Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Reci ne

Reci ne

Vprašanje za Monklje : kako zavrnete kandidata, ki vam ni všeč?
Kako mu date vedeti, da iz te moke ne bo kruha?
Jaz priznam, da sem kar precej direktna, ne pa brutalna, razen če
je dečko tiste vrste, ki verjamejo, da če ženska reče NE , misli JA…
Pol mu pa pač rečem, da žal mi ni všeč in naj poskusi drugje.

Vprašanje za Monce: kako ste bili najbolj originalno, brutalno, ali
hecno zavrnjeni? Saj verjetno takrat ni smešno, kasneje pa ob pomoči
malo smisla za humor lahko postane…..

Monklja NIKOLI!! nikogar (tudi ti si tako natipkala) ne odpika za vedno ☺ … vedno ima kakšnega v rezervi, da si futra ego ☺

Vzel sem košarico … smeti pa pustil ☺

To je res. Vedno je treba met enga al pa dva na lagerju, za hudo silo.

Jaz sem zelo smotana glede tega, no vsaj v mlajših letih sem bila.
Nekako nisem pravi čas dojela kaj moški želi. Recimo je bil poročen, starejši gospod in seveda nisem mislila, da me osvaja in zapeljuje.
Samo z leti se naučiš, da moraš pri poročenih ekstra pazit.
Samo z leti pride do drugega. Če si 30+ nekateri moški mislijo, da moraš biti čisto blažena, ko te oblaja.
Sem se naučila biti ostra do poročenih in drugih slinavcev.

Je pa dosti težje reči nekomu NE, ki je prijeten, prijazen, fajn moški, ampak ni kemije. To mi pa še vedno ne gre.

Sej to je problem. Prijazno dati na znanje…to je zelo težko.

Si me pa spomnila ja, na take poročene sluzavce – jaz sem sicer opazla,
kam pes taco moli, ampak sem bila še naprej nevtralno prijazna….pa je bilo
narobe, ker nazadnje me je sluzi nazjal, zakaj sem “ga zavajala, če nisem
bila za”….najbrž bi ga morala s stolom po glav, da bi dojel, ak kva…

odkrito povedano, mi nikoli ni bilo jasno, kaj je enim ženskam tako težko reči ne. razumem, da deluje ego in ene mislijo, da so vsi tipi nori nanje in morajo imeti malo priprta vrata. Za vse ostale pa, a je ženska en kup slame, ki nima svojih želja, volje in odločitev? Je vsaka kar vnaprej nekaj dolžna, če je fant vsaj navidez prijazen, fajn moški? Je to strah pred maščevanjem? Srednji vek, ko je gospodar imel pravico do prve noči?

Ne. V bistvu gre za rahločutnost….ko nekoga nočeš prizadet.
Sploh, če v zadevo vloži nekaj truda.
Ja, dost hebena zadeva in precej zoprna, ampak ženske smo tako
narejene na žalost.
In ja, nekaj izvira pa tud iz srednjega veka (na splošno), ko je bila
sramežljivost vrlina in od tam izvirata izmikanje in gledanje v tla…menda
je to dedcem privlačno al kako…

Ja, težko je nekoga prizadeti.
Sicer je pa vse Skela napisala.

Kdo pa pravi, da je kar vsakemu, ki pokaže nekaj interesa, reči ne?
Saj na koncu itak vsak skapira, če si je domišljal, da lahko dobi več kot pa je v resnici dobil.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, žal marsikdo ne skapira.
Ali pa sledijo, ko skapirajo, žaljivke v stilu, da 30+ letnica res nima kaj več izbirat.

Ne, žal marsikdo ne skapira.
Ali pa sledijo, ko skapirajo, žaljivke v stilu, da 30+ letnica res nima kaj več izbirat.[/quote]

Uf to pa je hudobno, da tako žalijo nekoga, ki so ga hoteli imeti. S tem samo dokažejo, da je bila zavnitev prava odločitev.

Še nobena me ni BRUTALNO zavrnila. Sem bil pa zavrnjen, večkrat. V reali niste ženske niti približno take prasice gobezdave, kot se tu kažete na forumu.

bila za”….najbrž bi ga morala s stolom po glav, da bi dojel, ak kva…[/quote]
Eh, še naprej bi ostala prijazna. Saj vem, da je težko, narobe pa ni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se mi pa smilijo tisti, ki si tako resno jemljejo k srcu zavrnitev kar neke babnice, o kateri ne vejo nič drugega kot to da je dobrega izgleda. Takemu lahko rečem samo get a life.

Boli, ko te zavrne ženska, za katero si prepričan, da je kvalitetna. Ker sta že imela neki. Ne pa kar neka kravca wannabe huda, boli mene ku*ac kaj si o meni mislijo take…

bila za”….najbrž bi ga morala s stolom po glav, da bi dojel, ak kva…[/quote]
Eh, še naprej bi ostala prijazna. Saj vem, da je težko, narobe pa ni. :)[/quote]ž

A pol , ko sem bila nazjana? Ne, ko pa mene kdo nazja, ga nazjam nazaj,
to pa ziher. Bit prjazen s primitivcem JE narobe.

Saj to si je tudi on mislil, ko si mu ti rekla ne…

Saj ne vem kakšne debate to imate z nasprotnim spolom, da vas imajo za potencialnega partnerja in so potem tako razočarani?

No ja. Če sklepamo, da si tudi v živo tok pametna, kot na forumu, potem si lahko srečna, da ti ni primazal še kakšno klofuto zraven.

Tebe so vse brutalno zavrnile, zato si pa tak kot si. Zase lahko rečem, da sem v reali veliko bolj zgovorna, zato tvoje buče ne pijejo vode.

Tebe so vse brutalno zavrnile, zato si pa tak kot si. Zase lahko rečem, da sem v reali veliko bolj zgovorna, zato tvoje buče ne pijejo vode.[/quote]

Torej v reali ti njega ne bi zavrnila, a ne? 🙂
[sub]Ker bi tolk govorila, da te on niti nič vprašat ne bi mogel…. :P[/sub]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tebe so vse brutalno zavrnile, zato si pa tak kot si. Zase lahko rečem, da sem v reali veliko bolj zgovorna, zato tvoje buče ne pijejo vode.[/quote]

[sub]Ker bi tolk govorila, da te on niti nič vprašat ne bi mogel…. :P[/sub][/quote]

Kaj ima frutolino veze?

[sub]Ker bi tolk govorila, da te on niti nič vprašat ne bi mogel…. :P[/sub][/quote]

Kaj ima frutolino veze?[/quote]

A človek rabi veze, da se lahko s tabo pogovarja? 🙂

Kaj ima frutolino veze?[/quote]

A človek rabi veze, da se lahko s tabo pogovarja? :)[/quote]

Zadostuje helikopter.

Tudi če bi gobezdala, brcnil bi te v glavo, pa bi bil mir 😉

hmm,skela pa ti sploh razločiš kaj poročen moški sploh hoče,če na forumih in chatih ima bolj normalen odnos ,kot lepa beseda lepo mesto najde….zate je že sam prihod bognedaj še kak čvek kurbarija…(najbrž)…

A človek rabi veze, da se lahko s tabo pogovarja? :)[/quote]

Zadostuje helikopter.[/quote]
Edino on tolk ropota, da te preglasi? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close