Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek reciklaza

reciklaza

res ne vem kam pase moje vprasanje,ampak zanima me ce kdo ve,kje bi se dalo reciklirat baterije(male)?
in ali je res da vse stvari za reciklazo od papirja do stekla in plastike mecejo na en in isti kup kot ostale smeti?

Saj imaš kar tehtno vprašanje…..sam ta naš forum tukaj……..je…kako naj ti povem dovolj obzirno…….je samo zato,da seksamo!!!!(v real in duševno!)
;-)))

P.s.: imam prijatelja,ki ga take reči,kot zanimajo tebe…..obupno zanimajo in privlačijo!
(sam na mail mi piši….pa vaju povežeme!)

Pa saj zbirajo baterije na posebnih mestih… Včasih so jih celo v trgovinah. Drugače pa trdno verjamem, da se stvari vsaj deloma reciklirajo ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

avo mala…..za uvod…

…….
Možnosti za predelavo odpadnih baterij v Sloveniji še ni, saj so ti postopki celo v svetu še v razvoju, zlasti pa je pomemben prag racionalnosti, ki je bistveno nad količinami, ki nastanejo v Sloveniji. Recikliranje odpadnih svinčevih akumulatorjev v Sloveniji izvaja podjetje MPI iz Žerjava, Črna na Koroškem, ki dobršen del količin tudi uvozi, predvsem iz Madžarske in Hrvaške. Letne količine letno sicer precej varirajo, povprečje zadnjih let znaša okrog 26.000 ton (domače+ uvožene količine odpadnih svinčevih akumulatorjev).
…in tako dalje tralalalalalalallalalalal

skratka, ne uničuj nam čistega okolje, že tak je malo mladih zdarvih pupik….

ps…..a so te baterija od tistega pripomočka za iontimno nego…hihihihihi

DRUGAČE PA LEPO POZDRAVLJENA MED NAMI I….te še kaj zanima?????

leta letijo - iščem stevardeso.....

seveda obstaja reciklaza za MALE baterije,take k se da v uro ,walkman ipd.
so imeli nekaj casa v maxiju sedaj pa ne vem.

New Report

Close