recept prosim
http://sl.wikipedia.org/wiki/%C5%BDelodec
biba. malo se poduči, kaj je kaj.
kar groza me je, kar sem prebrala.
1. kaj je ste samo zrezke al kaj? ej, a sam to na svetu obstaja? zrezki ali zelodcki?
2. financni minister ne dovoli…ojoj,…a pri vas imate dovolilnice, kaj lahko jeste? kje pa je kaj cenejsega in boljsega ala zelenjava, sadje?
ne predstavljam si, dabi mi moz “dovoljeal”, kaj lahko jemo in kaj ne in da sam ne bi imela toliko cvenka, da si enga ostenga cloveskega kosila ne bi mogla privoscit, ne pa se šlepala na zelodckih, vampih no, pa sploh s trash materialom , ki niti z amojga kuzka ni uziten..
nocem zalit, amapk res si ne morem predstavljat, kasne packarije jedo nekateri…bljak
s cim pa jih jes? pire? polenta?
dober tek.
-meni in mojim najbolj paše, če kurje želodčke (mlinčke-po naše) pripravim na omako-kot za golaž-pa skuham zraven makarone..
-vampi so nam dobri na golaž, če so mladi, so pohani prava specialiteta
-želodčki (svinjski) pa so nam najboljši v kisli juhi….
Vse tri stvari so krasne…..
PS: jetrca (kurja, svinjska, zajčja gredo pri nas v promet) pa so malo redkeje na jedilniku…v glavnem pa jih jemo pražene z jajčki