vidimo samo zadnjo njuno plat. Nastavlja in poudarja svoje materinstvo, pa še ni pokazala obraz svojih hčera. In s tem je zastrupila vse. Zadnjič je pisalo, Tanja Žagar pokaazala svojega sina. Pa se je sklanjala nad vozičkom in buljila v njega. Kakšno sprenavedanje. Prav norčujejo se iz poslušašalcev, no, jaz takih ne poslušam, še manj jim sledim in ne klikam več.
Če mora bit po zakonu obraz otrok zakrit, je bolje, da se kažejo v dugačnih pozicijah, pri petju, koncertu, ne pa to polovičarstvo in sprenavedanje……..
Kaj misliš s tem tvojim citatom?
To, kar dela, je zate “narediti nekaj iz sebe”?
Zate je uspešna ženska samo tista, ki je medijsko poznana?
Jaz imam drugačne kriterije. In veliko, res veliko, je žensk, ki so iz sebe veliko naredile in zraven tudi za druge. Malo poglej okrog sebe, veliko nas je takih.
za svoja leta?ima botoks,polnila.nedolgo nazaj je posnela video na svoji strani.znane ne bodo nikol kot normalne smrtnice.
[/quote]
http://nepremagljiva.si/2019/10/20/vse-kar-ste-zeleli-vedeti-o-lepotnih-popravkih/