Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Redki lasje – nakup lastnih vložkov

Redki lasje – nakup lastnih vložkov

Na vrhu glave imam precej redke lase in bi rada to nekako prikrila.

Mi lahko svetujete kam se lahko obrnem (strokovnjaki, podjetje…), da bi mi svetovali kaj narediti pri nakupu lasulje ali lasnih vložkov. Ne vem niti kakšne so opcije glede na moje stanje, potrebujem pa dober nasvet.

Prosim za informacije v okolici Ljubljane ali Kranja. Hvala

?

Poguglaj lasni sistem. Sicer je drago, ampak ne zgleda umetno.

Si mogoče že bila na pregledu hormonov, vitaminov….?
Si probala fitoval? Moja sestra je z njihovo kuro ful zadovoljna, lasje kot v filmu 🙂
Če si vse probala, rezultati niso čez noč! Potem se odloči za kakšno varjanta lasuljo, je zdej veliko razl možnosti, ker če bi si dala kakšne vložke not da jih spnejo na tvoje lase jih boš samo še več izgubila ker zaradi teže prej izpadejo.

Pri mojih 68 letih in težavah s ščitnico ne bo noben Fitoval več pomagal.

Potrebujem strokovnjaka, ki mi bo znal svetovati kaj je smiselno in kaj ne.

Če je res tako kritično, razmišljaj o lasulji.
Vendar, moja znanka, malo mlajša od tebe, tudi z nekaj kroničnimi boleznimi, je potem, ko je opustila barvanje in se postrigla na kratko popolnoma zakrila skorajda plešavost, ki se ji je pojavila. Ne vem ali je nov pristop lasem koristil ali je na ta način le spretno prikrila težavo, enostavno je mnogo bolje.
Z lasnimi vložki je tako, da če nisi ravno spretna ali kar zelo pogosto pri svoji frizerki, lahko izpadejo zelo šlampasto in je učinek slabši, kot če se sprijazniš z ne več ravno bujno grivo. Tudi pri lasulji je pomembno, da je kvalitetna in jo znaš nositi. Kakorkoli se boš že odločila, cilj naj ti bo, da izgledaš naravna.

Rešuj hormone, ne las.
joga, prehrana…
in stavek, da se ne da, za to leto črtaj iz besednjaka, potem pa pridi drugo leto povedat, če si ga kaj pogrešala.

Če so res težave, ki jih opisuješ, se obrni na svojega osebnega zdravnika, ki ti bo svetoval, če želiš kaj urediti tudi samoplačniško (kot bi sama želela urediti), kje je pravi naslov za te stvari.

Čeprav me debelo gledajo, ko rečem kot “mula”, da sem zaposlena že 22 let, pač emšo mal pravi, da je treba spremembe opazovati. Če sem prstopila v 40 in naprej, sem šele s temi leti vedela, kaj pomeni stresna guba, pa kakšen siv las, kjer so prej mešički las bohoteli. Pa še vedno ostajam za koga “mula” – v smislu mladosti (če odmisliš po Plestenjaku staro dušo, ko sanjaš o Ljubljani :)))) )

p.s. lasni vložki ti bodo le oslabili stanje na glavi. Zato delaj na tem, da greš po strokovno mnenje, ki pa brez vidnosti celotnega pregleda, odgovora na mon ne moreš dobiti. Zato ne išči bližnjic, če se ti bližnjice prikazujejo na glavi. Zato vprašaj osebnega zdravnika, kaj ti svetuje.

Ščitnico zdravi že več let, stanje je kakršno je. Lasje so postali zelo redki predvsem na vrhu glave.

Za zdravnico predstavljam samo strošek, reče mi da je to pač posledica ščitnice in da se ne da nič pomagati. O raznih pozitivkah in jogah ne bom zgubljala besed, ker sem na realnih tleh. Priznam da je psiha velik del bolezni, pri mojih letih se čudežev ne da več ustvarjati. Lahko se trudim samo, da ne gre na slabše. Boljše realno ne bo, to je pač emšo.

Lasulja, ali sistem – v Evropi so pa Ellen WIlle najboljši:

http://www.ellen-wille.de/de/peruecken/kollektionen/

Glede na to, da tvoja “zdravnica” noče nič slišati, kar je grdo – reci ji, da imaš pravico biti lepa, z lasmi in urejena tudi pri svojem EMŠU, verjento ne boš mogla računati na napotnico, ker če bi jo dobila, potem greš z njo morda tudi v katero od pooblaščenih prodajaln lasulj in doplačaš razliko.

Imam isti problem, las nisem mogla popraviti na noben način. Kupila sem kvalitetno lasuljo (2) in se postrigla na kratko. Zgleda, kot da so moji lasje. S časoma se navadiš. Ko prideš domov, jo snameš – kot kapo. Mislila sem, da je večji problem, pa ni čisto nič. Lasni sistem je drag, pa kar naprej ga je treba urejati. Ne splača se. Pretehtala sem vse možnosti, vse strokovnjake in estete, pa je bila to res najboljša rešitev.

Meni tudi čisto nič ni pomagal. sama imam tudi izredno redke, tanke lase, na vrhu glave jih praktično sploh nimam. tako da sem se na koncu odločila za lasni vložek na glavi, ki ti ga pripnejo na svoje lastne lase. Tako, da se ne vidi pleše in tudi ne vidi se, da imaš kaj gor pripeto. No razen če res dobro pogledaš. vložek zdrži na glavi približno en mesec, ne pada dol (je pripet), normalno si umivam lase, je iz naravnih las. Samo je pa kar drago, pa še na vsake 4 tedne moraš k frizerju, da ti ga pritrdijo, ampak se splača. To delajo v Radomljah frizerski salon pentlja, salon imajo tudi v wtc V Ljubljani. Drugače sem pa videla zelo podobno stvar tudi v btcju zraven Müllerja. Meni je to veliko boljše, kot lasulja, ker je pač pritrjen na svoje lase. Obstaja pa tudi lastni sistem, to je pa lasulja, samo da se prav prilepi na glavo. To je tudi vredu, samo je veliko dela z lepljenjem na glavo in britjem las na vrhu glave, da si ga lahko sploh prilepis na kožo. To se mi zdi bolj primerno za tiste ki so res po celi glavi plešasti. Upam, da sem ti kaj pomagala. 🙂

New Report

Close