Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Reborn telefoni izkušnje?

Reborn telefoni izkušnje?

Živjo,

a mate mogoče kakšne izkušnje s telefoni, ki so rabljeni vendar so tovarniško nastavljeni in prenovljeni.

Katera tovarna to počne?

Verjetno misli slovensko – tole: https://gizzmo.si/reborn
Pri nas smo za oba otroka kupili REBORN in je vse BP- iPhone sta bila 200 eur….danes so take male razlike med novimi iphone da se to po mojem rez izplača

Moj je brezhibno deloval kako leto in pol. Potem se je začela baterija zelo počasi polniti. Zdaj komaj pridem do 55 procentov. Prazni se hitro, napaja pa počasi. Drugače deluje v redu.

Pri nas ga ima otrok, vzeli smo Huawei, več kot leto že dela brez problema. Glede na model, je bil ob nakupu star nekje 3-4 leta.

Tudi mi smo kupili iPhone 11 pri reborn. Z aparatom je vse OK, kupili smo B razred, za dobrih 400 eur

Kupila dobre pol leta nazaj obema sinovoma iPhona, mislim da sta bila XS takrat v akciji.
Zaenkrat mi še nič nejamrata, se pa pohvalita v razredu da imata naj telefone 😛

Kupili prejšnji teden iphon 12. Ohranjenost C in je prišel zelo lepo ohranjen in brezhibno delujoč.

je pa itak isti kot 14tica ki jo ima hčera. tako da zaenkrat super

Kupili tudi prejšnji teden iPhone 12. telefon deluje brezhibno in je bil bistveno ceneje

Danes dobili telefon. Je v boljšem stanju kot pričakovano, deluje BP.

Še vedno so občutno predragi za rabljene telefone.

Trajnost vgrajenih baterij, ki se jih ne more zamenjati je zelo pomembna.

Nehajte prodajat debilizme – na vsakem iPhonu (za 16ko še ne vem) se da zamenjat baterijo. Sama baterija pride od 30 do 50 € (odvisno s kje jo naročiš + ali naročiš zraven orodje za zamenjavo ali ne). Seveda pa velika večina plača za menjavo baterije, ker pa se strošek giblje od 70 do 130 €, odvisno od modela telefona, kdo to storitev opravi in legalnosti (z ali brez računa).

New Report

Close