Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Recesija

Recesija

Redke zemlje iz Kitajske zmanjkujejo zaradi trgovinskih vojn. Nemčija bo prenehala izdelovati avtomobile. Rabljeni se bodo podražili.

Marže v trgovinah so visoke. Ljudje so obubožani. Vse manj zapravljajo. Izgube služb.

Mislite, da bo nova recesija drugačna od tiste v 2008 in v čem?

Ma nije no to su pravalce, sve je ok. Troši punom parom.

Gledam uno temo električna vozila da/ne..  sem se napalil zadnje par mescou na etrona… halo ja Alhamdulillah na socialnoj keširam trona ako me zasrbi a ti o recesiji? Kaj šele te zaposleni. Z izobrazbo. 😋

Že prvi stavek je faljen…ravno Kitajci bodo najbolj profitirali v trgovinskih vojnah in pridobili največ trga. In kar se tiče redkih rudnin, jih je Afrika polna in Kitajci močno povečujejo prisotnost tam…

Če bo recesija, bo zaradi nestalnosti trga…ampak danes se vse hitro dogaja in spremembe in prilagajanja so hitra…

Opa, lej ga fanta , Božo je nazaj !!! In kwa dogaja, kaj novga ?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6051, 31.05.2025 ob 17:18

Opa, lej ga fanta , Božo je nazaj !!! In kwa dogaja, kaj novga ?

Alhamdulillah!!!

dao Gospodar, češn’ce papam.

Kva vi?

20250531 173542

20250531 175054

Odgovor na objavo uporabnika
Finančna kriza, 31.05.2025 ob 14:32

Redke zemlje iz Kitajske zmanjkujejo zaradi trgovinskih vojn. Nemčija bo prenehala izdelovati avtomobile. Rabljeni se bodo podražili.

Marže v trgovinah so visoke. Ljudje so obubožani. Vse manj zapravljajo. Izgube služb.

Mislite, da bo nova recesija drugačna od tiste v 2008 in v čem?

Redke zemlje, kljub imenu niso kaj preveč redke.  V bistvu so precej bolj pogoste, kakor kakšen svinec. Kitajska ima monopol, ker druge države preprosto niso investirali v rudnike – navadno se pridobivajo z odprtimi Kopi. Vse skupaj je tudi precej umazano….

Recesijo? Že 10 let jo čakamo .. nekoč bo!

Recesije so nonstop. In ne niso iste kot 2008. Imajo druge vzroke. So nekaj najbolj normalnega v ciklu. Nobena stvar na tem svetu samo ne raste in raste in raste. Nikoli ni samo super, čudovito, krasno. Nikoli ni samo sončno. Cikli so normalni v življenje vsega.

Jem sirove strucke od uceri.

Avtor, jel to to?

Ne smem prevec srat, da vam ne dopizdim… da mi ne zacnete pametovat… veste da se za vas to ankol dobar ne konča.

New Report

Close