Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek recept za…..

recept za…..

Stelči…hehehe k sem glih v formi,pa glih juter je nedelja in za po kosilu ena super sladica…:))

Zdej ti bom napisala sam kako zgleda,točne sestavine pa potem,če ti bo recept všeč.Maš zelo hitro celo stvar narejeno in verjemi je okusno kot le kaj,osvežilno in lahko…
Takole gre…

Spečes biskvit ga ohladiš.Nato odpreš pločevinko kompota,sadja,najbolj se obnesejo marelice,ne moreš pa falit z jagodami al pa ce narediš malo miksa iz mokrega sadja..Biskvit peči kar v tistem tortnem modelu,okroglem.In tam boš tudi celotno sladico dokončala,saj samo vlivaš v tisti model tortni in na koncu vse skup daš v hladilnik da se shladi oz strdi.Najbolj je to naresti čez noč…No na hitrco,pa tudi skrinja pomaga,sam pozabit ne smeš hehehe,da ti ne zmrzne…
No biskvit lahko navlažiš s kompotom,ga obložiš s sadjem,nato pa vse skupaj preliješ s kremo.Narediš jo iz navadnega jogurta,sladkih smetan…V to kremo daš še nekaj stopljene želatine in eko…sladica je narejena.Samo še strdi se in se super reže in še slajše je.
te zanima?

Mene zanimajo pa drugačne sladice!
😉

NJAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ITAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ko kdo omeni sladice, sem jaz vedno ZA!!!!!!

The best in life is free

a lahko še nekaj dodam?

v tako sadje, ki ga daš kuhati le za 2-3 minute, vkuhaj vanili puding (ob dodatku vanilije, mičkeno limonce in sladkorja).in potem poliješ po biskvitu.
nadaljni postopek je enak (daš potrdit v hladilnik).
ko pa ta biskvit daš na krožnik, dodaš še kepico sladoleda, na krožniku pa s čokolado “narišeš” karkoli, da je bolj znaimivo in pestro.

zelo simpl recept za sladoled
eno smetano + pol kg zmiksanega sladkorja (z dodatki soka 1 limone, vanilije, sladkorja po okusu)
sem že lačna :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pa če bi ve malo manj filozofirale….in vse te dobrote,vključno z vašimi ritkami…prnesle poskušat?
😉

Stefi njammmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))

Hm………………..res vse nekam na sladko-sadno vleče danes…

Sam danes zvečer itak ne bo časa za kaj takega delat….bom sama s tamičkenim….hm……….razen če mi bi pomagal….he, he, he…sigurno mi bi…sploh pri mešanju:)))))))))))))))

SP….eh…mi nardimo…pa te povabimo….na sladico…o.k.???

CMOKA

The best in life is free

Obljube,obljube……

mene so učil, da je ženski v največjo sramoto, če nosi rit K moškemu.

Pr nas je tko, de mora moški prnest svojo k ženski .-)))))
najbolje na krožniku, pa v celofan zavito……
:-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Po pravici povedano,tud jaz rada pečem,sam je sranje k je treba pol to jest..bemti in kile hmmm…bom tiho raje,zato sem tole moje pekarske sposobnosti dala na stran za en lep čas…No sje včasih še kaj zamesim..heheheh ampak redko…:)) Itak je treba pol sam jest…

Sp…itak je bolj zdravo..khm khm…)))

Kakšne obljube!!! Zdej se pa zlaži pred širno javnostjo in reci, da nisi še jedel sladkega pri meni???

Hm……………

:))))))

The best in life is free

hi, hi, hi:))))))))))))

The best in life is free

A o prehrani je blo govora?
Hmmm…..

Uglajena dama!
😉

Jaz sem pa zdej tolk lačen….in prav neki posebnega se mi hoče žret!
😉

heheh a res,in to je?

Nekaj finega!

he finga je lahko velik..naprimer?

..ne bo uspela!
hehe!!
;-)))

men bolj slabo uspeva zadnje čase…se navajam….

Hja itak a………..

:))))))))))))))))))))))))

o sadni sladici če se ne motim:))))))))))))))

The best in life is free

ampak , da v celofanu ni preveč bucik…Si predstavljaš, kam bi se ti lahko zadirale, če bi bila štorasta pri odvijanju??????

:-))))

hi, hi, hi………….

The best in life is free

…A si zdej tolk prijazna in napišeš točen recept?

Hvala…

CMOKA

:)))))))))))))))

madona………..sami recepti so me zadnje čase:))))))))))))))

The best in life is free

Bo že!
;-)))

New Report

Close