Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek rečte kar hočte ampak uni vici o taščah še vedno držijo…žal

rečte kar hočte ampak uni vici o taščah še vedno držijo…žal

Ma sem brala spodnji post, zdaj pa še bom jaz napisala kaj me je danes razkurila, skratka s fantom sva skup 7 let, trenutno je v tujini.

In jaz doma in seveda tašča in njen partner skoz želita da sem pri njima…prej sa šla s fantom tja cca 1x na dva meseca in onadva zdaj pričakujeta da bom jaz cel vikend tam…

In danes zjutraj dobim sms…kako sem, kako je (njen sin)..ker poročam o njemu, ter če se vidimo …in seved pokličem nazaj, pa reče njen partner da je tašča napisala Aleksander…in mi je rekel, da on je Aleksander in ne Aleks (kot ga jaz kličem), haloo, me je že pogrelo.

Potem mi je rekla, da jo lahko jaz več kličem, ker sem v službi in imam večjo plačo kot ona penzijo…pa sva bili v istem fohu…pa tudi nima ne vem kakih stroškov, jaz pa še niti svojga flata, v službi sem 2 leti..

Aja, pa mi je rekla, ko bova stanovanje kupuvala, da morava s fantom (njenim sinom) fajn pogodbo sestavit, kaj če greva narazen (kot se je ona razšla z možem)…da bo jasno, kdo ima kaj….saj to ji dam prav, ampak na tak hinavski način že ona razmišlja o najinem razdoru..

Ma pogreje me, nočem da mi gre na živce, ampak zelo mi je zoprna. Pa si ne morem kaj…

Ma še bi lahko naštevala…pa nima smila…kar napeta postanem, grr

Meni pa se vse skupaj zdi zelo milo, kaj pa ti je rekla tekega, da se tako razburjaš. In tisto glede pogodbe ima še kako prav!

oprosti motijo me malenkosti, noben mi pa ne bo govoril, kako naj svojega dragega kličem.

Saj ti ni rekla, kako ga kliči, povedala ti je, kako mu je ime, a ne?

a dej ti boš tud ena tečna tašča

bye

Mah, dejstvo je, da ti gre ženska na živce. Karkoli bo naredila, boš iskala nekaj, kar te bo pri njej živciralo in jezilo. In tako je, kot praviš: ne moreš si pomagati. Nekdo je enkrat rekel za cimra, ki mu je šel grozno na jetra, da ga je živciralo že to, ko je tip preglasno jedel jabolko.

Spravi se k sebi in pozabi na taščo in tvojo jezo nanjo. Ali pa se analiziraj, kaj te pravzaprav tako moti pri njej? Mogoče to, da si morata deliti tvojega tipa?

ne, ti si ena tečna oseba, poslala ti je SMS, ker jo zanima, kako je njen sin, tebi pa že gre na živce…ne vem, ali si malo ljubosumna na taščo? vedno bo njen sine, rodila ga je in vzgojila in če misliš ostati s fantom, se boste še veliko srečevali, bolje bo za vse, da ne skačeš na prvo žogo,
da pa si nestrpna in zoprna pa si dokazala tudi z odgovorom meni! Razmisli še malo o sebi, ne samo o tašči!

tudi sin ne hodi rad k njej, btw…

sicer sem jo pa ravnokar poklicala, da začnem premagovat te zidove negativnih občutkov..bye

Kar vidim, kaj se dogaja. Ti, ti, tašča. Kot je jasno, s sinom nima nevemkako dobrih odnosov oziroma si nista pretirano blizu. In zdaj ko njega ni, tebe izrablja za to, da se vštuli čim dlje in izve o sinu čimveč. Veš kaj, isto počne moja mama in je prav ljubko. Jaz sem z informacijami rezervirana, veliko ji zamolčim, ker se mi enostavno ne da razlagat, potem pa ona zmeraj pumpa mojega dragega, ker se čudovito razumeta. Ko jo torej kaj zanima, vpraša njega in ne mene, ker ve, da se bom jaz kako izmuznila. Ma so prefrigane, tele naše mame. Če ti gre na živce, pač ohladi malo odnose. Nehaj si dopisovati z njo in se klicariti, naredi se, da imaš ful dela. Saj ni težko. Bo že pokapirala. Ne vem, zakaj se siliš, da bi imela nek bližnji odnos z njo, če ti gre na jetra. Manj se vidita, pa se bosta imeli rajši.

New Report

Close